bleman 04.01.06, 23:31 Zaczela sie w jednym z watkow ciekawa dyskusja :> A wiec jaki jest wasz ulubiony kawalek ciala kobiecego/meskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Ulubiona kawalek ;-) 04.01.06, 23:32 Dobre pytanie. :-) Zauważyłam, że lecenie na faceta ma u mnie związek z tym, czy podobają mi się jego przedramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To ja sie rpzyznam : usta i łydka :> 04.01.06, 23:35 bleman napisał: > Co usta? Uwielbiam się całować! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No... na usta zwracam uwage szczegolna :> 04.01.06, 23:38 bleman napisał: > Znaczy jakie mają być? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman To zalezy od twarzy. 04.01.06, 23:40 Ale np. takie mi sie podobaja: wallpapers.skins.be/natalie-portman/natalie-portman-1024x768-2752.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: To zalezy od twarzy. 04.01.06, 23:42 bleman napisał: > Ale np. takie mi sie podobaja: > <a href="wallpapers.skins.be/natalie-portman/natalie-portman-1024x768-2752.jpg" target="_blank">wallpapers.skins.be/natalie-portman/natalie-portman-1024x768-2752.jpg</a> A one nie są przypadkiem sztucznie powiększone? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To zalezy od twarzy. 04.01.06, 23:43 wallpapers.skins.be/natalie-portman/natalie-portman-1024x768-2752.jpg Natalie zdaje sie nie jest przerabiana. Chyba ze w photoshopie :> Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Ulubiona kawalek ;-) 04.01.06, 23:35 co za głupie pytanie. nie gustuję w eunuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Meskiego oczywiscie 04.01.06, 23:46 posladki, klatka piersiowa, przedramiona. mniam Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Meskiego oczywiscie 04.01.06, 23:55 bleman napisał: > (nieskromne)hehehe :> co nieskromne kurde??? pytasz to odpowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Meskiego oczywiscie 05.01.06, 00:01 bleman napisał: > Nieskromne "hehehehe" :> Co do diaska nieskromnego widzisz. wytlumacz bo za nic nie lapie Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Meskiego oczywiscie 05.01.06, 00:04 O rany ... ok ... opisowa Bleman nieskromnie i rubasznie smieje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Meskiego oczywiscie 05.01.06, 00:05 bleman napisał: > O rany ... ok ... opisowa > > Bleman nieskromnie i rubasznie smieje sie. o rany w zyciu bym nie wpadla ze to bylo smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Meskiego oczywiscie 05.01.06, 00:06 > o rany w zyciu bym nie wpadla ze to bylo smieszne A kto powiedzial ze smialem sie bo zostalem rozbawiony... moze to byl smiech z samozachwytu i dumy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Meskiego oczywiscie 05.01.06, 00:10 bleman napisał: > > o rany w zyciu bym nie wpadla ze to bylo smieszne > > A kto powiedzial ze smialem sie bo zostalem rozbawiony... > moze to byl smiech z samozachwytu i dumy ;-))) Ze niby co?? Ze takie masz piekne posladki, tors i przedramiona??? JA CI JUZ MOWILAM: NIE CHWAL SIE TYLKO PRZESLIJ FOTKE TO SIE OCENI Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Meskiego oczywiscie 05.01.06, 00:10 evita_duarte napisała: > bleman napisał: > > > > o rany w zyciu bym nie wpadla ze to bylo smieszne > > > > A kto powiedzial ze smialem sie bo zostalem rozbawiony... > > moze to byl smiech z samozachwytu i dumy ;-))) > > > Ze niby co?? Ze takie masz piekne posladki, tors i przedramiona??? JA CI JUZ > MOWILAM: NIE CHWAL SIE TYLKO PRZESLIJ FOTKE TO SIE OCENI Ja też, ja też chcę fotkę! Mogę przesłać fotkę swojej gęby. Sylwetki może lepiej nie... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte bleman chwalipieta 05.01.06, 00:15 On sie tylko tak lubi chwalic, a sie nie pokaze. Sprawilby nam przyjemnosc i przeslal te fotki, to sie pooglada te super kawaleczki ciala. Ja moge sie odwdzieczyc moim zdjeciem, chociaz to raczej takie zwyczajne... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: bleman chwalipieta 05.01.06, 00:16 Właśnie bleman pokaż ten tors, przedramiona i inne takie! (Bleman udaje że go nie ma na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte ja chce zobaczyc tors 05.01.06, 00:18 przedramiona i oczywiscie posladki. Bleman nie ukryjesz sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza bleman??? 05.01.06, 00:21 www.worldwar1.com/dbc/jpg/bleman.jpg napisano jak byk: BLEMAN JPG :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ale tchorzliwy nie??? 05.01.06, 00:33 obrażamy się na niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman No dawalem juz fote ;-)) 05.01.06, 00:50 i34.photobucket.com/albums/d105/bleman/Bleman1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: bleman chwalipieta 05.01.06, 00:48 > (Bleman udaje że go nie ma na forum) Bleman byl pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: bleman chwalipieta 05.01.06, 01:32 bleman napisał: > > (Bleman udaje że go nie ma na forum) > > Bleman byl pod prysznicem. To niech sie teraz naoliwkuje i zrobi fotoska, bo sie obrazimy. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte o zupelnie innym kawalku 05.01.06, 02:30 ciala: rozmawiamy.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?730966 usmialam sie ze hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenmiau Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 16:38 Hm... przedramię + nadgarstek + dłoń zestaw 2 - okolice szyi + obojczyk oraz owłosienie na głowie co by w nie palce wplątać :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 19:47 ciało kobiece:brzuch,piersi,oczy ciało męskie: brzuch, pośladki,ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 19:53 > ciało kobiece:brzuch,piersi,oczy Znaczy sie lubisz takie z "brzuchem" ;-))) "Piwo uksztaltowalo to wspaniale cialo" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 19:54 lubie takie z brzuchem ładnie wyrzeźbionym,żeby były widoczne mięśnie,bez tluszczyku,może byc z kolczykiem w pepku Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 19:57 > lubie takie z brzuchem ładnie wyrzeźbionym,żeby były widoczne mięśnie,bez > tluszczyku Ja lubie jak kobieta ma delikatny brzuszek...tzn bez tluszczyku(albo malutka warstwa) oraz bez jakichs zbyt silnie zaznaczonych miesni(nie lubie jak kobieta wyglada jak kulturystka) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 19:59 chodzi mi o zarys miesni a nie o kaloryfer:)Do tego dążę i to mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 20:00 > chodzi mi o zarys miesni a nie o kaloryfer:) No ja juz sie balem ze o kaloryfer. Kaloryfer to ja ebde mial jak sie postaram :P Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 20:11 A ja lubie jego:) Oczy, to lustro człowieka, usta, głos, to co mowi, mysli:) I tak mu pasuje ta jego sylwetka, dłonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 20:49 Moja ulubiona kawałek to kawałek chłopa niosącego mi filiżankę herbatki żeby mi się dobrze klikało. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Ulubiona kawalek ;-) 05.01.06, 21:24 Mój ulubiony kawałek to mięsień zwany sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman oh... ;-) 05.01.06, 21:40 Niestety/stety nie mozna tylko na form siedziec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Ulubiona kawalek ;-) 06.01.06, 13:54 Kawałek mi nie wystarcza, wolę kawał chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ulubiona kawalek ;-) 06.01.06, 15:24 gotlama napisała: > Kawałek mi nie wystarcza, wolę kawał chłopa. Ja też .No i w ogóle to nie jest , na szczęście tak , jak tu ktos pisał,że każdy mężczyzna jest fetyszystą .Może i jest , ale do czasu .Do czasu jak dojrzeje.Przedtem kobieta jest tylko jedną z zabawek , jakie niesie zycie i podlega gustom , jak np ulubiona kapela ( "muza" ) , ulubiony samochód, marka obuwia , drużyna sportowa itp. Potem bywa ,że zwolennik Legii , Eminema , porsche i wysokich szczupłych blondynek żeni się z niską brunetką przy kości ,żyją długo i szczęśliwie. Nie każdy wszakże dojrzewa , ani nie każdy w okreslonym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś