Gość: Dama z Wa-wy IP: 80.55.5.* 27.04.05, 19:47 czytalam ostatnio to slawne pismo, ale bylo taaaaakie nudne ... nawet nie bylo horoskopu ani zadnej rozrywki, konkursu ... z czym do ludzi? nie wroze im sukcesu na rynku pism kobiecych ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: nudna 'Zadra' :/ 27.04.05, 20:00 brak horoskopu to wielki błąd w piśmie kobiecym. Bo wiadomo kobiety są głupie i horoskopy je cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dama z Wa-wy Re: nudna 'Zadra' :/ IP: 80.55.5.* 27.04.05, 20:59 lepszy horoskop niz lanie wody Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Zadra nudzi? 27.04.05, 22:18 to nie czytaj,kaze ci ktos? Mnie tez nudzi Wprost np i jakos nie mam potrzeby tego nikomu oswiadczac. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: nudna 'Zadra' :/ 28.04.05, 11:20 Jesli interesujesz się głównie horoskopami i konkursami, to faktycznie - "Zadra" nie jest dla Ciebie. Ale wydaje mi się, że jest wystarczająco dużo "kobiecych" pism z Twoimi ulubionymi rozrywkami? Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany Re: nudna 'Zadra' :/ 28.04.05, 14:35 A gdzie kupowałaś/przeglądałaś? Bo np. w Trafficu "Zadra" leży na półce z prasą o tematyce społecznej, znaczy pomiedzy podobnymi sobie nudziarstwami - więc nikt nieprzygotowany wstrząsu nie dozna ;-) Nie byłam taka sprytna i najpierw szukałam pod hasłem "Prasa kobieca" i naraziłam się na szok - wiecie, że jest taka gazeta "Świat Butów"? O zgrozo... ;-) ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dama z Wa-wy Re: nudna 'Zadra' :/ IP: 80.55.5.* 28.04.05, 20:59 a co takiego dziwnego w 'swiecie butow'? to po prostu pismo polskiej branzy obuwniczej- informacje o targach, wystawach, nowosciach na rynku, technologii ... mnie bardziej dziwi takie gowno jak 'ozon' albo 'focus'- po co komu kolejne mutacje wprosto-newsweekowe ?? chyba tylko zeby szmalec wyprac dodajac do tego cwiercinteligencki usmiech passentowny /z cyklu kolejny felieton o tym jak tam w szerokim swiecie, new yorku, sie zyje a jaka tu prowincja / ... nie no, moj temat to byla czysta prowokacyja hehe ... nie brakowalo mi horoskopu w zadrze ale pewnej 'przyziemnosci' ... to taki twoj styl ale w druga strone- troche uczonych slow, patriarchat przez wszytskie przypadki , jakby to pisaly jakies bunczuczne studentki z prowincji ... szkoda, ze nie ma na rynku pisma madrego ale nie wymadrzajacego sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: nudna 'Zadra' :/ IP: *.provider.pl / *.provider.pl 28.04.05, 23:49 zadra jest po prostu nieciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yavanna Re: nudna 'Zadra' :/ IP: *.eth.net.pl 08.05.05, 18:30 w ostatniej zadrze jest horoskop o ile kojarzę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś