Dodaj do ulubionych

To straszne!!!

26.02.05, 20:25
Dziś powiedziałam kobitce pracującej w barku mojej uczelni,w którym często
bywam,cytuję:

"Po co pani zrobiła sobie te włosy [paskudny balejaż] ,i tak jest pani piękna".

Kobitka podziękowała.

To straszne!!! Według poglądów forumowych panów - na pewno jest lesbijką,skoro
kobiecie podziękowała za komplement.

nie mówiąc o tym,że ja lesbijką (wedle tych samych panów)jestem,bo jakże
inaczej komplementowałabym własną płeć...

Hehe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Abaddon A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:37
      Nigdy nie zrozumiem, dlaczego to takie dziwne, że ładniejsza płeć woli
      ładniejszą płeć...
      • nietakasama Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 26.02.05, 21:40
        ładniejsza płec jest ładniejsza ale... no...jakoś... to nie "to".
        :)
        W byciu lesbijka nie ma nic złego.
        Generalnie nie wiedzę nic złego w żadnej odmienności która nie krzywdzi.
        • Gość: Abaddon Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:42
          > ładniejsza płec jest ładniejsza ale... no...jakoś... to nie "to".
          > :)

A próbowałaś? Pytanie trochę bezczelne, więc nie musisz odpowiadać...

• nietakasama Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 26.02.05, 21:45
            Wiesz, nawet ci odpisałam, ale skasowałam całośc zanim nacisnęłam "wyślij" :-)
            Zadziałał instynkt samozachowawczy :)
            W sumie jednak występuję tu coprawda pod nickiem, ale wstrzymam się od
            odpowiedzi...
            • Gość: Abaddon Nie ma sprawy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:51
              W każdym razie wiem, że wiele kobiet z niewiadomych przyczyn boi się spróbować,
              może dlatego, że boją się, że to polubią?
              Kurcze, gdzieś czytałem, że aż 80% kobiet jest zdolna do homoseksualnych
              kontaktów... W kulturach pogańskich związki lesbijskie uchodziły nawet za coś
              bardziej preferowanego przez kobiety...
              • nietakasama Re: Nie ma sprawy:) 26.02.05, 21:53
                >W kulturach pogańskich związki lesbijskie uchodziły nawet za coś
                > bardziej preferowanego przez kobiety...

Wiesz, prawda jest taka, a wynika to z mojego doświadczenia, że mężczyzna musi
                się uczy by dobrym, czułym kochankiem.Ale żeby się tego nauczy, trzeba chcie, a
                nie tylko "zrobic swoje".Taki seks nie sprawia kobiecieprawdziwej satysfakcji.
                Dlatego w społeczno sciach prymitywnych, lub o niższej kulturze erotycznej,
                kobietom mogą sprawiac wi.eksza przyjemnos kontakty fizyczne z innymi kobietami
                niż z mężczyznami.
                • Gość: Abaddon Re: Nie ma sprawy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:57
                  > Dlatego w społeczno sciach prymitywnych, lub o niższej kulturze erotycznej,
                  > kobietom mogą sprawiac wi.eksza przyjemnos kontakty fizyczne z innymi
                  kobietami
                  >
                  > niż z mężczyznami.

Miałem na myśli choćby kraje europejskie przed chrystianizacją...
                  Poza tym coś wątpię, żeby przeciętny Polak, który często jest zwykłym dresem,
                  był czułym kochankiem:)
                  • nietakasama Re: Nie ma sprawy:) 26.02.05, 22:02
                    Ano, pozostaje mi sie tylko zgodzic.
                    Mysle ze kochanków trzeba sobie wychowac. I nie mowie tego w sensie nagatywnym.
                    • Gość: Abaddon No pewnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:07
                      Jest to zwykłe dbanie o swoje interesy, czyli w tym wypadku chodzi o
                      zwiększanie przyjemności. Naturalna rzecz:)
      • Gość: Johnny Kalesony Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:46
        Jeśli chodzi o lesbijki przymiotnik "piękna" ma odcień ironiczny raczej ...

Pozdrawiam

www.deadlycurves.com
        Zobaczcie Jamie, Rock'N'Rollową dziewczynę!!!
        • kochanica-francuza Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 26.02.05, 21:49
          Gość portalu: Johnny Kalesony napisał(a):

> Jeśli chodzi o lesbijki przymiotnik "piękna" ma odcień ironiczny raczej ...
          >
          > Widziałeś choć jedną?...

• Gość: Johnny Kalesony Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:57
            Znam, przynajmniej jedną, co do której orientacji jestem pewien. Jest tak
            zmaskulinizowana, że na początku myślałem że dopiero uczy się jęz pol., kiedy
            używała końcówek żeńskich.

Zobaczcie Jamie, Rock'N'Rollową dziewczynę. Koniecznie!!!
            • kochanica-francuza Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 26.02.05, 22:00
              Gość portalu: Johnny Kalesony napisał(a):

> Znam, przynajmniej jedną, co do której orientacji jestem pewien.

To faktycznie reprezentatywna grupa.;-)))
              • Gość: Johnny Kalesony Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:06
                Jednak (spokoju mi to nie daje), czy to nie znamienne: spośród kobiet z grupy
                grupy "les" trafiłem właśnie na zchłopiałą - czy nie świadczy to o ich
                przewadze wśród lesbijek? No jest li tak, lubo - nie, hę?

Obiecaj mi, że zobaczysz strony Jamie - dziewczyny, która jest wcieleniem
                Rock'N'Rolla!!!
                • Gość: Abaddon To popatrz tu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:10
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=20152878
                  • Gość: trevik Re: To popatrz tu: IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.05, 00:25
                    I probke ze stron a'la matrymonialnych bedziesz mial tak samo
                    (nie)reprezentatywna, jak dla kobiet hetero, a moze nawet bardziej...
                • kocia_noga Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 28.02.05, 19:12
                  Zastanawiam się,gdzie leska ma twoją opinię o jej urodzie - z powodu tego , że
                  takim jak ty się nie spodoba raczej nie pójdzie się pochlastac. Może się nawet
                  ucieszy.
            • Gość: Abaddon Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:00
              Fakt, są zmaskulinizowane lesbijki. A ponieważ nie podobają mi się mężczyźni,
              domyślam się, że nie przypadłyby mi one do gustu:)
              No ale to nie wszystkie lesbijki. Zresztą, najwięcej babochłopów jest wśród
              zaniedbanych kur domowych.
        • nietakasama Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 26.02.05, 21:49
          No i zna na kilometr że nic o lesbijkach (poza opiniami kolegów z podwórka) nie
          wiesz.
          Ale, co ja tam bedę... trzymaj się swojej wersji ;>
        • Gość: trevik Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.05, 21:52
          Co jest zabawne, to gdy widze lesbijki w firmach sa to praktycznie zawsze
          sliczne dziewczny... Linda mial jednak racje z tym "zycie, to nie film".
          • nietakasama Re: A co takiego złego w byciu lesbijką? 26.02.05, 21:55
            Ano, zycie to nie film, i podobnie jak większoś lesbijek nie wygląda jak
            aktorki po operacjachi odsysaniu, tak, niestety, większośc mężczyzn nie wygląda
            także jak Linda...
        • Gość: Abaddon Chyba sobie żartujesz, koleś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:54
          Kiedyś z kumplem przechodziłem obok klubu dla "lesek" i zapewniam Cię, że było
          na co popatrzeć.
    • dziejas Re: To straszne!!! 28.02.05, 18:53
      ciekawe dlaczego mialbym tak pomyslec?? dosc pokretna logika, zeby nie uzywac
      mocniejszych okreslen.
      tak sobie siedzialas i nie wiedzialas co napisac? stad ten pomysl? mam
      nadzieje...

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka