Gość: zaniepokojona IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 03.11.04, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: endorfina Re: tada nie ma, bo nie ma barbinator...;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:44 Ależ oni są - tylko piszą teraz pod innymi nickami...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Pod jakimi? 15.11.04, 16:43 Bo cos nie moge skumać. I brakuje mi Tada. Barbinator tez. Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: Pod jakimi? 15.11.04, 16:47 monikaannaj napisała: > Bo cos nie moge skumać. I brakuje mi Tada. Barbinator tez. Pozostawię to twojej domyślności. :-) [Nie ma zresztą czym się martwić - Tada nie ma raptem tydzień. Barbinator też najpewniej w końcu się pojawi - miejmy nadzieję, że szybko.] Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek wspomnienie niebieskiego mundurka 04.11.04, 12:39 A gdzie Ewok, gdzie Uli, gdzie BD, Nadszyszkownik, Maciej... Długo by tak można. Na dowolnym z forów. Pozdrowienia z przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Agrafek, przetrzyj oczy! Przeca jestem! nt 14.11.04, 18:10 Tad zamilkł , ale pojawiła się grzecznagrzeszna.Zagadka : jakimi poglądami różni się od Tada? Dodam ,że pisze o sobie,iż jest feministką. Odpowiedz Link Zgłoś
milka30 Re: Agrafek, przetrzyj oczy! Przeca jestem! nt 14.11.04, 18:19 kocia_noga napisała: > Tad zamilkł , ale pojawiła się grzecznagrzeszna.Zagadka : jakimi poglądami > różni się od Tada? Dodam ,że pisze o sobie,iż jest feministką. Ciekawa hipoteza... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Agrafek, przetrzyj oczy! Przeca jestem! nt 14.11.04, 20:11 Nie, nie sądzę,że to inkarnacja Tada. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Agrafek, przetrzyj oczy! Przeca jestem! nt 15.11.04, 16:28 ...ale zaczęłam się nad tym zastanawiać . Tad nie napisałby o modzie na rybaczki, a poza tym , jako Krośnianin wiedziałby , że na Ukrainie płaci się hrywnami i kuponami a nie kopiejkami. Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: Agrafek, przetrzyj oczy! Przeca jestem! nt 15.11.04, 16:41 kocia_noga napisała: > ...ale zaczęłam się nad tym zastanawiać . Tad nie napisałby o modzie na > rybaczki, a poza tym , jako Krośnianin wiedziałby , że na Ukrainie płaci się > hrywnami i kuponami a nie kopiejkami. Ale wiesz, że z niego szczwana bestia - a to o czym piszesz, jest być może tylko formą asekuracji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo_diavolo A gdzie Tad? 15.11.04, 20:01 Mam hipotezę, że tad9 jest w związku z barbinator i trudno mu dzielić obowiązki ojcowskie z obowiązkiem obecności na forum. Jeśli tak jest, to jego nieobecność dobrze o nim świadczy. Jest oddany wychowywaniu, opiece i trosce. tadzie9! Podoba mi się Twoja feministyczna postawa! Odpowiedz Link Zgłoś
miggotka Re: A gdzie Tad? 15.11.04, 20:06 piccolo_diavolo napisał: > Mam hipotezę, że tad9 jest w związku z barbinator > i trudno mu dzielić obowiązki ojcowskie z obowiązkiem > obecności na forum. > Jeśli tak jest, to jego nieobecność dobrze o nim świadczy. > Jest oddany wychowywaniu, opiece i trosce. Amen. > tadzie9! Podoba mi się Twoja feministyczna postawa! Odpowiedz Link Zgłoś
milka30 Re: A gdzie Tad? 16.11.04, 07:54 piccolo_diavolo napisał: > Mam hipotezę, że tad9 jest w związku z barbinator Teraz rozumiem twój nick. Pomysł iście szatański. Odpowiedz Link Zgłoś