anastassja 07.07.05, 22:52 Czy gdyby ofiara gwaltu dokonalby aborcji, zamknalbys ja w wiezieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tad9 Re: Pytanie do tada. 08.07.05, 11:09 anastassja napisała: > Czy gdyby ofiara gwaltu dokonalby aborcji, zamknalbys ja w wiezieniu? Jest to oczywiście jedna z możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Pytanie do tada. 08.07.05, 14:14 tad9 napisał: > anastassja napisała: > > > Czy gdyby ofiara gwaltu dokonalby aborcji, zamknalbys ja w wiezieniu? > > Jest to oczywiście jedna z możliwości. Głupia odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Pytanie do tada. 08.07.05, 17:22 rozumiem, ze wobec tego, co wczesniej napisales o karaniu kobiety, ktora dokonala aborcji, ty ja wybierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Pytanie do tada. 27.07.05, 21:45 wasza_bogini napisała: > no i co tad. gdzie jest odp? Odpowiadam: nie mam nic przeciw karaniu więzieniem za usunięcie ciąży, która była wynikiem gwałtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleman Re: Pytanie do tada. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:51 Chłosta wystarczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Pytanie do tada. 27.07.05, 21:00 Pytanie nie było skierowane do mnie, jednak z właściwą sobie naiwną śmiałoścą pozwalam sobie na odpowiedź: nie, absolutnie nie. Opowiadam się za zakazem aborcji "na życzenie", jednak przypadek który wyróżniasz stanowi okoliczność wyjątkową, która powinna być uwzględniona i która w prawodawstwie krajów zakazujących aborcji została przewidziana. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś