Dodaj do ulubionych

gwałt. - drastyczne:/

10.01.06, 20:45
fakty.interia.pl/news?inf=704873
Czy tu też byla sytuacja sprzyjajaca gwałtowi?:/
Obserwuj wątek
    • dziewice obrzydliwe - bleee PAW 10.01.06, 20:53
    • bleman O kur.... 10.01.06, 21:02
      To jest chore, az dziw ze to sie stalo naprawde...
      A msylalem ze o takich syfach mozna przeczytac tylko w opowiadaniach
      splatterpun'kowych

A "kobiete"(az trudno mi urzyc tego slowa w tym kontekscie) tez powinni skazac
      na dozywocie, albo przynajmniej parenascie lat.
      • dziewice Re: O kur.... 10.01.06, 21:05
        ale po co taki koles zyje? czy ktos mialby cos przeciwko aby go po prostu
        zniszcyc? w jakim celu takie bydle karmic? iles ludzi ma go pilnowac, to bez
        sensu. Pewnie koledzy szybko to zalatwia.
        • totalna_apokalipsa Re: O kur.... 10.01.06, 21:06
          Ponoć oni siedzą we własnym grobie w celach, żebyich inni nie pozabijali.
          • bleman Ale straznicy zawsze moga niechcacy zostawic cele 10.01.06, 21:07
            otwarta ;-)
        • bleman Oby bylo jak w symetrii. 10.01.06, 21:06
          Niestety w UE nie ma kary smierci. :/
      • takete_malouma Re: O kur.... 17.01.06, 14:44
        > A "kobiete"(az trudno mi urzyc tego slowa w tym kontekscie)

#Dokładnie# tak samo trudno, jak słowa "mężczyzna" w odniesieniu do tamtego!!!
    • dziewice BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 10.01.06, 21:10
      • bitch.with.a.brain Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 10.01.06, 21:31
        żebyscie nie tonęli w ogłupiajacym zadowoleniu z zycia
        • bleman O to sie nie martw :/ 10.01.06, 21:32

• bitch.with.a.brain Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 10.01.06, 21:36
        Wątek jest dla Tada,on lubi usprawiedliwiać gwałcicieli.
        Moje refleksje:
        1)Co z przekonaniem że kobieta to istota łagodna,empatyczna i ma instynkt
        macierzynski
        2)Gdyby był to gwałt homoseksualny to w komentarzach pojawiłyby sie zaraz hasla
        o eliminacji gejow,a tak nikt nie podkresla kwestii orientacji.Zauwazyliscie to?
        • evita_duarte Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 11.01.06, 22:01
          bitch.with.a.brain napisała:

> Wątek jest dla Tada,on lubi usprawiedliwiać gwałcicieli.
          > Moje refleksje:
          > 1)Co z przekonaniem że kobieta to istota łagodna,empatyczna i ma instynkt
          > macierzynski
          > 2)Gdyby był to gwałt homoseksualny to w komentarzach pojawiłyby sie zaraz
          hasla
          > o eliminacji gejow,a tak nikt nie podkresla kwestii orientacji.Zauwazyliscie
          to
          > ?

Oczywiscie, ze zauwazyli, ale nie przyznaja. Tad w tedo typu postach milczy jak
          zaklety.
          • tad9 Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 12.01.06, 17:22
            evita_duarte napisała:

> Oczywiscie, ze zauwazyli, ale nie przyznaja. Tad w tedo typu postach milczy
            >jak zaklety.

Proszę podać linki do takiego milczenia, lub odwołać to stwierdzenie. Wątek ten
            w NICZYM nie zmienia moich poglądów na nic. Bo niby z jakiego powodu?
            • evita_duarte Alez prosze: 12.01.06, 17:27
              tad9 napisał:

> evita_duarte napisała:
              >
              > > Oczywiscie, ze zauwazyli, ale nie przyznaja. Tad w tedo typu postach milc
              > zy
              > >jak zaklety.
              >
              >
              > Proszę podać linki do takiego milczenia, lub odwołać to stwierdzenie. Wątek
              ten
              >
              > w NICZYM nie zmienia moich poglądów na nic. Bo niby z jakiego powodu?
              • evita_duarte Re: Alez prosze: 12.01.06, 17:27
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=34609661&a=34623847
                • tad9 Re: Alez prosze: 12.01.06, 17:34
                  evita_duarte napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=34609661&a=34623847

No wybacz, ale gdybym chciał odpisywać na KAŻDY post jaki się tu pojawia w
                  związku ze mną, nie robiłbym w życiu nic innego, tylko odpisywał na posty.
                  Mogłem wcale nie zauważyć tamtego postu. Odpowiadam na pytanie: tak, byłaby to
                  sytuacja sprzyjająca gwałtowi.
        • tad9 Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 12.01.06, 17:21

> Wątek jest dla Tada,on lubi usprawiedliwiać gwałcicieli.
          > Moje refleksje:
          > 1)Co z przekonaniem że kobieta to istota łagodna,empatyczna i ma instynkt
          > macierzynski

Nic. A co by miało być? To tak, jakby przypadek Szwajcara-nędzarza obalał
          przekonanie, że Szwajcarzy są, generalnie rzecz biorąc, bogatsi od Polaków.

2)Gdyby był to gwałt homoseksualny to w komentarzach pojawiłyby sie zaraz hasla
          > o eliminacji gejow,a tak nikt nie podkresla kwestii orientacji.Zauwazyliscie
          >to

Pokaż mi przykład takich haseł - porozmawiamy. Wiele wsakzuje na to, że
          homoseksualizm istotnie wiąże się ze skłonnością do pedofilii, z czego nie
          wynika, że tylko homoseksualiści są pedofilami.
          • bitch.with.a.brain Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 12.01.06, 17:25
            poczytaj sobie komentarze na interii,to znajdziesz.Nie bede ci wszystkiego pisac
            tu:)
    • dokowski Kliniczny przypadek rzadkiej odmiany pedofilii 11.01.06, 11:35

• niedowiarek1 Re: Kliniczny przypadek rzadkiej odmiany pedofili 11.01.06, 22:24
        Powinni takiemu ,czy jest jakieś słowo które napisać>?od razu strzelic w łeb,i
        powiedzieć ze sam się zabił.
        • dokowski Skąd się bierze litość dla psycholi, którzy zabiją 12.01.06, 12:37
          niedowiarek1 napisał:

> Powinni (...) od razu strzelic w łeb

Dlaczego zamykają takich w szpitalach psychiatrycznych? Wydwałoby się, że im
          większy psychol, tym mniej cierpi, gdy go skazują i wykonują wyrok. A jednak
          ludzie nie chcą zabijać chorych psychicznie. Zdradzę ci, że ja wiem, dlaczego
          ludzie wybaczają wariatom.
          • bleman Dlaczego wybaczaja ? 12.01.06, 15:45

• dokowski Bo wierzą w to, że nie czyn jest zły, a tylko... 12.01.06, 16:29
              ... intencja. A czy wiesz, gdzie jest źródło takiej pokrętnej moralności?
              • bleman Gdzie :> ? 12.01.06, 16:31

• dokowski Niektóre sekty chrześcijańskie głoszą podobne... 13.01.06, 16:37
                  ... poglądy, ale nie pamiętam które
    • kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 15:43

> fakty.interia.pl/news?inf=704873
      > Czy tu też byla sytuacja sprzyjajaca gwałtowi?:/

Alez oczywiście ! Sam fakt,że dziewczynka leżała w łóżeczku przy obcym
      mężczyźnie , ponadto - napraszała się ,żeby zmienić jej pieluszki , a to jest
      jawna prowokacja . Przepraszam ,że odpowiedziałam za tada - ale postarałam się
      wiernie oddać styl.
      • tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:24
        kocia_noga napisała:

> Alez oczywiście ! Sam fakt,że dziewczynka leżała w łóżeczku przy obcym
        > mężczyźnie , ponadto - napraszała się ,żeby zmienić jej pieluszki , a to jest
        > jawna prowokacja . Przepraszam ,że odpowiedziałam za tada - ale postarałam
        się
        > wiernie oddać styl.

Poqiedz mi, czy można stwarzać sytuację sprzyjającą CZEMUKOLWIEK?
        • bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:27
          oczywiscie,ze mozna.Jesli kupujesz samochod tym samym stwarzasz sytuacje
          sprzyjajaca temu,zeby ci ten samochod ukradli:)
          • tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:35

> oczywiscie,ze mozna.

A czy dla gwałtu czynisz wyjątek? W przypadku gwałtu nie można?
            • bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:37
              mozna,moim zdaniem osoba posiadająca pochwe tym samym stwarza sytuacje
              sprzyjajaca gwałtowi.Gdyby jej nei mial,to by nie byla zgwalcona
              • bleman Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:38
                > mozna,moim zdaniem osoba posiadająca pochwe

Nawet mozna by to "zawęźić"(lub rozszerzyc) do posiadania jakiego kolwiek otworu ;-)
              • tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:40

> mozna,

Dlaczego więc zdajesz się mieć do mnie pretensje, gdy o tym piszę?
                • bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:42
                  jesli napisesz,że tworzyla sytuacje sprzyjającą gwaltowi tym,ze miala pochwe to
                  sie z toba zgodze
                  • tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:43

> jesli napisesz,że tworzyla sytuacje sprzyjającą gwaltowi tym,ze miala pochwe
                    to
                    > sie z toba zgodze

Już się ze mną zgodziłaś, nie muszę niczego pisać.
              • snegnat Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:40
                > mozna,moim zdaniem osoba posiadająca pochwe tym samym stwarza sytuacje
                > sprzyjajaca gwałtowi.Gdyby jej nei mial,to by nie byla zgwalcona

Zgadza się. W końcu sama jest sobie winna, że ma pochwe. Trzeba było jej nie
                mieć to nie było by problemu ;-P
        • kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 19:27
          tad9 napisał:

> Poqiedz mi, czy można stwarzać sytuację sprzyjającą CZEMUKOLWIEK?

Alez tak , ale nie można stwarzać sytuacji sprzyjającej gwałtowi.
          Możemy sprzyjać temu lub owemu jesli mamy na to choć odrobinę wpływu - np
          sprzyjać wzrostowi marchewki na grządce . Nie możemy sprzyjać czemuś, co od
          nas nie zalezy .
      • bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:26
        Kocia,jakos na początku XX wieku był proces, w którym facet był oskarżony o
        gwałt na 6 letniej siostrzenicy.Uniewinniono go,bo mała go prowokowaa,była
        uwodzicielska i siadala mu na kolana:/
        • bleman LOL ...serio ? 12.01.06, 17:28

• bitch.with.a.brain Re: LOL ...serio ? 12.01.06, 17:33
            Serio,czytalam to kiedys,ale nei pamietam dokładnie gdzie.Gdzies przy okazji
            rozmowy o Lolitach.W ksiązce Harpie, piranie anioły jest wpsomniana sprawa w
            sądzie:ojciec sypial ze swoimi corkami,z najmłodsza pierwszy raz gdy miala 8
            lat.Matka dziewczynek w czasei przesluchania bronila męża,twierdząc,że
            dziewczynki mają takie charaktery,że prowokowaly tatusia:/
            • bleman Re: LOL ...serio ? 12.01.06, 17:37
              >ojciec sypial ze swoimi corkami,z najmłodsza pierwszy raz gdy miala 8
              > lat.Matka dziewczynek w czasei przesluchania bronila męża,twierdząc,że
              > dziewczynki mają takie charaktery,że prowokowaly tatusia:/

yyy... :/
            • snegnat Re: LOL ...serio ? 12.01.06, 17:38
              Biedny tatuś :-( Wredne córki prowokowały go a on nie umiał się bronić więc
              musiał się z nimi przespać. Te dziewczynki powinny trafić do więzienia ;-P
              • bleman Pewnie... gwalcicielki!! ;-) 12.01.06, 17:41

• kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 19:29

> Kocia,jakos na początku XX wieku był proces, w którym facet był oskarżony o
          > gwałt na 6 letniej siostrzenicy.Uniewinniono go,bo mała go prowokowaa,była
          > uwodzicielska i siadala mu na kolana:/

Niestety , to wcale nie jest mniej absurdalne od innych usprawiedliwień
          gwałciciela.
        • kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 19:29

> Kocia,jakos na początku XX wieku był proces, w którym facet był oskarżony o
          > gwałt na 6 letniej siostrzenicy.Uniewinniono go,bo mała go prowokowaa,była
          > uwodzicielska i siadala mu na kolana:/

Niestety , to wcale nie jest mniej absurdalne od innych usprawiedliwień
          gwałciciela.
          • niedowiarek1 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 22:17

• diablica.26 Re: gwałt. - drastyczne:/ 13.01.06, 16:45
              Tad jest specjalistą od wyszukiwania takich usprawiedliwien i przerzucania
              odpowiedzialności na ofiare.
        • kocia_noga miało być : nie bardziej 12.01.06, 19:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka