Gość: anitha IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 10.07.01, 03:17 Czy sa tu jakies na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Lesbijki - jesteś jedną z nich? IP: *.atm.com.pl 10.07.01, 09:00 Tu ich na pewno nie znajdziesz, bo przez internet nie zrobią ci dobrze. Idż do sex klubu, lesbo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Lesbijki - jesteś jedną z nich? IP: 195.117.174.* 10.07.01, 09:11 Gość portalu: Mimi napisał(a): > Tu ich na pewno nie znajdziesz, bo przez internet nie zrobią ci dobrze. Idż do > sex klubu, lesbo! Mimi, po co ta agresja. Ja wprawdzie też nie jestem lesbijką, ale rozumiem, że mogą chcieć porozmawiać. Ty z facetami też chyba rozmawiasz, nie są dla ciebie jedynie obiektami seksualnymi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Mimi to facet, nie przejmuj się nim IP: *.mofnet.gov.pl 10.07.01, 15:48 Ja zresztą też, dlatego to dla mnie oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lezba Re: Mimi to facet, nie przejmuj się nim IP: 138.89.33.* 11.07.01, 04:26 Gość portalu: doku napisał(a): > Ja zresztą też, dlatego to dla mnie oczywiste Zaden facet. Jestem prawdziwa lesba. Szukam podobnych sobie zeby sobie pogawedzic. Najlepiej z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesba Re: Mimi to facet, nie przejmuj się nim IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.09.01, 15:02 A może z Antarktydy albo z Marsa?! Odpowiedz Link Zgłoś
lonko Re: Mimi to facet, nie przejmuj się nim 02.03.02, 21:05 Jestem lesbijka ale to nie jest rownoznaczne z tym, ze jestem dobrym czy zlym czlowiekiem a to przeciez powinno byc najwazniejsze, prawda? Pozdrawiam tych ktorzy zastanawiaja sie nie tyko nad swoja seksualnoscia ale tez nad wartosciami ktore determinuja ich zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Lesbijki IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:10 no pewnie ze sa, jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps Re: Lesbijki IP: 213.25.190.* 22.11.01, 10:16 Już wiem dlaczego ludzie o innych preferencjach seksualnych nie ujawniają sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doremifa a jesli... IP: 209.226.65.* 21.12.01, 21:32 a jesli juz zaczynamy pisac to o czym? mozna ignorowac chamskie posty i debilne komentarze, pytanie tylko "co dalej"? z faktu, ze jestem lesbijka w sumie nie tak wiele jeszcze wynika - czy naprawde mamy jako grupa jakies specjalne tematy do dyskutowania? tematy, ktorych nie da sie poruszac z ludzmi hetero? pomijam kwestie technik seksualnych, bo to jedyna oczywista roznica miedzy nami. i pomijam tez uzalanie sie nad soba, ze nie wszyscy mnie rozumieja - te lekcje juz przerabialam i chyba juz z litowania sie nad soba wyroslam. tak sie tylko pytam - skoro juz odezwalo sie nas kilka to co dalej? serdecznosci na swieta dla wszystkich ssakow dwu-noznych i cztero-lapych Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca68 Re: a jesli... 25.12.01, 01:28 Anitha chyba juz zapomniala, po co zalozyla ten watek prawie pol roku temu. Jakos zdechl prawie - moze dlatego, ze nie zostal jeszcze opanowany przez homofobow? Pozdrawiam wszystkie Panie swiatecznie! P.S.: Zgadzam sie z przedpiszaca w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGLA Re: a jesli... IP: *.virnxx6.adsl.tele.dk 14.02.02, 21:09 hahaha! byle powiedziec na necie ze sie jest lesbijka czy gejem czy obydwa naraz, czy murzynem, czy wybielonym, czy ... to zaraz drze sie caly chor opetanych ktorzy mysla ze sami sa lepsi! jestem ufoludek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiłoek Re: Lesbijki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 22:43 czy tu jeszcze ktoś zagląda? Pozdrawiam Fiołek Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca68 Re: Lesbijki 13.02.02, 19:20 Gość portalu: Fiłoek napisał(a): > czy tu jeszcze ktoś zagląda? > Pozdrawiam > Fiołek Tutaj chyba juz nie :-( Ale zajrzyj na forum "Kobieta" i watek "Poznam kobiety les i bi - jestem kobieta". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: Lesbijki IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.02, 19:35 A fe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś