dziewice 22.12.05, 19:30 Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w rekach Kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Tak. 22.12.05, 19:34 niejedna(a moze nie jedna - who cares) polonistka (rzekla? czy zekla? - lepiej bedzie) powierdzialaby - pelnym zdaniem poprosze :). Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Tak. 22.12.05, 19:38 Odpowiadam pełnym zdaniem: Mężczyzna jest seksualna zabawką dla kobiety :p Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Tak. 22.12.05, 19:39 > Odpowiadam pełnym zdaniem: Mężczyzna jest seksualna zabawką dla kobiety :p I niech rzuci kamieniem ten facet, któremu się to nie podoba ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Udaje ze mi sie to nie podoba ;-) 22.12.05, 19:44 Rzucilem fikcyjnym kamieniem, prawda ze to infantylne i pokemońskie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Udaje ze mi sie to nie podoba ;-) 22.12.05, 19:45 bleman napisał: > Rzucilem fikcyjnym kamieniem, prawda ze to infantylne i pokemońskie ? ;-) Prawda bleman zwłaszcza że łżesz!!! JUż cię widzę, jak pędzisz do kobity, która chce cię potraktować jak seksualną zabawkę.!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Udaje ze mi sie to nie podoba ;-) 22.12.05, 19:46 > JUż cię widzę, jak pędzisz do kobity, która > chce cię potraktować jak seksualną zabawkę.!;-) Instynkty silniejsze od przekonan ;-))) co poradzic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Udaje ze mi sie to nie podoba ;-) 22.12.05, 22:07 Bleman a niechcialbys sprobowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: eee ? 22.12.05, 22:09 ciezko sobie wyobrazic co sie moze dziac w takim ukladzie, to na pewnoe nie byloby klasyczne ogladanie znaczkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: W jakim ukladzie, o co ci chodzi ;-) ? 22.12.05, 22:13 kiedys cos tam pisales one dwie Ty jeden, obok gzia sie jakies pedaly.. ale ja nic nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: W jakim ukladzie, o co ci chodzi ;-) ? 22.12.05, 22:14 > kiedys cos tam pisales one dwie Ty jeden, obok gzia sie jakies pedaly.. ale ja > nic nie wiem :) Bez pedalow obok(ani w poblizu) moze byc... :> Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Sru!!! ;-))) 22.12.05, 19:43 Ty mężczyzno uprawiający alternatywny rodzaj zbliżenia seksualnego!!! W skrócie... Ty pedale ;-P!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Tak. 22.12.05, 22:06 dla Kobiety czy w rekach Kobiety? :) a moze jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Bedzie trzeba zapytac sie takiej jednej polon 22.12.05, 22:11 slyszalem ze na polonYstYce wiedzie sie dosc mile zycie :), az dziwne ze moja Pani od polskiego cos umiala (albo to ze strachu uznawalem ze wie lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Bedzie trzeba zapytac sie takiej jednej polon 26.12.05, 12:31 bo polonistki zwykle sa bardzo inteligentne i zdolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Bedzie trzeba zapytac sie takiej jednej polon 26.12.05, 12:38 tak tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tak. 22.12.05, 19:43 dziewice napisał: > niejedna(a moze nie jedna - who cares) Who cares? Me, among others! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tak. 23.12.05, 00:26 dziewice napisał: > ubralas juz chrismas triii ? tree? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 21:17 bleman napisał: > BTW. > Masz maila drzewko się zaraz zdejmuje, a ubieramy jutro Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 21:33 hmmm ubieracie z Blemanem choinke ? :), a co bedzie pozniej ? :) co pozniej ?!?!? :) kochanica-francuza napisała: > bleman napisał: > > > BTW. > > Masz maila > > drzewko się zaraz zdejmuje, a ubieramy jutro Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 21:38 dziewice napisał: > hmmm ubieracie z Blemanem choinke ? :), a co bedzie pozniej ? :) co pozniej ?!? > !? :) później to nic nie będzie, bo bleman mi wyrzuca, że jestem gruba i stara, a ja marudzę, że bleman nie jest Francuzem Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 21:48 Na to z nie jestem francuzem nie mam wplywu ;-) Za ty masz wplyw na... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 22:31 ale sie milo swiatecznie zrobilo, kto bedzie gwiazde nakladal? bleman napisał: > Na to z nie jestem francuzem nie mam wplywu ;-) > > Za ty masz wplyw na... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 22:37 bleman napisał: > Na to z nie jestem francuzem nie mam wplywu ;-) > > Za ty masz wplyw na... ;-)) Ale nie na wiek! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 22:38 a, wczorajsze maile. to dostałam wczoraj i już zdążyłam wykasowac. myslałam, że jakieś nowe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 22:43 to moze w ramach swiat jakas taka mala fotka tutaj dla nas biednych, malych misiuff :0 kochanica-francuza napisała: > a, wczorajsze maile. to dostałam wczoraj i już zdążyłam wykasowac. myslałam, że > jakieś nowe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To tak czy nie ;-))) 26.12.05, 19:30 > a, wczorajsze maile. to dostałam wczoraj i już zdążyłam wykasowac Ale mnie to ubodło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To tak czy nie ;-))) 26.12.05, 20:54 Bleman, wszystko OK? bleman napisał: > > a, wczorajsze maile. to dostałam wczoraj i już zdążyłam wykasowac > > Ale mnie to ubodło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To tak czy nie ;-))) 23.12.05, 21:18 bleman napisał: > BTW. > Masz maila Nie widzę. Gazeta zjadła. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 22.12.05, 19:31 Zalezy ktorych kobiet ;-))) Zreszta mnoze byc na odwrot. Ale to i tak nie zmienia faktu ze my od nich jestesmy uzaleznieni a one nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 22.12.05, 19:32 bleman napisał: > Zalezy ktorych kobiet ;-))) > > Zreszta mnoze byc na odwrot. > > Ale to i tak nie zmienia faktu ze my od nich jestesmy uzaleznieni a one nie :/ Zgłaszam stanowczy sprzeciw. Bleman, masz maila. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 22.12.05, 19:34 > Bleman, masz maila. Mam ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 22.12.05, 19:35 Bleman Bleman forward do mnie jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ;-))))))))))) 22.12.05, 22:15 wiem, ze to meczace. Moge Cie nauczyc ustawiac auuutomatyczne przekierowania. Niestety poczta gazety nie odpisala na moje zgloszenie bledu o tym, ze filtruja moja poczte od wielbicielek i ja przejmuja - nic do mnie nie dociera oraz ze nie dziala filtr anyspamowy ( nie mozna zdefiniowac wymiaroe 90/60/90, wieku, koloru wlosow, oczu itd..) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 22.12.05, 20:13 Kobiety z natury są bardziej uczuciowe i przywiązują większą wagę do stałości związku, jak sądzę. Niemniej jednak zdarzają się takie, które traktują partnera instrumentalnie - najczęściej wówczas, kiedy jeston kimś drugim po osobistym mężu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 22.12.05, 22:17 naprawde w to wierzysz ?!??! czy nie slyszales nigdy jak o nas rozmawiaja miedzy soba? johnny-kalesony napisał: > Kobiety z natury są bardziej uczuciowe i przywiązują większą wagę do stałości > związku, jak sądzę. Niemniej jednak zdarzają się takie, które traktują partnera > > instrumentalnie - najczęściej wówczas, kiedy jeston kimś drugim po osobistym > mężu. > > Pozdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: No niestety przyjacielu 22.12.05, 21:43 Tak to już jest że jesteśmy zabawkami kobiet które uważają siebie za zabawki mężczyzn. Tak było, tak jest i tak będzie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No niestety przyjacielu 22.12.05, 22:18 hmmm, to dla mnie zbyt skomplikowane :) tomekpk napisał: > Tak to już jest że jesteśmy zabawkami kobiet które uważają siebie za zabawki > mężczyzn. Tak było, tak jest i tak będzie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: No niestety przyjacielu 23.12.05, 21:09 dziewice napisał: > hmmm, to dla mnie zbyt skomplikowane :) > tomekpk napisał: > > > Tak to już jest że jesteśmy zabawkami kobiet które uważają siebie za zaba > wki > > mężczyzn. Tak było, tak jest i tak będzie. Amen. Chciałem powiedzieć, że kobiety tak często mają nam za złe przedmiotowe traktowanie a tymczasem często widzą w nas jedynie plastikowego penisa kupionego w SexShopie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No niestety przyjacielu 23.12.05, 21:17 a juz CI ktoras powiedziala, ze jest z Toba tylko dla seksu? tomekpk napisał: > dziewice napisał: > > > hmmm, to dla mnie zbyt skomplikowane :) > > tomekpk napisał: > > > > > Tak to już jest że jesteśmy zabawkami kobiet które uważają siebie z > a zaba > > wki > > > mężczyzn. Tak było, tak jest i tak będzie. Amen. > Chciałem powiedzieć, że kobiety tak często mają nam za złe przedmiotowe > traktowanie a tymczasem często widzą w nas jedynie plastikowego penisa > kupionego w SexShopie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: No niestety przyjacielu 23.12.05, 21:54 Nie. Unikam takiego typu kobiet jak ognia. Niestety muszę robić coraz więcej uników a wymaga to kondycji i giętkości. Nie powiedziala mi, że tylko dla seksu ale że "tylko aby zapomnieć o innym". Na samą myśl mnie skręca. Jednak jest prawie wigilia więc walić to teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No niestety przyjacielu 23.12.05, 22:34 to musiales jej cos "dowalic" Kobiety czesto tak mowia, szczegolnie na poczatku zwiazku udaja "twarde suczki", a pozniej sie zupelnie zmieniaja. ale fakt, gdybys Ty tak ktorejs powiedzial to bylby to temat na rozkladowke gazety w poniedzialek. tomekpk napisał: > Nie. Unikam takiego typu kobiet jak ognia. > Niestety muszę robić coraz więcej uników a wymaga to kondycji i giętkości. > > Nie powiedziala mi, że tylko dla seksu ale że "tylko aby zapomnieć o innym". Na > > samą myśl mnie skręca. Jednak jest prawie wigilia więc walić to teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: No STETY przyjacielu 22.12.05, 23:17 Coś niesamowitego....Odczuwam wewnętrzny przymus poparcia twojej tezy ;D Rzeczywiście - chyba tylko osoby o obniżonym poczuciu własnej wartości mogą szukać dowartościowania za cenę uprzedmiotowienia innych ludzi. I moim zdaniem jest to reguła uniwersalna - wykraczająca poza relacje damsko - męskie. Ponoć osoby psychopatyczne - do perfekcji potrafiące manipulować innymi ludźmi - mają bardzo niską samoocenę ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No STETY przyjacielu 22.12.05, 23:19 czy to bylo do mnie? zaczynam bac sie sam siebie aby soba nie manipulowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: No STETY przyjacielu 22.12.05, 23:32 No stety - OKULARKI sobie wdziej... Czy ja Tobie odpisywałam, czy szeryfowi naszego forum? A z tym manipulowaniem sobą - to uważaj - nie nasz innych form zaspokajania żądzy dominacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No STETY przyjacielu 22.12.05, 23:35 wystarcza mi codzienne przepychanki w pracy z kolegami :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 23.12.05, 11:40 tak,tylko czasem ta zabawka się psuje i trzeba szukać nowej;) Zreszta ja już z takich zabaw wyroslam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 23.12.05, 21:16 tzn? zlamalas ktoremus kark? bitch.with.a.brain napisała: > tak,tylko czasem ta zabawka się psuje i trzeba szukać nowej;) > > Zreszta ja już z takich zabaw wyroslam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czy mezczyzna jest tylko seksualna zabawka w 23.12.05, 21:47 > tzn? zlamalas ktoremus kark? Albo cos innego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chciałby być.To pewne n/t 23.12.05, 22:39 taaak, czasami jest fajnie, ale to zalezy od charakteru Kobiety. Najwiekszy szok jaki przezylem to gdy pewna kobieta zaczela sie ze mna kochac gdy ja spalem :) - niezapomniane przebudzenie :) zlotoslanos napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Masz jej nr. tel ? ;-))) 26.12.05, 02:00 stety, ale juz nie pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś