Gość: gabi IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.09, 14:33 Jaki ma program standardowa wycieczka na Saharę i dlaczego trwa aż dwa dni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meredith Re: Co się robi na Saharze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:05 wystarczy troche poszukac: www.sahelvoyages.com/wycieczki/saf2d.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: Co się robi na Saharze ? 06.06.09, 19:26 ... dlatego aż 2 dni, bo prawie cały jeden dzień potrzebny na dojazd do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Co się robi na Saharze ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 21:01 co za durne pytanie! wystarczy troche poczytac dojazd to ponad 1000 km! a zwiedzania tez duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubusisko Re: Co się robi na Saharze ? IP: *.g1.isko.net.pl 06.06.09, 22:09 ...i proponuje wziąść ze sobą łyżwy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Co się robi na Saharze ? IP: *.skierniewice.vectranet.pl 06.06.09, 22:10 Co za durna odpowiedź.Wystarczyło napisać,że sam dojazd to 1000 km :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Co się robi na Saharze ? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.09, 07:57 Dziękuję za uprzejme i kompetentne wyjaśnienia :). Tak bliżej chodziło mi o to DLACZEGO warto odbyć tą wycieczkę. Jazda jeepem na pustynii jest średnią przynętą - jeżdziłam jeepem po poligonach w Polsce więc trochę wiem jak to jest (z wrażeniami). Oczywiście widoki...ale 1000 km dla widoków to chyba przesada. Na wielbładach po terenach niby pustynnych można pojeździć kilkanaście kilometrów od wybrzeża. Więc czy warto ? Odpowiedz Link Zgłoś