turkeyissexi 07.04.09, 11:37 Czy ktoś podróżował transportem publicznym Z Sousse na Djerbę. Jeśli tak to jak to się kształtuje cenowo i ile czasu zajmuje. Poza tym czy na Djerbie są jakieś fajne cluby ew gdzie dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piootr3 Re: Djerba 07.04.09, 13:56 Zaręczam, że w Sousse będziesz miał tyle klubów, że nie musisz jechać na Djerbę. Zresztą to dosyć daleko i to samo masz na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
piootr3 Re: Djerba 07.04.09, 13:57 Tak po za tym. W Sousse jest kwartał czerwonych latarni. Jeżeli jesteś zainteresowany, to napiszę jak dojść. Pozdrawiam-Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Djerba 07.04.09, 16:47 W sumie to bardzo dziekuje za odpowiedz ale nie o to mi chodzilo!! Jestem kobietą to raz a dwa potrzebuje sie dostac z Djerby do Sousse bo na Djerbie pracuje a w Sousse mam rodzine!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Djerba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 19:39 I mając tam rodzine, prace, więc i koneksje na forum szukasz informacji o komunikacji?????? Też mam w Tunezji rprace i rodzine...wiec na forum raczje odpowiadam niz pytam.............. Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Djerba 08.04.09, 16:31 To odpowiadaj a nie się mądrzysz bez sensu!! Nie chce mi się tłumaczyć co i jak więc daruj sobie, zadałam proste pytanie i oczekiwałam odpowiedzi a nie mądrości z (....) Odpowiedz Link Zgłoś
piootr3 Re: Djerba 07.04.09, 19:44 Masz ciekawy login... Najlepiej byłoby wynająć samochód. Jeżeli nie, to proponuję popularne tam taksówki-busy (louage). Tylko trzeba wyjechać koło 6-7 rano, wtedy nawet z przesiadką dojedziesz. Szybko i tanio. Pozdrawiam-Piotr Tak poza tym, to ten kwartał jest ciekawy, wlazłem tam z żoną, mieści się w medinie, druga brama od muzeum Sousse idąc w stronę portu. Za różowym murkiem po lewej stronie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Djerba 08.04.09, 16:35 Bardzo dziękuję, też szczerze mówiąc uważam, że samochód to najlepsze rozwiązanie:) Ale za to w louage mogę się zdrzemnąć jak będę jechać zmęczona po pracy!! :D Ni mniej ni więcej bardzo dziękuję za KONKRETNĄ odpowiedź. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś