simon921 05.05.09, 21:07 Czy ktoś z was kiedyś korzystał z jakiejś poznańskiej wypożyczalni aut i ma coś godnego polecenia? Szukam jakiegoś busa na 1 dzień, żeby się do Wrocławia przewieźć - wyszło mi, że taka przeprowadzka będzie najtańsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktor_l Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 05.05.09, 21:39 Sprobuj kazauto.pl kilka razy pozyczalem osobowki dla pracownikow, wysylaja cene i pozniej w godzine cena staje sie mniejsza i mniejsza. Teraz zmieniam 4 samochody i chyba wynajme dlugoterminowo u nich - male toto, ale mam dosc cyborgow korporacyjnych. Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 05.05.09, 21:41 a, gdyby to nie bylo pilne to moge Ci najac mojego landcruisera, jeno to 4.5 benz, oczywiscie koszt to "tylko" paliwo:) Odpowiedz Link
simon921 Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 05.05.09, 22:47 Ich oferta wygląda ciekawie:) Jutro sobie do nich zadzwonię - dzięki za namiar. Co do landcruisera to dzięki - chyba jednak mi spory bus potrzebny;) Jakbym miał mniej to bym jakoś to do swojego kombiaka upchał;) Odpowiedz Link
strongwaz Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 06.05.09, 09:31 Napisz ile coś takiego Cię będzie kosztowało. Mógłbym zorganizować w poznaniu Vivaro L2 ( niepamietam czy H1 czy H2). Odpowiedz Link
bassooner Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 07.05.09, 09:06 buduje mnie ten wątek. ktoś potrzebuje busa. znamy się ino z forum, z wyjątkami, a odzew jest i oferowanie swoich aut... ;-))) nie jest tak źle z nami polakami ;-))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 07.05.09, 13:56 E, przecież to nie jest nic nowego na tym forum. Na pewno pamiętacie czyje to scorpio? I pojechało trochę dalej niż 170 km w jedną stronę, bo 3000 km w jedną stronę ;-) Odpowiedz Link
simon921 Re: Pytanie do poznaniaków - wynajem busa 08.05.09, 09:00 Serdecznie dziękuję wszystkim za chęć pomocy:) Okazało się jednak, że firma pomoże mi w przeprowadzce, tak więc problem transportu odpadnie. A swoją drogą nie wie ktoś, czy uchwalili tą ustawę o 5tys. zł za przeniesienie się za pracą na odległość powyżej 100km?;) Odpowiedz Link