margot_may 10.07.05, 00:06 rano umieściłam tutaj watek o wpadce... nie zaglądałam tutaj dzisiaj, teraz go nie ma... nie ma go na oślej ławce. dlaczego zniknął? ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margot_may Re: zapytanie... 10.07.05, 00:18 zapytałam tez arphara, ale może dowiem się czegoś wcześniej od kogoś z was... Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: zapytanie... 10.07.05, 09:51 nie widzialam go a byłam wczoraj kilka razy c Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Admin odpowiedział? n/t 10.07.05, 12:12 cherryhill napisała: > nie widzialam go a byłam wczoraj kilka razy > c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevik Re: zapytanie... IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.05, 22:33 Czasem niektore posty gina - sa wyslane a nie pojawiaja sie. Rowniez zauwazylem, ze posty czasem znikaja, ale bez nawiazan do tresci, tak jak typowy techniczny blad "gdzies tam", byc moze tak samo dzieje sie czasem z watkami? Gruss, T. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ale ten watek tutaj BYL! 12.07.05, 13:23 zostal usuniety. Admin ma pro-life poglady?? Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: ale ten watek tutaj BYL! 13.07.05, 14:34 No nie badz smieszna - to, ze jakis watek zginal jeszcze nie oznacza, ze zostal usuniety: jesli ktos na podstawie takich drobiazgow uklada teorie spiskowe, to polecam wiecej dystansu do zycia. Gruss, T. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: zapytanie... 12.07.05, 00:02 proszę mi wybaczyć niskie pobudki, jakimi się kieruję. :) mam nadzieję, że admin upadnie mordą na jeża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zapytanie... 12.07.05, 00:11 margot_may napisała: > proszę mi wybaczyć niskie pobudki, jakimi się kieruję. :) > > mam nadzieję, że admin upadnie mordą na jeża!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: zapytanie... 12.07.05, 13:27 Popraw tu :-)jeszcze raz ten wątek.Nie każdy czytał.Może mu umknie pod innym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: zapytanie... 12.07.05, 15:52 wpadl po prostu i wyladowal w domu samotnego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: zapytanie... 13.07.05, 00:35 admin się nie odzywa... cholera no, powoli tracę serce do tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: zapytanie... 13.07.05, 00:38 w kontekscie niedawnych wyczynow niejakiego... nie wypowiem jego imienia co by nie zmartwychwstał odnoszę wraznienie że admina nie ma, a przez przeoczenie ciągle komunikat wisi c Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may zapytałam na forum o forum... 13.07.05, 01:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=26380358 Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: zapytałam na forum o forum... 15.07.05, 00:15 arphar jest na urlopie. stop. ostatni raz widziano go 8 lipca. stop. śledztwo trwa. PS. kupiłam sobie skrzypce i działkę koki. pozdrawiam. margot_holmes_may Odpowiedz Link Zgłoś