Gość: Kierownik haremu IP: 200.48.218.* 14.09.04, 20:50 Proponuję kaftanowanie, obserwację i w razie stwierdzenia trwałego kalectwa przekazanie studentom medycyny w celu eksperymentowania na zdegenerowanym materiale genetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga Dunin Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.04, 21:01 No tak, twój zdegenerowany materiał nie nadaje się nawet do eksperymentów, bęcwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly maz Kingi Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:49 Kinga, nie powiesz ze ty wciaz jestes normalna ? nie bylas juz wtedy kiedy wywalalas mnie z chalupy, wyzywajac od jakis miskow, kiedy ja ci grzecznie perswadowalem ze raz na kwartal, po ciemku, w pozycji misjonarskiej i przez dziure w koszuli - no to moze troche za malo jak na nowoczesne malzenstwo. ale widze ze ty sie wcale nie zmienilas od tamtego dnia, a nawet jest coraz gorzej z toba. lecz sie kobieto na jajniki bo na glowe to juz za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Dunin Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.04, 22:09 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly maz - misiek Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:23 Kingus, czy to wszystko co masz mi do powiedzenia ? ja cie wciaz kocham Kingus. juz ci wybaczylem tamten dzien i te wszystkie razy kidy sie smialas z mijego "malego" (a to po prostu dziura w koszuli byla za mala) i te wszystkie artykuly w tej szmacie i te referaty na uczelni i te herbatki z tymi okropnymi lezbami na Unwersytecie kiedy smialyscie sie z mezczyzn. ja cie wciaz kocham Kingus. i jeszcze moze byc tak fajnie jak wtedy kiedy bylas mloda pania magister i nie wiedzialas wcale co to femynyzm. Pamietasz jak jezdzilismy na wycieczki i jak swietnie nam sie rozmawialo o badaniach naukowych (i to tych ktore prowadzili mezczyzni). Kingus - pieprznij te cale dzender studjes i wroc do mnie. daje ci slowo ze po 10 minutach ja ci pokaze feminizm do kwadratu a potem bedzie jeszcze lepiej. twoj misiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Precz z chamstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:39 To jest dopiero chamstwo! Brak słów. Pani Dunin od lat piętnuje wszelką grafomanię i w gazetach i w telewizji też. Jak można tak się zachowywać wobec autorytetu? Naprawdę się zdenerwowałam i więcej jeszcze powiem, pani Dunin nie tylko jest znakomitym krytykiem, ale rownież w swojej misji nie idzie na łatwiznę. Na żadną łatwiznę! Otóż, jako wieloletni krytyk doskonale się orientuje jak powinno się pisać książki, czym tak naprawdę jest literatura piękna. I mogła by w każdej chwili napisać genialną książkę bo jest od tego specjalistką. Ale nie, nie ma tak łatwo. Pani Dunin idzie krok dalej, ponieważ wie, że napisanie genialnej powieści to jak z bicza strzelić, więc nie porywa się na łatwiznę, o nie! Pani Dunin pisze książki, dzięki którym pisarze mogą jak na dłoni zobaczyć wszystkie zakorzenione w literaturze polskiej błędy. Dzięki jej poświęceniu czytają i wiedzą jak nie powinno się pisać, jakich błędów należy unikać. Pani Duni celowo pisze bardzo złe książki, poglądowe takie. To się nazywa odwaga, poświęcenie. Ciekawe czy któryś z mężczyzn krytyków by się na takie coś odważył. Brawo pani Kingo, brawo! Przebrnęłam przez Obciach i Tabu i potrafię docenić pani zamysł, trud i poświęcenie. Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Precz z chamstwem IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 16.09.04, 06:10 Pozostaje jeszcze oczekiwać, że Pani Dunin zacznie zwalczać obog grafomanii Graffo-manię. Ale na to nie liczę. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownik haremu Re: Precz z chamstwem IP: 200.48.218.* 16.09.04, 11:21 Zapomniałaś dodać - nieś nam kaganek oświaty! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: Precz z chamstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:57 No niesprawiedliwie oceniłam krytyków mężczyzn. Dziękuję w tym względzie za podpowiedź koleżankom z pracy. Okazało się, że równą śmiałością i determinacją wykazują się jeszcze panowie Klejnocki i Varga. Wprawdzie nie udaje się im napisać książek aż tak złych jak pani Dunin, ale jednak trzeba docenić ich starania. Dzięki tej krytycznej działalności pisarskiej każdy początkujący nawet pisarzyna wie, już jak nie powinno się pisać, jakie pomysły są najgorsze i jak skomponować powieść, żeby się jej nie dało czytać. Panowie jeszcze trochę pracy i może dościgniecie panią Dunin, choć prawdę powiedziawszy szanse macie niezbyt duże, bo pani Dunin podobno pracuje teraz nad nową książką, która ma być takim gniotem, że trudno będzie napisać gorszy. Brawo pani Kingo, brawo. A pozostali krytycy co? Miernota i tyle. Do piór chciałoby się wykrzyczeć. Za kaganek na barykady polskiej twórczości literackiej! Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cie nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaaaa Re: Precz z chamstwem IP: *.chello.pl 23.09.04, 16:45 może dla Ciebie jest autorytetem..... Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama A czy Lepper powinien? 26.11.04, 03:26 Jesli za pewne poglady powinno sie zamykać, to mam przed Pania Dunin kilka innych poważnych typów... Choć jej poglądy także czasem mnie drażnią. Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności 01.12.04, 17:35 Zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś