emili4 22.07.09, 19:02 Czy leciał ktoś tymi liniami z Poznania do Monastyru z biura podróży Exim?Czy loty do i z powrotem odbywały się planowo,czy były już jakieś zmiany?pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Nouvelair IP: *.smgr.pl 22.07.09, 21:47 Ja leciałam Gdańska do Monastyru tymi liniami. Było to 18.06.br. Samolot ok, lot spokojny, planowo, żadnych uwag. Chociaż jestem dosyć marudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todorek Re: Nouvelair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:05 Wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nouvelair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:37 Bardzo pozytywnie i wszystko planowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam110 Re: Nouvelair IP: *.biznesdsl.etel.pl 23.07.09, 14:11 Lecieliśmy we wrześniu 2008 bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Nouvelair IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 17:39 Ja chyba dwa lata temu, ale wszysko co do minuty. Są OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oniaa Re: Nouvelair IP: *.chello.pl 23.07.09, 22:11 Leciałam w zeszłym roku (może informacja trochę stara)- wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Nouvelair IP: 93.175.80.* 24.07.09, 13:41 leciałam w czerwcu tego roku, wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nouvelair IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 15:25 W lipcu - z i do Łodzi (na szczęście zamienili nam linie z Karthago - pewnie Karthago żaden samolot nie chciał oderwać się od ziemi) - wylot co do minuty, powrót ok. 5 minut opóźnienia :) pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Nouvelair IP: *.chello.pl 24.07.09, 21:21 Jeśli masz lot w czwartek, to najprawdopodobniej polecisz Karthago lot nr KAJ. Na str. Alfa Star jest rozkład lotów i wszystkie loty z Poznania są zmienione z Nouvelair na Karthago. Pozdrawiam Miro Odpowiedz Link Zgłoś
maras1999 Re: Nouvelair 20.08.09, 09:26 Wczoraj podpisywałem umowę w Eximie.Mam wpisane linie Nouvelair.Poprosiłem o potwierdzenie tego i właśnie dostałem wiadomość,że napewno Nouvelair.Jedyne zastrzeżenie to,że nie ma cateringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nouvelair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 11:50 Leciałam we wrześniu ubiegłego roku, cateringu nie było ale dla mnie to nie problem bo wytrzymam te 3-5 godzin bez jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.h23 Re: Nouvelair 24.08.09, 19:50 Ja własnie wróciłam z Tunezji leciałam z nimi w obie strony, fakt bez cateringu ale uważam że linie bardzo dobre. W strone do Tunezji wylecielismy 20 min przed czasem poniewaz wszyscy goscie zostali odprawieni wiec na co bylo czekac co mi sie bardzo podobalo, z powrotem planowo , zero spoznienia.Na ekranach malych mozna sobie poczytac nad czym aktualnie sie leci, miejscowy czas, predkosc i wysokosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Nouvelair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:50 Nouvelair ? ja z tego co sie obeznałem to exim ma umowę z litewską AURELĄ jutro lecimy nią z selectoursa ,podobno pewne linie powiedzieli mi to w urzędzie lotnictwa cywilnego.jestem przewrażliwiony na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.h23 Re: Nouvelair 27.08.09, 09:03 Tak na pewno był to Nouvelair z eximu, w końcu to było dopiero tydzień temu więc pamiętam jeszcze dobrze, ehhh chetnie bym tam wróciła. A Nouvelair naprawdę porzadne linie. Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl Re: Nouvelair 27.08.09, 12:09 Leciałem z nimi w kwietniu '09 z Tunezji do Wawy. Planowo wylot miał być o 07:00, wylecieliśmy przed 10:00. Powód jaki podano : awaria GPS, ponad 2h próbowali usterkę naprawić, aż w końcu podstawili inną maszynę. Dolecieliśmy. Na pokładzie podano nam tradycyjnie rogala z masłem, dżemem, kawą i sokiem. Pozdrawiam Moje podróże małe i duże | noclegikarpacz | wynajem busów kraków | tunezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wczasowicz Re: Nouvelair IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.09, 14:45 Lecielismy 13.08 wracaliśmy 27.08 Wszystko ok;)) Wylot planowo co do minuty, powrót opóźniony o godzinę ale to ze względu na burzę jaka była w Monastirze. Super lot bardzo spokojny. Bardzo dobre linie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl Re: Nouvelair 30.08.09, 23:11 Gość portalu: Wczasowicz napisał(a): > wracaliśmy 27.08 powrót opóźniony o godzinę ale to ze względu na burzę jaka była w Monastirze. O kurcze. Burza w Monastirze 27 sierpnia ? Nie do pomyślenia. Pozdrawiam Moje podróże małe i duże | noclegi karpacz | hvar Odpowiedz Link Zgłoś