Dodaj do ulubionych

Po co kobiecie mąż?

26.05.05, 20:16
(sprowokował mnie wątek o żonach)
napiszcie co o tym (temacie) myślicie :-)
s.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gustlik Żeby wyciągać od niego pieniądze IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 20:41
      jw.
      • chicarica Re: Żeby wyciągać od niego pieniądze 26.05.05, 20:50
        Z małżeństw które obserwuję to nei wynika, mężowie to niejednokrotnie gołodupcy.
        • Gość: Gustlik Re: Żeby wyciągać od niego pieniądze IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 20:54
          chicarica napisała:

> Z małżeństw które obserwuję to nei wynika, mężowie to niejednokrotnie
          gołodupcy
          > .

Ciężki ich los. Baby pastwią się nad nimi psychicznie.
          • svistak Re: Żeby wyciągać od niego pieniądze 27.05.05, 21:48
            Gość portalu: Gustlik napisał(a):
            > chicarica napisała: >
            > > Z małżeństw które obserwuję to nei wynika, mężowie to niejednokrotnie
            > gołodupcy> > .
            >
            > Ciężki ich los. Baby pastwią się nad nimi psychicznie.

Gustlik, znasz to z autopsji?
            A jesli chodzi o wyciaganie forsy z kieszeni, to znam takich co to zonki
            dokladaja do ich hobby, czyli piwkowania,majsterkowania przy autku itp.
            pzdr.
            s.
    • aelithe Re: Po co kobiecie mąż? 26.05.05, 23:21
      Człowiek jest stworzony do życia we wspólnocie, więc jeśli może znależć partera
      na całe życie na pewno będzie szczęśliwszy.
      • svistak a ja slyszalam... 27.05.05, 09:45
        ... kiedys jak pewna nastolatka powiedziala, ze wg niej faceci sa potrzebni
        tylko do plodzenia dzieci i dzwigania ciezarow :-) I co wy na to?
        s.
        • kocia_noga Re: a ja slyszalam... 27.05.05, 15:05
          Odpowiem ci serio . Mąż , czy wogóle stały partner jest potrzebny żeby
          konfrontować się z drugą dorosłą osobą myślącą troszkę inaczej a zarazem
          życzliwą i lojalną .Jest jak lustro pokazujące ci niewidoczne części ciała - i
          wzajemnie , żona potrzebna jest do tego samego . Poza tym wsparcie , ciepło itd
          , które mozna dostać od innych ludzi też , ale od męża dodatkowo rozwój
          seksualności .
          • Gość: Gustlik Re: a ja slyszalam... IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 16:38
            kocia_noga napisała:

>Poza tym wsparcie , ciepło it
            > d
            > , które mozna dostać od innych ludzi też , ale od męża dodatkowo rozwój
            > seksualności .

O! i tu widać dysproporcję. Mężczyzna żadnego rozwoju seksualności nie
            potrzebuje, bo jest w tej dziedzinie w pełni rozwinięty od 12 roku życia. Co
            najwyżej może trenować, żeby lepiej robić kobiecie - też mi rozrywka. To ja mam
            babie dogadzać i jeszcze do tego interesu dopłacać? Wolne żarty. Czas z tym
            skończyć (chyba, że to baby zaczną dopłacać).
            • kocia_noga Re: a ja slyszalam... 27.05.05, 21:44
              Gość portalu: Gustlik napisał(a):

> kocia_noga napisała:
              >
              > >Poza tym wsparcie , ciepło it
              > > d
              > > , które mozna dostać od innych ludzi też , ale od męża dodatkowo rozwój
              > > seksualności .
              >
              > O! i tu widać dysproporcję. Mężczyzna żadnego rozwoju seksualności nie
              > potrzebuje, bo jest w tej dziedzinie w pełni rozwinięty od 12 roku życia. Co
              > najwyżej może trenować, żeby lepiej robić kobiecie - też mi rozrywka. To ja mam
              >
              > babie dogadzać i jeszcze do tego interesu dopłacać? Wolne żarty. Czas z tym
              > skończyć (chyba, że to baby zaczną dopłacać).

Nie masz racji , Gustlik .Mężczyzna też może rozwijać swoją seksualność , tak
              jak intelekt,wrażliwośc itd.
              • forum101 Re: a ja slyszalam... 29.05.05, 20:04
                w jaki sposob rozwija sie seksualnosc mezczyzny a w jaki kobiety?
            • kochanica-francuza Rany Julek! 28.05.05, 00:35
              G
              >
              > O! i tu widać dysproporcję. Mężczyzna żadnego rozwoju seksualności nie
              > potrzebuje, bo jest w tej dziedzinie w pełni rozwinięty od 12 roku życia. Co
              > najwyżej może trenować, żeby lepiej robić kobiecie - też mi rozrywka.

zanim doszłam do drugiej części wypowiedzi(nie spojrzałam na autora)byłam
              pewna,że to jaja,które robi sobie któraś kobitka z niedorozwiniętych
              seksualno-emocjonalnie facetów...
            • kr_kap Re: a ja slyszalam... 28.05.05, 01:26

W pełni rozwinięty w wieku lat dwunastu? Wolne żarty. To tak, jakby powiedzieć,
              że mózg ma w pełni rozwinięty w wieku lat trzech, bo głowa już prawie mu nie
              urośnie.
        • Gość: M. Re: a ja slyszalam... IP: 212.160.172.* 27.05.05, 15:30
          Od nastolatek pobierasz życiowe mądrości?
          • Gość: Iwonka Re: a ja slyszalam... IP: 213.139.47.* 27.05.05, 15:55
            to z kobiecych pisemek
          • svistak Re: a ja slyszalam... 27.05.05, 21:45
            Gość portalu: M. napisał(a):
            > Od nastolatek pobierasz życiowe mądrości?

Wprost przeciwnie. dlatego slucham co mowia.
            s.
        • aelithe Re: a ja slyszalam... 28.05.05, 12:49
          biedna ułomna istota
          • svistak Re: a ja slyszalam... 29.05.05, 13:03
            aelithe napisał:
            > biedna ułomna istota

Uzalasz sie nad soba na glos w miejscu publicznym? /chyba ze cie nie
            zrozumialam.../
            s

• forum101 Re: Po co kobiecie mąż? 29.05.05, 20:02
        chyba ze partnerka jest feministka... to wtedy moze byc problem...
    • kreola Re: Po co kobiecie mąż? 02.06.05, 00:27
      Po to samo co rybie rower !
    • Gość: jija Re: Po co kobiecie mąż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:33
      poprawiam pytanie: Po co czlowiekowi mąż?
    • showinista Re: Po co kobiecie mąż? 03.06.05, 17:41
      Mąż jest przeważnie zródłem doc hodu i przyjemności i tak też bywa traktowany.
    • dokowski Do roboty. Zacznijmy od podstaw. Kobieta różni... 03.06.05, 20:20
      ... się od mężczyzny. On jest silny a ona delikatna. On jest stworzony do pracy
      a ona do opieki nad dziećmi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka