Dodaj do ulubionych

Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności?

IP: 200.48.218.* 14.09.04, 20:50
Proponuję kaftanowanie, obserwację i w razie stwierdzenia trwałego kalectwa
przekazanie studentom medycyny w celu eksperymentowania na zdegenerowanym
materiale genetycznym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga Dunin Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.04, 21:01
      No tak, twój zdegenerowany materiał nie nadaje się nawet do eksperymentów,
      bęcwale.
      • Gość: byly maz Kingi Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:49
        Kinga,

nie powiesz ze ty wciaz jestes normalna ?

nie bylas juz wtedy kiedy wywalalas mnie z chalupy, wyzywajac od jakis miskow,
        kiedy ja ci grzecznie perswadowalem ze raz na kwartal, po ciemku, w pozycji
        misjonarskiej i przez dziure w koszuli - no to moze troche za malo jak na
        nowoczesne malzenstwo.

ale widze ze ty sie wcale nie zmienilas od tamtego dnia, a nawet jest coraz
        gorzej z toba.

lecz sie kobieto na jajniki bo na glowe to juz za pozno.
        • Gość: Kinga Dunin Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.04, 22:09
          Bez komentarza.
          • Gość: byly maz - misiek Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:23
            Kingus,

czy to wszystko co masz mi do powiedzenia ?

ja cie wciaz kocham Kingus.

juz ci wybaczylem tamten dzien i te wszystkie razy kidy sie smialas z mijego
            "malego" (a to po prostu dziura w koszuli byla za mala) i te wszystkie artykuly
            w tej szmacie i te referaty na uczelni i te herbatki z tymi okropnymi lezbami na
            Unwersytecie kiedy smialyscie sie z mezczyzn.

ja cie wciaz kocham Kingus.

i jeszcze moze byc tak fajnie jak wtedy kiedy bylas mloda pania magister i nie
            wiedzialas wcale co to femynyzm. Pamietasz jak jezdzilismy na wycieczki i jak
            swietnie nam sie rozmawialo o badaniach naukowych (i to tych ktore prowadzili
            mezczyzni).

Kingus - pieprznij te cale dzender studjes i wroc do mnie.
            daje ci slowo ze po 10 minutach ja ci pokaze feminizm do kwadratu a potem bedzie
            jeszcze lepiej.

twoj misiek
    • Gość: oburzona Precz z chamstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:39
      To jest dopiero chamstwo! Brak słów. Pani Dunin od lat piętnuje wszelką
      grafomanię i w gazetach i w telewizji też. Jak można tak się zachowywać wobec
      autorytetu? Naprawdę się zdenerwowałam i więcej jeszcze powiem, pani Dunin nie
      tylko jest znakomitym krytykiem, ale rownież w swojej misji nie idzie na
      łatwiznę. Na żadną łatwiznę! Otóż, jako wieloletni krytyk doskonale się
      orientuje jak powinno się pisać książki, czym tak naprawdę jest literatura
      piękna. I mogła by w każdej chwili napisać genialną książkę bo jest od tego
      specjalistką. Ale nie, nie ma tak łatwo. Pani Dunin idzie krok dalej, ponieważ
      wie, że napisanie genialnej powieści to jak z bicza strzelić, więc nie porywa
      się na łatwiznę, o nie! Pani Dunin pisze książki, dzięki którym pisarze mogą
      jak na dłoni zobaczyć wszystkie zakorzenione w literaturze polskiej błędy.
      Dzięki jej poświęceniu czytają i wiedzą jak nie powinno się pisać, jakich
      błędów należy unikać. Pani Duni celowo pisze bardzo złe książki, poglądowe
      takie. To się nazywa odwaga, poświęcenie. Ciekawe czy któryś z mężczyzn
      krytyków by się na takie coś odważył. Brawo pani Kingo, brawo! Przebrnęłam
      przez Obciach i Tabu i potrafię docenić pani zamysł, trud i poświęcenie.

Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi
      • Gość: Piter Re: Precz z chamstwem IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 16.09.04, 06:10
        Pozostaje jeszcze oczekiwać, że Pani Dunin zacznie zwalczać obog grafomanii
        Graffo-manię. Ale na to nie liczę.
        P.
      • Gość: Kierownik haremu Re: Precz z chamstwem IP: 200.48.218.* 16.09.04, 11:21
        Zapomniałaś dodać - nieś nam kaganek oświaty! :D
        • Gość: oburzona Re: Precz z chamstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:57
          No niesprawiedliwie oceniłam krytyków mężczyzn. Dziękuję w tym względzie za
          podpowiedź koleżankom z pracy. Okazało się, że równą śmiałością i determinacją
          wykazują się jeszcze panowie Klejnocki i Varga. Wprawdzie nie udaje się im
          napisać książek aż tak złych jak pani Dunin, ale jednak trzeba docenić ich
          starania. Dzięki tej krytycznej działalności pisarskiej każdy początkujący
          nawet pisarzyna wie, już jak nie powinno się pisać, jakie pomysły są najgorsze
          i jak skomponować powieść, żeby się jej nie dało czytać. Panowie jeszcze trochę
          pracy i może dościgniecie panią Dunin, choć prawdę powiedziawszy szanse macie
          niezbyt duże, bo pani Dunin podobno pracuje teraz nad nową książką, która ma
          być takim gniotem, że trudno będzie napisać gorszy. Brawo pani Kingo, brawo.
          A pozostali krytycy co? Miernota i tyle. Do piór chciałoby się wykrzyczeć. Za
          kaganek na barykady polskiej twórczości literackiej!

Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cie nie zdradzi
      • Gość: Kasiaaaaa Re: Precz z chamstwem IP: *.chello.pl 23.09.04, 16:45
        może dla Ciebie jest autorytetem.....
    • nietakasama A czy Lepper powinien? 26.11.04, 03:26
      Jesli za pewne poglady powinno sie zamykać, to mam przed Pania Dunin kilka
      innych poważnych typów...
      Choć jej poglądy także czasem mnie drażnią.
    • sen.dzia.li Re: Czy Kinga Dunin powinna przebywać na wolności 01.12.04, 17:35
      Zdecydowanie tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka