bitch.with.a.brain 07.01.06, 14:16 Abaddon,czy abaddon na gronie ktory szaleje na forum feminizm w czystej postaci to takze ty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Ja mam siostrę bliźniaczkę ;) 07.01.06, 15:25 Na forach GW czasem pojawia się Stephanie_S... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Ja mam siostrę bliźniaczkę ;) 07.01.06, 15:30 Już miałam napisać,że mój ojciec był z bliźniąt miał siostrę Gienię...z tym,że jak mu mama dokucza wygryzł ją i zmarła przy porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To wtedy byłby martwym bliźniakiem:)))) 07.01.06, 15:48 I wyszedl z ciebie bolszewik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: O co chodzi? 07.01.06, 17:12 drugi abaddon jest na forum grono.net i tez miesza na forum feminizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To pewnie ten sam abaddon, ale sie nie przyzn 07.01.06, 17:42 i tak go już namierzylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: To pewnie ten sam abaddon, ale sie nie przyzn 07.01.06, 17:43 > i tak go już namierzylam:) Adres jego masz ;-) ? 3 dresiarzy zrobi mu wjazd na chate ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: To pewnie ten sam abaddon, ale sie nie przyzn 07.01.06, 17:48 adresu nie mam,ale są zdjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman oh...foty abaddona ?, czy wyglada na nich 07.01.06, 17:55 anarchistycznie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: oh...foty abaddona ?, czy wyglada na nich 07.01.06, 17:56 tak,jak prawdziwy metroanarchista:))) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:24 że nie wchodzę na żadne grono.net, więc tamten "Abaddon" nie ma nic wspólnego z moją (nie)skromną osobą. Aha, metroseksualny też nie jestem, bo do tego potrzebny jest jakiś wysiłek, a ja wprawdzie brzydalem nie jestem, ale specjalnie nie przywiązuję wagi do mojego wyglądu. Np. mam 3-tygodniowy zarost:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:24 jaka szkoda,a juz zamierzalam rozpocząć akcję :uwodzenie anarchisty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Mogla bys z niego zrobic liberala ;-) 07.01.06, 18:26 no tego to się nie podejmuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:25 Przecież o ile wiem, to metroseksualni Cię nie kręcą, anarchiści też chyba nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:26 anarchisci wlasnie zaczeli mnei krecic,ale jesli to nie ty to trudno:) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:28 Zaczynam się bać o tych anarchistów, laska może ściągnąć prawych ludzi na manowce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:33 Michał Jankowski mężczyzna Polska Warszawa Abaddon, ver. 29, model A. Egzorcysta-amator i łowca wampirów. Niestety, ale nie bimbrownik. nicki/pseudonimy: Abaddon 1983-07-21 zajmuję się:czytaniem książek, piciem herbaty, słuchaniem muzyki, podlewaniem kaktusów, zrzucaniem napalmu i wieloma innymi jeszcze. moje zainteresowania:sztuki walki, astrologia, snowboard. ostatnie logowanie:dzisiaj 16:25 ( Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:33 oto abaddon numer 2:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:35 Wyobraź sobie, że wiek i miejsce zamieszkania się prawie idealnie pokrywają. Tzn. ja jestem z sierpnia 1983. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:35 no to musisz to zbadać:)To podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:37 Nie sądzę, ksywa "Abaddon" jest wbrew pozorom bardzo pospolita, wystarczy słuchać ekstremalnego metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:39 en.wikipedia.org/wiki/Abaddon_%28demon%29 Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Składam oficjalne oświadczenie, 07.01.06, 18:36 Egzorcysta-amator i łowca wampirów. Niestety, ale ni > e > bimbrownik. Jak sie ksiazek o Wędrowyczu naczytal ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Kawał branżowy 08.01.06, 01:13 Instynkt łowcy podpowiadał mu, że powinien być ostrożny. Zwolnił więc kroku i wytężył słuch. W pobliżu karczmy – był już tego pewien – czaiło się Zło. Szedł na paluszkach, będąc przekonanym, że godnie stawi mu czoło dopiero wtedy, gdy pokrzepi się nieco jakimś miejscowym, najlepiej własnej roboty, trunkiem. Już miał położyć dłoń na klamce, gdy usłyszał za plecami tętent i rżenie koni. Kiedy się odwrócił, oczom jego ukazała się gromada jeźdźców w czarnych pelerynach i takiegoż samego koloru kapotach. Podjechali tak blisko, że Jakub czuł zapach końskiego potu, który smrodem przewyższał jego własny. – Dokąd to, wędrowcze? – spytał jeden z nich. W Jakubie krew się zagotowała. Zrobił krok w przód i pociągnął za pelerynę. Gdy jeździec upadł na ziemię, egzorcysta wprawnym ruchem przebił mu serce kołkiem. Ale że miał tylko jeden, wyciągnął go natychmiast i rzucił się na następnego. Po pięciu minutach sześć ciał ułożył równo obok siebie. Chciał już odejść, by napić się wreszcie czegoś w karczmie, kiedy usłyszał ciche jęki. Któryś z jeźdźców żył jeszcze. Jakub odszukał go i pochylił się nad nim. – Dlaczego? – spytał słabnącym głosem mężczyzna w czarnej pelerynie. – Nie lubię, gdy ktoś przekręca moje nazwisko – odparł Wędrowycz i odrąbał mu łeb siekierą. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Kawał branżowy 08.01.06, 13:32 zlotoslanos napisała: > :D wklejam Cię. To groźba? ;) W każdym razie kawałek nie jest mój, to tylko fragment jednej z opowieści o Jakubie. Odpowiedz Link Zgłoś