IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 10.07.01, 03:17

Czy sa tu jakies na forum ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mimi Re: Lesbijki - jesteś jedną z nich? IP: *.atm.com.pl 10.07.01, 09:00
      Tu ich na pewno nie znajdziesz, bo przez internet nie zrobią ci dobrze. Idż do
      sex klubu, lesbo!
      • Gość: anni Re: Lesbijki - jesteś jedną z nich? IP: 195.117.174.* 10.07.01, 09:11
        Gość portalu: Mimi napisał(a):

> Tu ich na pewno nie znajdziesz, bo przez internet nie zrobią ci dobrze. Idż do
        > sex klubu, lesbo!
        Mimi, po co ta agresja. Ja wprawdzie też nie jestem lesbijką, ale rozumiem, że
        mogą chcieć porozmawiać. Ty z facetami też chyba rozmawiasz, nie są dla ciebie
        jedynie obiektami seksualnymi?
        Pozdrawiam

• Gość: doku Mimi to facet, nie przejmuj się nim IP: *.mofnet.gov.pl 10.07.01, 15:48
          Ja zresztą też, dlatego to dla mnie oczywiste
          • Gość: Lezba Re: Mimi to facet, nie przejmuj się nim IP: 138.89.33.* 11.07.01, 04:26
            Gość portalu: doku napisał(a):

> Ja zresztą też, dlatego to dla mnie oczywiste

Zaden facet. Jestem prawdziwa lesba. Szukam podobnych sobie zeby sobie pogawedzic.
            Najlepiej z USA
            • Gość: Lesba Re: Mimi to facet, nie przejmuj się nim IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.09.01, 15:02
              A może z Antarktydy albo z Marsa?!
            • lonko Re: Mimi to facet, nie przejmuj się nim 02.03.02, 21:05
              Jestem lesbijka ale to nie jest rownoznaczne z tym, ze jestem dobrym czy zlym
              czlowiekiem a to przeciez powinno byc najwazniejsze, prawda? Pozdrawiam tych
              ktorzy zastanawiaja sie nie tyko nad swoja seksualnoscia ale tez nad
              wartosciami ktore determinuja ich zycie.
    • Gość: o Re: Lesbijki IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:10
      no pewnie ze sa, jak wszedzie
      • Gość: eps Re: Lesbijki IP: 213.25.190.* 22.11.01, 10:16
        Już wiem dlaczego ludzie o innych preferencjach seksualnych nie ujawniają sie.
        • Gość: doremifa a jesli... IP: 209.226.65.* 21.12.01, 21:32
          a jesli juz zaczynamy pisac to o czym? mozna ignorowac chamskie posty i debilne
          komentarze, pytanie tylko "co dalej"?
          z faktu, ze jestem lesbijka w sumie nie tak wiele jeszcze wynika - czy naprawde
          mamy jako grupa jakies specjalne tematy do dyskutowania? tematy, ktorych nie da
          sie poruszac z ludzmi hetero? pomijam kwestie technik seksualnych, bo to jedyna
          oczywista roznica miedzy nami. i pomijam tez uzalanie sie nad soba, ze nie
          wszyscy mnie rozumieja - te lekcje juz przerabialam i chyba juz z litowania sie
          nad soba wyroslam.
          tak sie tylko pytam - skoro juz odezwalo sie nas kilka to co dalej?
          serdecznosci na swieta dla wszystkich ssakow dwu-noznych i cztero-lapych
          • wilczyca68 Re: a jesli... 25.12.01, 01:28
            Anitha chyba juz zapomniala, po co zalozyla ten watek prawie pol roku temu.
            Jakos zdechl prawie - moze dlatego, ze nie zostal jeszcze opanowany przez
            homofobow? Pozdrawiam wszystkie Panie swiatecznie! P.S.: Zgadzam sie z
            przedpiszaca w 100%!
          • Gość: MGLA Re: a jesli... IP: *.virnxx6.adsl.tele.dk 14.02.02, 21:09
            hahaha! byle powiedziec na necie ze sie jest lesbijka czy gejem czy obydwa
            naraz, czy murzynem, czy wybielonym, czy ... to zaraz drze sie caly chor
            opetanych ktorzy mysla ze sami sa lepsi! jestem ufoludek...
    • Gość: Fiłoek Re: Lesbijki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 22:43
      czy tu jeszcze ktoś zagląda?
      Pozdrawiam
      Fiołek
      • wilczyca68 Re: Lesbijki 13.02.02, 19:20
        Gość portalu: Fiłoek napisał(a):

> czy tu jeszcze ktoś zagląda?
        > Pozdrawiam
        > Fiołek

Tutaj chyba juz nie :-( Ale zajrzyj na forum "Kobieta" i watek "Poznam kobiety
        les i bi - jestem kobieta".

Pozdrawiam!
    • Gość: agn Re: Lesbijki IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.02, 19:35
      A fe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka