Dodaj do ulubionych

When you see it, you will shit bricks

05.11.12, 14:12
Nie wiem, może już tu było. Naści:

www.zona-spelniona.blogspot.com/

"Założyłam tego bloga po to, abyś mogła doświadczyć pełni szczęścia w swoim małżeństwie. Bycie żoną spełnioną to nie opcja, to Boży Plan na Twoje Życie. Czy zechcesz wraz ze mną uczyć się, jak mądrze kochać i bezwarunkowo szanować swojego Męża?"
Obserwuj wątek
    • tigertiger Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 14:58
      Katolickie nauki w formie warsztatów pod patronatem "Gościa Niedzielnego", wiara.pl, Katolicką Wspólnotą itd. Blog to kolejna katolicka strona jedynie pod przykrywką, taki katolicki PR:)
      • kotek.filemon Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 15:10
        To, że blogasek jest elementem kampanii marketingowej rzewnych katowarsztatów dla żon, to jedna sprawa (zresztą, to chyba taki rewelacyjny zarobek nie jest, 150 zł za dwa dni warsztatu, toż pan Zenek jak weźmie bejcę na warsztat to za dwa puknięcia młotkiem więcej zaśpiewa). To, że jest tam oprócz tego dużo smędzenia o tym, że żona powinna być posłuszna mężowi i modlić się, żeby nie bijał, to drugie. I nie wygląda to na trolling (choć w pierwszej chwili podejrzewałem wyrafinowany hoax). Ku mojemu rozczarowaniu nie znalazłem nigdzie wersji, że za upadek świętej instytucji rodziny odpowiedzialne są nazifeministki, ale może niedostatecznie szukałem.
    • rekreativa Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 15:35
      Za ch... nie rozumiem, dlaczego, aby być fajną żoną dla swego męża, muszę koniecznie "zapomnieć o sobie" i niczym ta świeca "spalać się"...
      Zawsze mnie też zastanawia, co właściwie katolicy mają na myśli pod pojęciem "skromność"?
      • kocia_noga Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 16:53
        jakis narcyzm albo inne boloki.
      • kotek.filemon Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 18:01
        rekreativa napisała:

> Zawsze mnie też zastanawia, co właściwie katolicy mają na myśli pod pojęciem "s
        > kromność"?

Ja domniemywam, że to co miejscowe trolle, tzn. kobieta powinna "siemszanować". Czyli jak pójdzie gdzieś w mini i ją zgwałcą, to znaczy nie "siemszanowała".
        • wersja_robocza Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 20:13
          :D:D To chyba trafienie w 10.
    • bene_gesserit Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 21:18
      Jeśli jej się to podoba, a jej mąż się nie broni, to czemu nie? To samo dotyczy uczestniczących w jej warsztatach, chociaż sądząc po ilości komentarzy, kokosów nie zarabia.

Poza tym moze się okazać, ze szkolenie pt 'jak odkryć i zaspokoić najgłębsze pragnienia twojego męża' to trzydniowy trening robienia laski.
      • takete_malouma Re: When you see it, you will shit bricks 05.11.12, 22:07
        > Poza tym moze się okazać, ze szkolenie pt 'jak odkryć i zaspokoić najgłębsze
        > pragnienia twojego męża' to trzydniowy trening robienia laski.

Nie mniej smutne by to było. Panowie, palec pod budkę kto nie lubi mieć robionej laski. Nie żartuję. Mamy tu stereotyp do rozmontowania.
      • kotek.filemon Re: When you see it, you will shit bricks 06.11.12, 09:56
        bene_gesserit napisała:

> Jeśli jej się to podoba, a jej mąż się nie broni, to czemu nie? To samo dotyczy
        > uczestniczących w jej warsztatach, chociaż sądząc po ilości komentarzy, kokosó
        > w nie zarabia.

Ja też nikomu nie bronię. To był tylko taki random fact of the day.

> Poza tym moze się okazać, ze szkolenie pt 'jak odkryć i zaspokoić najgłębsze pr
        > agnienia twojego męża' to trzydniowy trening robienia laski.

Lubię to!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka