bitch.with.a.brain 10.01.06, 20:45 fakty.interia.pl/news?inf=704873 Czy tu też byla sytuacja sprzyjajaca gwałtowi?:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman O kur.... 10.01.06, 21:02 To jest chore, az dziw ze to sie stalo naprawde... A msylalem ze o takich syfach mozna przeczytac tylko w opowiadaniach splatterpun'kowych A "kobiete"(az trudno mi urzyc tego slowa w tym kontekscie) tez powinni skazac na dozywocie, albo przynajmniej parenascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: O kur.... 10.01.06, 21:05 ale po co taki koles zyje? czy ktos mialby cos przeciwko aby go po prostu zniszcyc? w jakim celu takie bydle karmic? iles ludzi ma go pilnowac, to bez sensu. Pewnie koledzy szybko to zalatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: O kur.... 10.01.06, 21:06 Ponoć oni siedzą we własnym grobie w celach, żebyich inni nie pozabijali. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ale straznicy zawsze moga niechcacy zostawic cele 10.01.06, 21:07 otwarta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Oby bylo jak w symetrii. 10.01.06, 21:06 Niestety w UE nie ma kary smierci. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: O kur.... 17.01.06, 14:44 > A "kobiete"(az trudno mi urzyc tego slowa w tym kontekscie) #Dokładnie# tak samo trudno, jak słowa "mężczyzna" w odniesieniu do tamtego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 10.01.06, 21:31 żebyscie nie tonęli w ogłupiajacym zadowoleniu z zycia Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 10.01.06, 21:36 Wątek jest dla Tada,on lubi usprawiedliwiać gwałcicieli. Moje refleksje: 1)Co z przekonaniem że kobieta to istota łagodna,empatyczna i ma instynkt macierzynski 2)Gdyby był to gwałt homoseksualny to w komentarzach pojawiłyby sie zaraz hasla o eliminacji gejow,a tak nikt nie podkresla kwestii orientacji.Zauwazyliscie to? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 11.01.06, 22:01 bitch.with.a.brain napisała: > Wątek jest dla Tada,on lubi usprawiedliwiać gwałcicieli. > Moje refleksje: > 1)Co z przekonaniem że kobieta to istota łagodna,empatyczna i ma instynkt > macierzynski > 2)Gdyby był to gwałt homoseksualny to w komentarzach pojawiłyby sie zaraz hasla > o eliminacji gejow,a tak nikt nie podkresla kwestii orientacji.Zauwazyliscie to > ? Oczywiscie, ze zauwazyli, ale nie przyznaja. Tad w tedo typu postach milczy jak zaklety. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 12.01.06, 17:22 evita_duarte napisała: > Oczywiscie, ze zauwazyli, ale nie przyznaja. Tad w tedo typu postach milczy >jak zaklety. Proszę podać linki do takiego milczenia, lub odwołać to stwierdzenie. Wątek ten w NICZYM nie zmienia moich poglądów na nic. Bo niby z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Alez prosze: 12.01.06, 17:27 tad9 napisał: > evita_duarte napisała: > > > Oczywiscie, ze zauwazyli, ale nie przyznaja. Tad w tedo typu postach milc > zy > >jak zaklety. > > > Proszę podać linki do takiego milczenia, lub odwołać to stwierdzenie. Wątek ten > > w NICZYM nie zmienia moich poglądów na nic. Bo niby z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Alez prosze: 12.01.06, 17:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=34609661&a=34623847 Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Alez prosze: 12.01.06, 17:34 evita_duarte napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=34609661&a=34623847 No wybacz, ale gdybym chciał odpisywać na KAŻDY post jaki się tu pojawia w związku ze mną, nie robiłbym w życiu nic innego, tylko odpisywał na posty. Mogłem wcale nie zauważyć tamtego postu. Odpowiadam na pytanie: tak, byłaby to sytuacja sprzyjająca gwałtowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 12.01.06, 17:21 bitch.with.a.brain napisała: > Wątek jest dla Tada,on lubi usprawiedliwiać gwałcicieli. > Moje refleksje: > 1)Co z przekonaniem że kobieta to istota łagodna,empatyczna i ma instynkt > macierzynski Nic. A co by miało być? To tak, jakby przypadek Szwajcara-nędzarza obalał przekonanie, że Szwajcarzy są, generalnie rzecz biorąc, bogatsi od Polaków. 2)Gdyby był to gwałt homoseksualny to w komentarzach pojawiłyby sie zaraz hasla > o eliminacji gejow,a tak nikt nie podkresla kwestii orientacji.Zauwazyliscie >to Pokaż mi przykład takich haseł - porozmawiamy. Wiele wsakzuje na to, że homoseksualizm istotnie wiąże się ze skłonnością do pedofilii, z czego nie wynika, że tylko homoseksualiści są pedofilami. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: BEACH - czemu psujesz nam wieczor? 12.01.06, 17:25 poczytaj sobie komentarze na interii,to znajdziesz.Nie bede ci wszystkiego pisac tu:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Kliniczny przypadek rzadkiej odmiany pedofili 11.01.06, 22:24 Powinni takiemu ,czy jest jakieś słowo które napisać>?od razu strzelic w łeb,i powiedzieć ze sam się zabił. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Skąd się bierze litość dla psycholi, którzy zabiją 12.01.06, 12:37 niedowiarek1 napisał: > Powinni (...) od razu strzelic w łeb Dlaczego zamykają takich w szpitalach psychiatrycznych? Wydwałoby się, że im większy psychol, tym mniej cierpi, gdy go skazują i wykonują wyrok. A jednak ludzie nie chcą zabijać chorych psychicznie. Zdradzę ci, że ja wiem, dlaczego ludzie wybaczają wariatom. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Bo wierzą w to, że nie czyn jest zły, a tylko... 12.01.06, 16:29 ... intencja. A czy wiesz, gdzie jest źródło takiej pokrętnej moralności? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Niektóre sekty chrześcijańskie głoszą podobne... 13.01.06, 16:37 ... poglądy, ale nie pamiętam które Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 15:43 bitch.with.a.brain napisała: > fakty.interia.pl/news?inf=704873 > Czy tu też byla sytuacja sprzyjajaca gwałtowi?:/ Alez oczywiście ! Sam fakt,że dziewczynka leżała w łóżeczku przy obcym mężczyźnie , ponadto - napraszała się ,żeby zmienić jej pieluszki , a to jest jawna prowokacja . Przepraszam ,że odpowiedziałam za tada - ale postarałam się wiernie oddać styl. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:24 kocia_noga napisała: > Alez oczywiście ! Sam fakt,że dziewczynka leżała w łóżeczku przy obcym > mężczyźnie , ponadto - napraszała się ,żeby zmienić jej pieluszki , a to jest > jawna prowokacja . Przepraszam ,że odpowiedziałam za tada - ale postarałam się > wiernie oddać styl. Poqiedz mi, czy można stwarzać sytuację sprzyjającą CZEMUKOLWIEK? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:27 oczywiscie,ze mozna.Jesli kupujesz samochod tym samym stwarzasz sytuacje sprzyjajaca temu,zeby ci ten samochod ukradli:) Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:35 bitch.with.a.brain napisała: > oczywiscie,ze mozna. A czy dla gwałtu czynisz wyjątek? W przypadku gwałtu nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:37 mozna,moim zdaniem osoba posiadająca pochwe tym samym stwarza sytuacje sprzyjajaca gwałtowi.Gdyby jej nei mial,to by nie byla zgwalcona Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:38 > mozna,moim zdaniem osoba posiadająca pochwe Nawet mozna by to "zawęźić"(lub rozszerzyc) do posiadania jakiego kolwiek otworu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:40 bitch.with.a.brain napisała: > mozna, Dlaczego więc zdajesz się mieć do mnie pretensje, gdy o tym piszę? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:42 jesli napisesz,że tworzyla sytuacje sprzyjającą gwaltowi tym,ze miala pochwe to sie z toba zgodze Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:43 bitch.with.a.brain napisała: > jesli napisesz,że tworzyla sytuacje sprzyjającą gwaltowi tym,ze miala pochwe to > sie z toba zgodze Już się ze mną zgodziłaś, nie muszę niczego pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:40 > mozna,moim zdaniem osoba posiadająca pochwe tym samym stwarza sytuacje > sprzyjajaca gwałtowi.Gdyby jej nei mial,to by nie byla zgwalcona Zgadza się. W końcu sama jest sobie winna, że ma pochwe. Trzeba było jej nie mieć to nie było by problemu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 19:27 tad9 napisał: > Poqiedz mi, czy można stwarzać sytuację sprzyjającą CZEMUKOLWIEK? Alez tak , ale nie można stwarzać sytuacji sprzyjającej gwałtowi. Możemy sprzyjać temu lub owemu jesli mamy na to choć odrobinę wpływu - np sprzyjać wzrostowi marchewki na grządce . Nie możemy sprzyjać czemuś, co od nas nie zalezy . Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 17:26 Kocia,jakos na początku XX wieku był proces, w którym facet był oskarżony o gwałt na 6 letniej siostrzenicy.Uniewinniono go,bo mała go prowokowaa,była uwodzicielska i siadala mu na kolana:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: LOL ...serio ? 12.01.06, 17:33 Serio,czytalam to kiedys,ale nei pamietam dokładnie gdzie.Gdzies przy okazji rozmowy o Lolitach.W ksiązce Harpie, piranie anioły jest wpsomniana sprawa w sądzie:ojciec sypial ze swoimi corkami,z najmłodsza pierwszy raz gdy miala 8 lat.Matka dziewczynek w czasei przesluchania bronila męża,twierdząc,że dziewczynki mają takie charaktery,że prowokowaly tatusia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: LOL ...serio ? 12.01.06, 17:37 >ojciec sypial ze swoimi corkami,z najmłodsza pierwszy raz gdy miala 8 > lat.Matka dziewczynek w czasei przesluchania bronila męża,twierdząc,że > dziewczynki mają takie charaktery,że prowokowaly tatusia:/ yyy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: LOL ...serio ? 12.01.06, 17:38 Biedny tatuś :-( Wredne córki prowokowały go a on nie umiał się bronić więc musiał się z nimi przespać. Te dziewczynki powinny trafić do więzienia ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 19:29 bitch.with.a.brain napisała: > Kocia,jakos na początku XX wieku był proces, w którym facet był oskarżony o > gwałt na 6 letniej siostrzenicy.Uniewinniono go,bo mała go prowokowaa,była > uwodzicielska i siadala mu na kolana:/ Niestety , to wcale nie jest mniej absurdalne od innych usprawiedliwień gwałciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gwałt. - drastyczne:/ 12.01.06, 19:29 bitch.with.a.brain napisała: > Kocia,jakos na początku XX wieku był proces, w którym facet był oskarżony o > gwałt na 6 letniej siostrzenicy.Uniewinniono go,bo mała go prowokowaa,była > uwodzicielska i siadala mu na kolana:/ Niestety , to wcale nie jest mniej absurdalne od innych usprawiedliwień gwałciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: gwałt. - drastyczne:/ 13.01.06, 16:45 Tad jest specjalistą od wyszukiwania takich usprawiedliwien i przerzucania odpowiedzialności na ofiare. Odpowiedz Link Zgłoś