kasia7122 20.02.07, 15:10 witajcie dziewczyny!20 marca mam pierwsza wizyte w Novum u dr.Halamy.Czy ,ktoras z was ja zna i moze mi cos o niej powiedziec?Czy mozecie polecic mi jakegos innego lekarza w Novum,konkretnie chodzi mi o invitro!pozrowienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytta70 Re: dr.Halama ,NOVUM? 20.02.07, 19:56 dr. Halama jest ok, tylko trochę mało kontaktowa. Ja polecam Starosławską, Sowińską, Taszycką, Zygler. Do in-vitro przygotowuje szef - dr.Lewandowski. Odpowiedz Link
bruxa7 Re: dr.Halama ,NOVUM? 20.02.07, 20:13 Cześć Niestety mam niemiłe wspomnienia, obcesowo poinformowała nas o wynikach, sztywna , chociaż nie jest strasznie niemiła, pierwsze wrażenie było ok, później gorzej spotkałam milszych lekarzy, a tak w ogóle , po roku przeniosłam się z novum do invimedu.(i jestem w ciąży) trzymam kciuki!Wam też sie uda Odpowiedz Link
kociaczek22 Re: dr.Halama ,NOVUM? 21.02.07, 07:48 Ja z kolei bardzo polecam dr Woźniaka Nie dlatego, że dzieki niemu teraz jestem w ciązy, ale dlatego, że jest człowiekiem bardzo ciepłym, a podczas wizyt i kolejnych nieudanych prób bardzo tego potrzebowałam. W porównaniu z innymi lekarzami w Novum On jest aniołem. Odpowiedz Link
kasia7122 Re: dr.Halama ,NOVUM? 21.02.07, 16:40 Dzieki bardzo!Dowiadywałam sie i pierwsza wizyte musze miec z dr. Halama a jak cos nam nie bedzie pasowało to mozna wybrac lekarza prowadzacego!Pozdrawiam goraco wszystkie starajace sie! Odpowiedz Link