Dodaj do ulubionych

Obgadujemy wlasnie facetow

14.02.06, 19:13
babki dolaczajcie sie :0)
Obserwuj wątek
    • evita_duarte pavvka dobre lody je... 14.02.06, 19:18

• pavvka Re: pavvka dobre lody je... 14.02.06, 19:21
        Jakie lody? Teraz mam wprawdzie puchar, ale pusty.
        • evita_duarte Re: pavvka dobre lody je... 14.02.06, 19:25
          pavvka napisał:

> Jakie lody? Teraz mam wprawdzie puchar, ale pusty.
          Ju zjadles ;(
    • ja-siorka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:20
      a facetow w ogule, czy forumowych?
      • zlotoslanos Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:24
        Forumowych - pavvka spłyca.
        • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:25
          Bo ja jestem płytki jak jezioro Czad.
        • evita_duarte blem powinien obciac wlosy... 14.02.06, 19:26

• ja-siorka Re: blem powinien obciac wlosy... 14.02.06, 19:28
            ale musialby wtedy oderwac sie od monitora, a to mu ciezko chyba idzie.
            • evita_duarte Re: blem powinien obciac wlosy... 14.02.06, 19:29
              Nie tylko oderwac od monitora ale tez wyjsc na jakis swiat zewnetrzny, moze byc
              ciezko.
              • ja-siorka Re: blem powinien obciac wlosy... 14.02.06, 19:33
                noo :)
                A mi to zal sie robi jak widze ze sie fajne chlopaki marnuja. A jakby Blem
                sprobowal pozalic sie od czasu do czasu jakiejs kolezance w realu, to predzej
                ktoras by go przygarnela do mymlona i pocieszyla. A tak to biedactwo chlipie i
                leje lzy na klawiature. Ehh
                • evita_duarte jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:37
                  ... to stef pierwszy mi przychodzi na mysl
                  • ja-siorka Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:38
                    Ah, mamy w takim razie podobne wrazenia, Stefciowi to ja sie juz oswiadczylam
                    na blogu. Wiec no coment ;)
                    • stephen_s Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:39
                      CV i list motywacyjny w sprawie ożenku można wysyłać na adres gazetowy :)
                  • stephen_s Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:39
                    Może jestem fajny, ale niezaradny życiowo... :\\
                    • evita_duarte Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:41
                      stephen_s napisał:

> Może jestem fajny, ale niezaradny życiowo... :\\
                      >

Juz ty Stefciu blemana z siebie nie rob ;) Jak niezaradny... ze sam? Tym lepiej
                      dla tych co szukaja.... A siorka Ma racje ze sie oswiadczyla...
                      • stephen_s Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:42
                        Niezaradny, bo pracy nie ma. Jeju mój jeju...
                        • ja-siorka Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:50
                          ale nalesniki smazyc umiesz :)
                          • stephen_s Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:51
                            No, jeśli satysfakcjonuje Cię mąż - "kur domowy";), to naprawdę pomyślmy o tym
                            spotkaniu przy kawie... ;)
                            • zlotoslanos Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:53
                              Jedyne mądre co tu wyczytałam . Idźta pókiście młodzi, na tę kawę.
                            • evita_duarte Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:54
                              stephen_s napisał:

> No, jeśli satysfakcjonuje Cię mąż - "kur domowy";), to naprawdę pomyślmy o
                              tym
                              > spotkaniu przy kawie... ;)
                              >

Stef nie ma co mysle tylko sie umawiac... na nalesniki :)
                              • ja-siorka Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:55
                                Bosze, tak fajnie sie tu zaczyna ukladac a ja musze juz sobie isc :( chlip,
                                chlip. Pa pa
                                • stephen_s Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:56
                                  Ale chyba wrócisz tak w ogóle..?
                                  • ja-siorka Re: jak mowa o fajnych facetach... 15.02.06, 07:50
                                    No, juz wrocilam :)
                                    • stephen_s Re: jak mowa o fajnych facetach... 15.02.06, 17:00
                                      Właśnie odebrałem maila :) Dzięki :)
                                    • stephen_s Hej hej ;) 15.02.06, 17:27
                                      Pozwoliłem sobie wysłać Ci odpowiedzieć, mam nadzieję, że doszła? :)

BTW. Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale rano nie zdążyłem sprawdzić
                                      poczty, a dopiero teraz wróciłem do domu...
                                • evita_duarte Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:57
                                  ja-siorka napisała:

> Bosze, tak fajnie sie tu zaczyna ukladac a ja musze juz sobie isc :( chlip,
                                  > chlip. Pa pa

Kochana jeszcze do stefka zamailuj i mozesz leciec :)
                                  • zlotoslanos jak mowa o fajnych facetach...T. najfajniejszy :P 14.02.06, 20:15
                                    :P
                                    • evita_duarte Re: jak mowa o fajnych facetach...T. najfajniejsz 14.02.06, 20:16
                                      zlotoslanos napisała:

> :P

No jak ktos lubi facetow z problemami to tak.... ;P
                                      A w ogole pominelysmy niedowiarka, na sucho mu nie ujdzie!!!
                                      • zlotoslanos jak mowa o fajnych facetach...T. najfajniejszy 14.02.06, 20:20
                                        Odpisałaś,że T. najfajniejszy , nie zmieniłaś tytułu :P
                                      • tom.machine Re: Evitko moja ty Evitko 15.02.06, 17:47
                                        evita_duarte napisała:

> zlotoslanos napisała:
                                        >
                                        > > :P
                                        >
                                        > No jak ktos lubi facetow z problemami to tak.... ;P

>
                                        Chyba trafnie oceniam że ta insynuacja to do mnie. Powiem jednak że taki
                                        narzekający to jestem tylko tu. Normalnie w realu nie narzekam a tłumie
                                        wszystko w sobie. Natomiast problemy? Problem jest tylko jeden i jak zniknie to
                                        będę najszczęśliwszym facetem pod słońcem. A zniknąć prędzej czy później musi
                                        bo jak kot zawsze spadam na 4 łapy:)
                                        • evita_duarte Tomie 15.02.06, 20:22
                                          Ja oceniam faceta, ktorego znam z netu, nie z reala. na tym polega ten watek.
                                          Poza tym nie podchodz do niego tak powaznie a z przymruzeniam oka. Nie kazdy
                                          nalezy do Twojego kolka wzajemnej adoracji, nie znaczy to ze Cie od razu
                                          atakuje ;P
                                    • pavvka Re: jak mowa o fajnych facetach...T. najfajniejsz 14.02.06, 20:21
                                      Rozumiem, że mówisz o Tadzie?
                                      • zlotoslanos jak mowa o fajnych facetach-Tomcio najfajniejszy 14.02.06, 20:27
                                        O i do tego pav błyskotliwy :p evitek w usa takie dupne hamburgery widziała?
                                        • zlotoslanos DOSTAŁA FOTO MOJEGO HAMURGERA?-Tomcio najfajniej 14.02.06, 20:34
                                          eeeeeeeeeeeeee 23cm
                                          • tom.machine Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę... 15.02.06, 17:44
                                            ... się wtrącić w tę arcyciekawą dysputę. Właśnie promienieje, czerwienieje i
                                            puszę się i to bynajmniej nie ze wstydu albo zażenowania ale z dumy. Prawdę
                                            powiedziawwzy to jestem dumny jak pavv
                                            • zlotoslanos Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 19:53
                                              A może czerwieniejesz z powodu szefa i jego imienin? :D
                                              • tom.machine Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 19:56
                                                stop! urodzin :) ale już się ulotniło
                                                • zlotoslanos Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 20:02
                                                  Jaki ja mam syf w domu od tej gładzi szpachlowej,a nie chce się jakoś sam
                                                  ulotnić. Jutro sprzątam a dziś galaretka z nóżek, zaraz robię kąpiel dłoniom,
                                                  żaden balsam nie zastąpi takiej kuracji p obieraniu z kości:-)
                                                  • tom.machine Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 20:05
                                                    tylko postaraj się nie wymieszać dodatków technicznycgh z gastronomicznymi. To
                                                    niezbyt zdrowe
                                                  • zlotoslanos Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 20:07
                                                    Za daleko. Od pąkoju do kuchni jest szmat drogi, jakieś 2 i pół metra.
                                                  • tom.machine Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 20:08
                                                    najgorszy jest kurz i pył. roznosi się wszędzie
                                                  • zlotoslanos Re: Mimo, że jestem b. skromnym człekiem to muszę 15.02.06, 20:13
                                                    Mi to mówisz??? Wszystko jest białe, wszystko.
                  • totalna_apokalipsa Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:39
                    Jak mowa o fajnych facetach to mój ostatni przychodzi mi do głowy jako
                    ostatni:)))))) Swoja drogą ponoć od wiosny sie trochę zdrowotnie naprawię - jak
                    mi to przepowiada mój lekarz - jak sie uda to chyba wyrusze czegoś
                    poszukac :))))))
                    • totalna_apokalipsa Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 19:40
                      Obacnie zresztą są wazniejsze problemy:)))))))Ma ktoś przepis jak zrobić na
                      100% córke ?
                      • micra Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 20:16
                        Nie ma to jak stres - zestresowani faceci produkują córki. (oczywiście podobno
                        tak jest)

Zacznij swojego stresować.
                        • totalna_apokalipsa Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 20:19
                          Heh, cos ty, to nie dla mnie, dla mojej najlepszej kolezanki - jakby Tad
                          uslyszał, że planuję rozmnożyć się w córke to chyba by ja objął specjalna
                          akcją "odfeminizajacą "

Po drugie - z tym stresem to cos jest na rzeczy:)
                          • totalna_apokalipsa Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 20:20
                            Ale własciwie córkę to bym mogła kiedyś mieć:)
                            • micra Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 20:22
                              ;) tylko nie zabij go tym stresem - po jednej córce odpuść mu, niech później
                              natura działa
                              • totalna_apokalipsa Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 20:30
                                Ale to nei ja - ja obecnie nie mam z kim:) Zrobiłam se dwuletnia przerwe od
                                życia , ale powoli wracam:) Szukam kandydatów:))))))))
                                • micra Re: jak mowa o fajnych facetach... 14.02.06, 20:44
                                  wiem, wiem, mówię o przyszłości ;)
                  • bleman A ja ostatni :/ ? 14.02.06, 22:09

• bleman A co to jest swiat .. zew..ne..trz .. ny ;-) ? 14.02.06, 22:08

• evita_duarte poza pokojem w akademiku np. 14.02.06, 22:52

• bleman Jestem jak Nom, nie wierze w zewnętrze ;-) 14.02.06, 23:08

• evita_duarte :D 14.02.06, 23:28

• evita_duarte Ty podly podelcu!!!! 14.02.06, 23:31
                      Nie zaczepiaj mnie nicponiu. Sam sobie daj glos @$%&#&U
                      • bleman Czuje sie urazony :( 15.02.06, 00:54
                        > Sam sobie daj glos @$%&#&U

Naprwde tak o mnie sadzisz ?

I jeszcze to "U" na koncu :(
                • ja-siorka Re: A co to jest swiat .. zew..ne..trz .. ny ;-) 15.02.06, 07:28
                  To takie cos czego istnienia nikt jeszcze nie udowodnil, ale wszyscy mowia tak,
                  jakby on istnial na prawde. :P
            • bleman Re: blem powinien obciac wlosy... 14.02.06, 22:06
              > ale musialby wtedy oderwac sie od monitora, a to mu ciezko chyba idzie.

Nie koniecznie...
          • bleman Bleman obcial wlosy ;-) 14.02.06, 22:05
            o okolo 1/3 :P
        • ja-siorka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:26
          och, :( to ja jeszcze nie za bardzo moge sie dolaczyc, bo nowa tu jestem.
          • evita_duarte Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:28
            ja-siorka napisała:

> och, :( to ja jeszcze nie za bardzo moge sie dolaczyc, bo nowa tu jestem.

Niewazne pisz o pierwszych wrazeniach. wszelkie zboczenia z tematu i splycanie
            tego jakze glebokiego tematu wskazane. Ocenianie powierzchowne tez :)
          • zlotoslanos Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:28
            Pavvka wiesz ,że jest jezioro i , że Czad to nie jesteś aż taki płytki. To jest
            coś a wogóle czemu o mistrzostwach nie chcesz nic a nic?
            • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:30
              Bo tajemniczość dodaje mi uroku.
            • ja-siorka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:33
              jakie mistrzostwa?
              • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:34
                Te, na których dostałem puchar za III miejsce.
                • zlotoslanos Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:36
                  powinienes zalozyc bloga cos jak Waldemar i tam w komentarzach gralibysmy w
                  scrable da sie Pav?
                  • evita_duarte Pawel to jest super pomysl!!!! 14.02.06, 19:38
                    zlotoslanos napisała:

> powinienes zalozyc bloga cos jak Waldemar i tam w komentarzach gralibysmy w
                    > scrable da sie Pav?
                    • zlotoslanos Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:39

• pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:41
                        Ale kobieta nie ma nigdy więcej niż 21 lat, więc nie może być starsza.
                        • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:42
                          To o ile jesteś starszy?
                          • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:43
                            Prawie 11 :-(((
                            • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:45
                              11 to dobra liczba :-)
                              • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:46
                                Niedobra, bo się zaczynam starzeć (fizycznie).
                                • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:52
                                  Nie mówi się o sznurku w domu powieszonego. Też się starzeję i co z tego? Mózg
                                  jest najważniejszy , sprawność fizyczna w sensie sprawności nie wyglądu.
                                • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:55
                                  Mój "ulubieniec" zaczał dobrze wyglądac około 45 lat, także...wszystko przed
                                  Tobą :)
                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 19:58
                                    Ale ja mam taki typ urody, że zmarszczki do mnie nie pasują ;-)
                                    • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:00
                                      Chyba se jednak zrobię facelifta.
                                      • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:07
                                        E, ale zmarszczki sa ok, dodają poczucia bezpieczeństwa - w odczuciu moim
                                        oczywiscie:) Takie lekkie zuzycie to sam wdzięk:)
                                        • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:09
                                          Zależy u kogo. Wyobrażasz sobie np. Leonardo di Caprio ze zmarszczkami?
                                          • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:12
                                            Leonardo blondyn, a Redford też blondyn i co? Fajny z tymi bruzdami.
                                            • evita_duarte Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:15
                                              zlotoslanos napisała:

> Leonardo blondyn, a Redford też blondyn i co? Fajny z tymi bruzdami.

Redford? Brzydal!!!!
                                          • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:22
                                            Leonadro jakby się starzał naturalnie , bez zadnych liftingów itp, to starzałby
                                            sie bezzmarszczkowo. On by tył strasznie , to taki typ urody z nalana twarza po
                                            alkoholu.
                                            • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:23
                                              totalna_apokalipsa napisała:

> Leonadro jakby się starzał naturalnie , bez zadnych liftingów itp, to
                                              starzałby
                                              >
                                              > sie bezzmarszczkowo. On by tył strasznie , to taki typ urody z nalana twarza
                                              po
                                              >
                                              > alkoholu.

Oj, to z dwojga złego wolę się już pomarszczyć. Na szczęście piję b. mało
                                              alkoholu.
                                              • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:28
                                                o , w Polsce to juz jest sukces:) A tak naprawde to ja naprawdę jakoś tak od
                                                zawsze mialam, ż e podobali mi się faceci starsi o 15-20 lat, nie wiem skąd to
                                                wynikało, ale odkąd pamietam - wynikało:)
                                                • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:30
                                                  Bo ja jakoś za alkoholem specjalnie nie przepadam. A najdziwniejsze we mnie
                                                  jest to, że absolutnie nie cierpię smaku piwa.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:35
                                                    To zupełnie jak ja nie trawię smaku wódki. Gdyby nie istniało piwo, to chyba
                                                    nic bym nie piła, bo po winei głowa peka mi 3 dni:))) nie bede udawac, ż e
                                                    rozumiem, że ktoś nie lubi piwa, bo nie rozumiem:)
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:36
                                                    ooo to byśmy się nie mogli zakolegować jak nie lubisz piwa. Chociaż to też
                                                    fajnie zawsze jest kierowca :-)
                                                  • kocia_noga Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 15.02.06, 10:16
                                                    zlotoslanos napisała:

> ooo to byśmy się nie mogli zakolegować jak nie lubisz piwa.

Moglibyście, nie byłoby problemu:"kto wychlał wszystkie puszki z lodówki?"
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 15.02.06, 17:02
                                                    kocia_noga napisała:

> zlotoslanos napisała:
                                                    >
                                                    > > ooo to byśmy się nie mogli zakolegować jak nie lubisz piwa.
                                                    >
                                                    > Moglibyście, nie byłoby problemu:"kto wychlał wszystkie puszki z lodówki?"

My mówimy o kolegowaniu, a nie żeby zaraz mieć wspólną lodówkę!
                                                  • evita_duarte Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:36
                                                    pavvka napisał:

> Bo ja jakoś za alkoholem specjalnie nie przepadam. A najdziwniejsze we mnie
                                                    > jest to, że absolutnie nie cierpię smaku piwa.

No dziwaki sie rzeczywiscie trafiaja
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:38
                                                    Dziewczyny, ale nie napisał,że sążniście polewa lody ajerkoniakiem. Flacha na
                                                    pucharek :P
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:40
                                                    Ale nie mówię, że jestem 100% abstynentem. Dobre wino lubię.
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:41
                                                    I ajerkoniak do lodów też nie jest zły. Oraz irish coffee. Albo Bailey's.
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:44
                                                    I jeszcze wódka z sokiem (czystej nie lubię). Tudzież cocktaile.
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:46
                                                    A np rum z colą and żubrówka vel szarlotka?
                                                    A tak poważnie próbowałeś się przełamać i np polać lody piwem?
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:47
                                                    Ale po co mam się przełamywać? Jak czegoś nie lubię to nie piję i tyle.
                                                    Szarlotka może być.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:51
                                                    najlepszy przepis na piwo dla niereformowalnych jest taki:

- piwo warka jasne
                                                    - jajko + cukier+ cukier waniliowy+ cynamon + imbir( o ile ktoś lubi!!!)-
                                                    mieszamy

Piwo podgrzewamy - dodajemy utartą uprzednio ciapę, wciąz mieszajac + kilka
                                                    gozdzików i po 5 minutach otrzymujemy raj 2006.
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:54
                                                    Przypomniało mi się, jedna strawna dla mnie wersja piwa to radler - piwo
                                                    zmieszane pół na pół z lemoniadą, pite w Bawarii.
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 21:09
                                                    pavvka napisał:

> Przypomniało mi się, jedna strawna dla mnie wersja piwa to radler - piwo
                                                    > zmieszane pół na pół z lemoniadą, pite w Bawarii.

A radler pity w Warszawie inaczej smakuje? :-)
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 21:10
                                                    zlotoslanos napisała:

> A radler pity w Warszawie inaczej smakuje? :-)

Nie próbowałem, więc nie mam zdania.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 21:10
                                                    No , piwo z tonikiem jest niezłe, także to z lemoniadą może być tez całkiem,
                                                    całkiem...Choć powiem wam szczerze, ż e najpotworniejsze upicie w moim zyciu
                                                    jesli idzie "zespół dnia nastepnego" nastąpiło po swietnym smakowo zestawie -
                                                    piwo z peudo szampanem o smaku jabłkowym. Czegoś tak dobrego nei piłam nigdy
                                                    wcześniej i nigdy pózniej , robią toto gdzieś w Bretanii - przywiózł kolega .
                                                    ma smak lemoniady , ale taki lekko "podgniły":)) Tylko wolę zapomniec dzień
                                                    po...
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 21:14
                                                    Z powodu bąbli szampanowych ja szampana nie cierpię, wolę Sangrię przysięgam
                                                    zamiast jakichś tanich sików Weroniki. Dobranoc apokal :*
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 21:21
                                                    pa, pa:)
                                                  • zlotoslanos Najlepszy przepis na piwo dla chcących się nauczyć 14.02.06, 20:56
                                                    Piwo Tatra jasne plus soczek malinowy, zmieszane nie wstrząśnięte, pite
                                                    malutkimi łyczkami godzinkę albo i dłużej.
                                                  • pavvka Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:02
                                                    Ale czemu tak koniecznie chcecie mnie przekonać do piwa? Czy jeśli ktoś Wam
                                                    powie, że nie cierpi np. wątróbki, to też będziecie mu ją wmuszały, żeby się
                                                    nauczył?
                                                  • zlotoslanos Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:05
                                                    No nie, Tomek reklamował kocią wątróbkę i co? Bez efektu. Bo towarzysko się
                                                    wątróbki nie je, chociaż.... jeżeli to miałaby być antykoncepcja to towarzysko
                                                    chlapnąć piwa, zagryść kocią wątrobą i smyr do wyrka :D
                                                  • zlotoslanos ZMIENIAM Najlepszy przepis na piwo 14.02.06, 21:07
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=36809206&a=36815216 i dodaję
                                                    piją piwo ryżowe śmierdzące kocimi sikami :D
                                                  • pavvka Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:08
                                                    Ale ja lubię być oryginalny, i dlatego lubię nie lubić piwa.
                                                  • zlotoslanos Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:10
                                                    Pavek ja nie będę oryginalna i powiem dobranoc :-)
                                                  • pavvka Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:13
                                                    Piwno-gorzkich snów życzę (bo słodkie są nieoryginalne) ;-)
                                                  • zlotoslanos Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:15
                                                    Teraz tańce na lodzie i nasz sprawozdawca Babiarz z wdziękiem wspomniał,że
                                                    ząbkami zahaczyła o lód :D:D:D no oni są jedyni. Dobranoc.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 14.02.06, 21:19
                                                    No wątróbka to ja raczej juz nawet wyglądu nie pamiętam tego przedmiotu
                                                    jadalnego ponoć, ale co do piwa to proszę bardzo:)

Otóż w moim wypadku chodzi o to, ż e jestem typem nastawionym na słuchanie i
                                                    gadanie o czymś. Zresztą z bardzo ścisle doprecyzowanymi polami tematycznymi -
                                                    nie mysle tu o rozmowach o przecenach w sklepie. I po prostu większość z tych
                                                    rozmów odbywa sie przy piwie, ze względu an to, ż e mozna je saczyc i po 3-5
                                                    godzin nad dwoma -tzrema kuflami. Żaden inny trunek się do takich rozmów nie
                                                    nadaje , jesli w ogóle chce sie coś pić:)
                                                  • pavvka Re: Najlepszy przepis na piwo dla chcących się na 15.02.06, 10:04
                                                    totalna_apokalipsa napisała:

> I po prostu większość z tych
                                                    > rozmów odbywa sie przy piwie, ze względu an to, ż e mozna je saczyc i po 3-5
                                                    > godzin nad dwoma -tzrema kuflami. Żaden inny trunek się do takich rozmów nie
                                                    > nadaje , jesli w ogóle chce sie coś pić:)

Pozwolę się sobie nie zgodzić. Wino też można sączyć. I różne inne napitki też.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:46
                                                    ech, widzę , ż e masz dokładnie odwrotne preferencje do mnie:) O cudzie piwa
                                                    decyduje ta goryczka, likiery ...hmm...ja tam wolę czekolade :)
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:48
                                                    Nie, piwo jest gorzkie w wyjątkowo paskudny sposób. Grejpfruty np. mimo ich
                                                    goryczy lubię. A wino piję wyłącznie wytrawne, więc to nie jest jakaś ogólna
                                                    preferencja słodkości.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 21:03
                                                    No ja już mówiłam, nie bedę udawac , ż e rozumiem.Piwa to jest dla mnei temat
                                                    rzeka - kązde ma inny zapach, klarownośc, te goryczki nigdy nie sa identyczne,;
                                                    sa też piwa słodkie , np.swojska Warka strong. A już najdziwniejszy wariant to
                                                    piwo japońskie (ryżowe) , które samkuje jak siki kota,choć kota nigdy nie
                                                    miałam...
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:48
                                                    Apoka ze mną idź na piwo , ja tam wolę piwo lub ewentualnie szklaneczkę
                                                    szarlotki.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:53
                                                    JUasne, że bym z toba poszla, ale ty mieszkasz na końcu świata ode mnie
                                                    patrząc...
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:59
                                                    Dlatego wypiję sama :-)
                                                  • zlotoslanos Marzenka proszona na yahoo 14.02.06, 20:40
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=36809206&a=36813490
                                                  • evita_duarte dostalam dostalam 14.02.06, 20:48
                                                    z mama gadam o Dawidku...
                                                  • zlotoslanos Re: dostalam dostalam 14.02.06, 20:49
                                                    Gadaj spokojnie :*
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:41
                                                    Ale ja jestem głupia!!!W ogóle mi nie przyszło do głowy, że jak nie lubi piwa,
                                                    to pzrecież może prowadzić!!!!!!:)))))))czas stwierdzić, czy ma prawo jazdy i
                                                    bedę go bombardowac meilami na forum:))))))
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:44
                                                    A on Ciebie zbombarduje narzekaniem na zmarszczki :D
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:46
                                                    zlotoslanos napisała:

> A on Ciebie zbombarduje narzekaniem na zmarszczki :D

E tam zaraz zbombarduje. Pierwszy raz dzisiaj wspomniałem o zmarszczkach na
                                                    forum, a w realu wcale o nich nie mówię. Zwykle tylko płaczę nad nimi przed
                                                    lustrem ;-(
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:47
                                                    O widzisz a w samochodzie są lusterka i to ustawione pod kierowcę. No nie
                                                    wiem , jakbyś prowadził? :-)
                                                  • pavvka Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:49
                                                    zlotoslanos napisała:

> O widzisz a w samochodzie są lusterka i to ustawione pod kierowcę. No nie
                                                    > wiem , jakbyś prowadził? :-)

Jakoś dam radę przez łzy :-P
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:52
                                                    Gorzej jakbyś widział z tyłu zachowanie poimprezowe:))))))
                                                  • zlotoslanos Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:52
                                                    Tak kierowca zaryczany a my z tyłu z apokal wygięte po piwie - wesoły
                                                    autobus :D
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:59
                                                    No cóż , Tad to przynajmneij powiedziałby, ż e płacze nad upadkiem obyczajów ,
                                                    a on? Nad zmarszczkami?:)
                                    • evita_duarte Re: Paweł powinien raz posłuchać starszej 14.02.06, 20:12
                                      pavvka napisał:

> Ale ja mam taki typ urody, że zmarszczki do mnie nie pasują ;-)

No to musisz operacje zrobic ot co. Nie ma nic gorszego niz pomarszczony facet.
                                      No jest: np facet z brzuchem blach.
                  • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:39
                    W komentarze raczej by plansza nie weszła. A Waldemarowi wolę nie robić
                    konkurencji.
                    • zlotoslanos Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:41
                      Waldemarowi się nie da zrobić konkurencji , piszę o scrable. Znasz się na tym
                      jak mało kto. Pomyśl, może blem Ci pomoże toż to informatyk, pogralibyśmy tu.
                      • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:42
                        zlotoslanos napisała:

> Waldemarowi się nie da zrobić konkurencji , piszę o scrable. Znasz się na tym
                        > jak mało kto.

No, 20 osób w Polsce zna się lepiej ode mnie :-)
                        • zlotoslanos Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:43
                          Na ff ich nie ma, za to jesteś Ty.
                • ja-siorka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 14.02.06, 19:37
                  Oooo a w czym to byly te mistrzostwa?
                  • kocia_noga Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 10:17
                    ja-siorka napisała:

> Oooo a w czym to byly te mistrzostwa?

W skrabble.
                    • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 10:20
                      A Ty skąd wiesz?
    • stephen_s No no, czekam, aż mnie obgadacie ;) (n/t) 14.02.06, 19:35

• zlotoslanos Re: No no, czekam, aż mnie obgadacie ;) (n/t) 14.02.06, 19:37
        Ciebie własnie sobie obgadujemy w zacisznym gg z evitka :P Żeś dobra partia :-)
        • evita_duarte Re: No no, czekam, aż mnie obgadacie ;) (n/t) 14.02.06, 19:39
          I to bardzo dobra partia.... ale to juz tylko zlotosek bedzie wiedziec
          dlaczego....
          • zlotoslanos Re: No no, czekam, aż mnie obgadacie ;) (n/t) 14.02.06, 19:46
            :-)
            • dziewice Re: No no, czekam, aż mnie obgadacie ;) (n/t) 14.02.06, 23:30
              czemu nie znam Waszych gg?

zlotoslanos napisała:

> :-)
              • evita_duarte Bo nie chcemy zebys mial n/t 15.02.06, 17:26

• niedowiarek1 Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:13
      I tu was badzo lubię,ani jednego złego słowa na niedowiarka.Dzięki wam
      Niewiasty.
      • evita_duarte Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:16
        niedowiarek1 napisał:

> I tu was badzo lubię,ani jednego złego słowa na niedowiarka.Dzięki wam
        > Niewiasty.

Bo niedowiarek to sama slodycz. Piekny wytrzeszcz ma i superlysinke :P
        • niedowiarek1 Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:36
          Szczera prawda:)
      • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:22
        Bo niewiasty się w tym wątku na mnie uwzięły, na innych im już czasu nie
        starczyło.
        • evita_duarte Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:24
          pavvka napisał:

> Bo niewiasty się w tym wątku na mnie uwzięły, na innych im już czasu nie
          > starczyło.

Bo akurat ty byles obecny i stef. Na Stefka zle sie nie da powiedziec
          wiec ... :D:D:D
          • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:26
            Taaa... więc się moich zmarszczek przyczepiłyście.
            Dobrze, że wam nie powiedziałem, że jeszcze mi się zakola robią...
            • evita_duarte Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:28
              pavvka napisał:

> Taaa... więc się moich zmarszczek przyczepiłyście.
              > Dobrze, że wam nie powiedziałem, że jeszcze mi się zakola robią...

Zakola a fuj. Poza tym sam sie przyczepiles swoich zmarszczek, nikt ich na oczy
              nie widzial. To nic po trzydziestce jestes to mozesz juz pierwsze operacje
              robic. Przeszcep wlosow, wygladzanie. Moze bedziesz podobny do ludziow ;P
              • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:29
                Eeee, ale po operacji trzeba w domu siedzieć do zagojenia. Nie będę
                wykorzystywał urlopu na coś takiego.
              • pavvka Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:30
                evita_duarte napisała:

> Zakola a fuj.

Na szczęście mam dłuższe włosy, więc ich nie widać :-D

> Poza tym sam sie przyczepiles swoich zmarszczek, nikt ich na oczy
                > nie widzial.

Ty widziałaś, na zdjęciu.
                • evita_duarte Re: Obgadujemy wlasnie facetow 15.02.06, 17:33
                  pavvka napisał:

> evita_duarte napisała:
                  >
                  > > Zakola a fuj.
                  >
                  > Na szczęście mam dłuższe włosy, więc ich nie widać :-D
                  >
                  > > Poza tym sam sie przyczepiles swoich zmarszczek, nikt ich na oczy
                  > > nie widzial.
                  >
                  > Ty widziałaś, na zdjęciu.
                  >

Nie widzialam. Za to widzialam lody... mniam.
            • evita_duarte Gorszy nawet od zmarszczek jest fakt 15.02.06, 17:29
              ze piwa nie lubisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka