Dodaj do ulubionych

Adrian kocha

07.10.13, 20:41
Do tej reklamy dołączyła ta i ta. Jak dla mnie tę ostatnią przebija tylko ta.

Miłego powrotu do pory roku, w której trzeba niekiedy nosić rajtki pod dzinsami :D
Obserwuj wątek
    • kocia_noga Re: Adrian kocha 08.10.13, 08:47
      Mam specjalne kalesonki na zimę, rajtek nie cierpię. A te reklamy są moim zdaniem w nienajlepszym guście, ale nie czepiałabym się, jeśli chodzi o seksizm. Czy ageizm.
      • rekreativa Re: Adrian kocha 08.10.13, 15:53
        Gust jak gust, ale moim zdaniem te reklamy wcale nie są złe: pokazują, że kobiety to nie tylko wypindrzone sfotoszopowane długonogie modelki, ale i panie puszyste i dojrzałe. I że one też mogą nosić fajne ciuszki i być seksi.
        • bene_gesserit Re: Adrian kocha 08.10.13, 18:45
          Mi się one bardzo podobają. A pani z pomidorkami jest genialna.
      • tigertiger Re: Adrian kocha 11.10.13, 23:41
        Ja też nie jestem ta każda kobieta, którą kocha Adrian. I tak jak ty gdy już zimne mam pośladki to zamiast nylonowej siatki nakładam bawełniane leginsy pod jeansy:)
        Mi się bardzo podoba tylko druga reklama, nie dość, że inteligenta i dowcipna, to promuje sztukę teatralną graną aktualnie w Teatrze Capitol w Wawie. Trzecia reklama, staruszka zapuszkowana - no jak tak wygląda dojęła kobieta, to ja chyba jestem jeszcze w fazie dojrzewania:), a jeśli te puszkowane pomidory są przejrzałe i pomarszczone całe jak ona, to dla mnie ta reklama nie jest trafiona. Pani w rozmiarze XL, wypina się i prezentuje seksowną bieliznę dokładnie tak samo jak, te które do tej pory wypinały suchą dupę - no nie w moim guście, ale broni się hasłem choć ja dopiero za drugim razem dostrzegłam, że ta modelka jest "nietypowa". Czyli i ta dla mnie nie udana. Ale fakt ageizmu w tych reklamach nie da się doszukać. Moim zdaniem reklama pierwsza jest seksistowska, ale i inteligentna za razem - dobre choć to :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka