Dodaj do ulubionych

idiotka Ilana Mercer

IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.09.05, 21:26
Nie dosc ze komentuje te idiotyczne "pesudobadania" to jeszcze dalej
naciaga je na niekorzysc kobiet. Lynn pisze o 5.5 mezczyn na kobiete o
inteligencji 145 a ta idiotka o 10.

www.vdare.com/misc/mercer_050106_silly.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Bleman Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:34
      Rozumiem ,ze naciaganie "pseudobadan" na korzysc kobiet bylo by cacy ? ;-)
      • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 21:35
        Z pewnością. Zawrotną kariere zrobiła tu przecież Duninówna i Środa. Gadają
        podobne bzdury, jak Mercel, ale są "git siory".
    • Gość: trevik Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 21:41
      To znaczy badania bylyby nie "pseudobadaniami", gdyby wyniki były "na korzyść"
      kobiet?
      Sama sie zastanów nad tym, co znaczy "na korzyść" i czy aby wyniki robiły z
      kobiet idiotki, bo wcale tak nie było,

Gruss, T.
      • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 21:44
        Te badania wcale nie są tak głupie, jak się zasugerowałem od tej feminy. Te
        kobity jednak są sfrustrowane...
      • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:44
        A ilu idiotów wypada na jedną idiotkę ;)
        • Gość: Bleman Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:45
          > A ilu idiotów wypada na jedną idiotkę ;)

Sporo.
          Rozklad IQ mezczyzn jest bardziej płaski niz rozkąłd IQ kobiet.
          • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:00
            Mimo docinków pod Twoim adresem - nie polemizuję z takim poglądem.
            Co oznacza,że akceptuję też fakt obserwowania większej ilości genialnych
            mężczyzn niż genialnych kobiet.
            A waszmości prosze o zaakceptowanie faktu, że jak już trafia się genialna
            kobieta, to nie ustępuje pola genialnym mężczyznom ;)

No i smutna dla mężczyzn konkluzja - jeśli losowo wybierze się kobietę i
            mężczyznę, to większe jest prawdopodobieństwo,że to ONA będzie
            inteligentniejsza.
            • Gość: trevik Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 22:05
              A dlaczego smutna?
              • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:06
                Oj, no musi sobie kobita odreagować...
                • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:11
                  Jak będę chciała odreagowac twoje odzywki, to pójdę drewno na opał rąbac.
                  • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:28
                    Świetnie, jak ci się drewno skończy, to wpadnij - pożyczę.
                    • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:46
                      Jest 20 kubików do rabania i cięcia - możesz mnie jeszcze podrażnic.
                      Tylko żeby mój mąż nie zaczął sobie szukac sposobu odreagowania "nerwów" gdy
                      drewna braknie...
                      Jak to pisałeś - można wpaśc do ciebie? ;)
                      • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:49
                        Wpadnij. Zajmiesz sie drewnem, a ja wyjaśnie ewentualne spory z szanownym mężulkiem.
                        • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:59
                          A masz jakiś spór z moim mężem? Czy tak do wszystkich "w polu rażenia"
                          startujesz ?
                          Problemy z agresją? Nadniar testosteronu? Genotyp XYY ?????
                          • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 23:00
                            Ale to ty mi proponowałaś sesje z mężem? Chyba, ze czegos nie zrozumiałem?
                            • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:07
                              Ano nie zrozumiałeś.
                              Proponowałam byś mu udostępnił drewno do rozładowania "nerw" gdyby u nas
                              zabrakło.
                              • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 23:09
                                Prosze o wybaczenie. Uszanowanie dla męża.
                                • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:14
                                  Jak wróci to mu przekażę - jestem teraz "żona marynarza" dlatego wieczorem
                                  nawet docinanie Ci jest jakąs rozrywką ;)

Pamiętaj jednak - gdybyś miał kłopoty z agresją, to my jako ludzie życzliwi i
                                  uczynni, chętnie w ramach terapii drewno Ci udostępnimy.
                                  • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 23:19
                                    Straszliwe są te twoje docinki.

Dzięki, mam swoje sposoby.
                                    • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:29
                                      Twoje sposoby? Acha - to te wulgarne odzywki na forum?
                                      No trudno, jakiś czas jeszcze trzeba będzie to tolerowac, skoro to forma
                                      terapii agresji.
              • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:08
                W sumie to może i masz rację - to konkluzja jest smutna dla kobiet - ciężko o
                partnera na równym lub wyższym poziomie ;)
                • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:10
                  Jak masz czym "zaświecić", to możesz sobie wybrać inteligentnego. A jeśli ani z
                  przodu, ani z tyłu... No to rzeczywiście, wyboru nie masz wielkiego...
                  • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:18
                    No cóż takiemu jak ty pewnie wystarczy by było z przodu i z tyłu, w głowie może
                    by pusto, ale nie przypisuj swoich preferencji innym mezczyznom.
                    Inni są bardziej wybredni ;)
                    • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:21
                      Ale mnie właśnie chodziło o (z przodu) duże brązowe... oczy o bystrym spojrzeniu.
                      • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:34
                        Tylko nie daj sie oszukac - kropelki z belladonny (nazwa symptomatyczna) nadają
                        źrenicom oczu głęboko znaczące spojrzenie ;)
                        • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:50
                          Zazwyczaj wystarcza bita śmietana w spraju.
                          • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:55
                            Do czego wystarcza?
                            Ale jak ci wystarcza - to o gustach nie dyskutuję, choc podzielac ich na
                            szczęscie nie muszę.
                • Gość: trevik Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 22:22
                  A pomyśl, jaką mękę musi w związku z tym przeżywać naprawdę inteligentny
                  mężczyzna (np. biąrąc pierwszy z brzegu przykład, czyli mnie samego ;-) ),
                  dodatkowo wiedząc, że kobiety starają sie dobierać od siebie inteligentniejszych
                  mężczyzn - może czujesz o jak ciężkich problemach tutaj pisze? Inteligentna
                  kobieta ma jakieś szansę a inteligentny facet? A później możemy czytać, że
                  szukamy tylko głupich kobiet... ehh. Czy to nie jest już dyskryminacja?

Gruss, T.
                  • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:31
                    Zaślepiona szowinizmem płciowym nigdy o tym nie pomyślałam. Mea culpa ;)
        • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 21:46
          Lepiej się nie bierz za badania nad tym...
          • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:48
            Próba dyktowania kobiecie co ma robic - to szowinizm ;)
            • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 21:50
              Ja cie ostrzegam. Skutki dla ludzkości mogą być opłakane.
        • Gość: trevik Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 21:59
          Nie znam progów, jak i kogo tak można względem jakiego IQ określać (to sa chyba
          specjalne testy), ale jeśli wierzyć badaniom rozkładu IQ to powinno przynajmniej
          kilku. Ja sie zastanawiam, jak można zrobić badanie rozkładu IQ dla kogokolwiek,
          aby ktos nie określił go jako krzywdzącego a w skrajnym wypadku wszyscy go tak
          określą. To jest po prostu wynik jakiś badań, których celem bylo statystyczne
          określenie parametrów ludzi dzieląc ich wg. kryterium płci. Co dla mnie jako
          jednostki może być w tych badaniach krzywdzące? Z czego mam być dumny? Co ma
          powodować moje dobre samopoczucie?

To tak, jak kibice czują się upokorzeni, ze ich drużyna przegrała i są po meczu
          agresywni, albo chodzą z wypięta piersią, bo wygrała - tak samo idiotyczne.
          Wszelka zbiorowa duma jest denna, czy to sportowa, płciowa, czy narodowa (ta
          ostatnia chyba najbardziej, bo nie ma narodów z kryształowa historią, jak i nie
          ma tych, które mają wyłącznie hanbe na koncie a chyba nic nie jest tak w
          zbiorowej swiadomosci zafalszowane, jak historia),

Gruss, T.
          • Gość: gotlama Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:27
            Czy mogę się też pod Twoją wypowiedzią podpisac?
            • Gość: trevik Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.05, 13:30
              Ciesze sie, jak sie czasem ktos ze mna zgodzi ;-),

Gruss, T.
              • krolewna_angina masz więc jeszcze jeden powód do radości:) 12.09.05, 13:56
                > Ciesze sie, jak sie czasem ktos ze mna zgodzi ;-),

Ja też się z twoją opinią zgadzam, pewno jeszcze wiele osób mogłoby napisać o
                sobie to samo. Dlatego tak mnie śmieszą forumowe koguciki stroszące piórka za
                każdym razem gdy pojawia się temat rozkładu krzywej inteligencji dla kobiet i
                mężczyzn. Ja wiem bez fałszywej skromności, ze jestem od nich inteligentniejsza
                a oni też to pewno wyczuwają więc pieją jak koguty o swojej "płciowej
                wyższości". Przypomina to nieatrakcyjną Polkę mówiącą z wyższością do miss
                Holandii: "my Polki jesteśmy ładniejsze od was, Holenderek". Niby prawda, a
                jednak jakie to śmieszne:)))
                • kocia_noga Re: masz więc jeszcze jeden powód do radości:) 12.09.05, 14:19
                  krolewna_angina napisała:

> > Ciesze sie, jak sie czasem ktos ze mna zgodzi ;-),
                  >
                  >
                  > Ja też się z twoją opinią zgadzam, pewno jeszcze wiele osób mogłoby napisać o
                  > sobie to samo. Dlatego tak mnie śmieszą forumowe koguciki stroszące piórka
                  za
                  > każdym razem gdy pojawia się temat rozkładu krzywej inteligencji dla kobiet i
                  > mężczyzn. Ja wiem bez fałszywej skromności, ze jestem od nich
                  inteligentniejsza
                  >
                  > a oni też to pewno wyczuwają więc pieją jak koguty o swojej "płciowej
                  > wyższości". Przypomina to nieatrakcyjną Polkę mówiącą z wyższością do miss
                  > Holandii: "my Polki jesteśmy ładniejsze od was, Holenderek". Niby prawda, a
                  > jednak jakie to śmieszne:)))

To taktyka atakowania przede wszystkim tego , co najbardziej zagraża.
                • Gość: Bleman Re: masz więc jeszcze jeden powód do radości:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:45
                  Wiesz z IQ i zachowaniem to roznbie bywa ;-)
                  Znam ludzi szalenie inteligetnych, ale chamskich, aroganckich i złośliwych ;-)
                  • kocia_noga Re: masz więc jeszcze jeden powód do radości:) 12.09.05, 16:11
                    Gość portalu: Bleman napisał(a):

> Wiesz z IQ i zachowaniem to roznbie bywa ;-)
                    > Znam ludzi szalenie inteligetnych, ale chamskich, aroganckich i złośliwych ;-)

Wierzę , oczywiście , chodziło mi o to ,że ktoś wchodzący tu ,żeby powalczyć ,
                    atakuje najpierw to , czego się najbardziej obawia .To tylko taka uwaga, ale
                    dość logiczna.Przy czym wcale nie musi być tak ,że ktoś o wysokim IQ nie boi
                    się inteligentnych kobiet - lęki chadzają własnymi drogami.
        • Gość: ircia Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.09.05, 22:27
          no wlasnie ze nikt tego nie bada !. Mowia ze wiecej ale o ile wiecej ?
          Przez podanie tego linku chodzilo mi o pokazanie ze sa idiotki, ktory nie
          dosc ze bezkrtycznie podchodza do tych "badan" (gdyby byly rzeczywsice prawdziwe
          dlaczego wczescniej nie udowodniono ze mezczyzni sa przecietnie o 4 punkty
          inteligentniejsi ) to jeszcze wyolbrzymialaja liczby o ktorych przeczytaly na
          niekorzysc kobiet
          • Gość: tut turu Re: idiotka Ilana Mercer IP: *.praganet.pl 11.09.05, 22:29
            Pogódź się z tym, że nie wszystkie badania świadczą o tym, że jesteś księżniczką
            z przyrodzenia. Prawda bywa brutalna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka