svistak 26.05.05, 20:16 (sprowokował mnie wątek o żonach) napiszcie co o tym (temacie) myślicie :-) s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gustlik Żeby wyciągać od niego pieniądze IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 20:41 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Żeby wyciągać od niego pieniądze 26.05.05, 20:50 Z małżeństw które obserwuję to nei wynika, mężowie to niejednokrotnie gołodupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Żeby wyciągać od niego pieniądze IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 20:54 chicarica napisała: > Z małżeństw które obserwuję to nei wynika, mężowie to niejednokrotnie gołodupcy > . Ciężki ich los. Baby pastwią się nad nimi psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Żeby wyciągać od niego pieniądze 27.05.05, 21:48 Gość portalu: Gustlik napisał(a): > chicarica napisała: > > > Z małżeństw które obserwuję to nei wynika, mężowie to niejednokrotnie > gołodupcy> > . > > Ciężki ich los. Baby pastwią się nad nimi psychicznie. Gustlik, znasz to z autopsji? A jesli chodzi o wyciaganie forsy z kieszeni, to znam takich co to zonki dokladaja do ich hobby, czyli piwkowania,majsterkowania przy autku itp. pzdr. s. Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Po co kobiecie mąż? 26.05.05, 23:21 Człowiek jest stworzony do życia we wspólnocie, więc jeśli może znależć partera na całe życie na pewno będzie szczęśliwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
svistak a ja slyszalam... 27.05.05, 09:45 ... kiedys jak pewna nastolatka powiedziala, ze wg niej faceci sa potrzebni tylko do plodzenia dzieci i dzwigania ciezarow :-) I co wy na to? s. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: a ja slyszalam... 27.05.05, 15:05 Odpowiem ci serio . Mąż , czy wogóle stały partner jest potrzebny żeby konfrontować się z drugą dorosłą osobą myślącą troszkę inaczej a zarazem życzliwą i lojalną .Jest jak lustro pokazujące ci niewidoczne części ciała - i wzajemnie , żona potrzebna jest do tego samego . Poza tym wsparcie , ciepło itd , które mozna dostać od innych ludzi też , ale od męża dodatkowo rozwój seksualności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: a ja slyszalam... IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 16:38 kocia_noga napisała: >Poza tym wsparcie , ciepło it > d > , które mozna dostać od innych ludzi też , ale od męża dodatkowo rozwój > seksualności . O! i tu widać dysproporcję. Mężczyzna żadnego rozwoju seksualności nie potrzebuje, bo jest w tej dziedzinie w pełni rozwinięty od 12 roku życia. Co najwyżej może trenować, żeby lepiej robić kobiecie - też mi rozrywka. To ja mam babie dogadzać i jeszcze do tego interesu dopłacać? Wolne żarty. Czas z tym skończyć (chyba, że to baby zaczną dopłacać). Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: a ja slyszalam... 27.05.05, 21:44 Gość portalu: Gustlik napisał(a): > kocia_noga napisała: > > >Poza tym wsparcie , ciepło it > > d > > , które mozna dostać od innych ludzi też , ale od męża dodatkowo rozwój > > seksualności . > > O! i tu widać dysproporcję. Mężczyzna żadnego rozwoju seksualności nie > potrzebuje, bo jest w tej dziedzinie w pełni rozwinięty od 12 roku życia. Co > najwyżej może trenować, żeby lepiej robić kobiecie - też mi rozrywka. To ja mam > > babie dogadzać i jeszcze do tego interesu dopłacać? Wolne żarty. Czas z tym > skończyć (chyba, że to baby zaczną dopłacać). Nie masz racji , Gustlik .Mężczyzna też może rozwijać swoją seksualność , tak jak intelekt,wrażliwośc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
forum101 Re: a ja slyszalam... 29.05.05, 20:04 w jaki sposob rozwija sie seksualnosc mezczyzny a w jaki kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Rany Julek! 28.05.05, 00:35 G > > O! i tu widać dysproporcję. Mężczyzna żadnego rozwoju seksualności nie > potrzebuje, bo jest w tej dziedzinie w pełni rozwinięty od 12 roku życia. Co > najwyżej może trenować, żeby lepiej robić kobiecie - też mi rozrywka. zanim doszłam do drugiej części wypowiedzi(nie spojrzałam na autora)byłam pewna,że to jaja,które robi sobie któraś kobitka z niedorozwiniętych seksualno-emocjonalnie facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
kr_kap Re: a ja slyszalam... 28.05.05, 01:26 W pełni rozwinięty w wieku lat dwunastu? Wolne żarty. To tak, jakby powiedzieć, że mózg ma w pełni rozwinięty w wieku lat trzech, bo głowa już prawie mu nie urośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: a ja slyszalam... IP: 212.160.172.* 27.05.05, 15:30 Od nastolatek pobierasz życiowe mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: a ja slyszalam... IP: 213.139.47.* 27.05.05, 15:55 to z kobiecych pisemek Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: a ja slyszalam... 27.05.05, 21:45 Gość portalu: M. napisał(a): > Od nastolatek pobierasz życiowe mądrości? Wprost przeciwnie. dlatego slucham co mowia. s. Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: a ja slyszalam... 29.05.05, 13:03 aelithe napisał: > biedna ułomna istota Uzalasz sie nad soba na glos w miejscu publicznym? /chyba ze cie nie zrozumialam.../ s Odpowiedz Link Zgłoś
forum101 Re: Po co kobiecie mąż? 29.05.05, 20:02 chyba ze partnerka jest feministka... to wtedy moze byc problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jija Re: Po co kobiecie mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:33 poprawiam pytanie: Po co czlowiekowi mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
showinista Re: Po co kobiecie mąż? 03.06.05, 17:41 Mąż jest przeważnie zródłem doc hodu i przyjemności i tak też bywa traktowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Do roboty. Zacznijmy od podstaw. Kobieta różni... 03.06.05, 20:20 ... się od mężczyzny. On jest silny a ona delikatna. On jest stworzony do pracy a ona do opieki nad dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś