pink.freud 19.02.06, 23:02 dom i wychować córkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink.freud Re: ;-)))))) niezle ;-) 19.02.06, 23:08 Sam sie uśmiałem;))) A jakie prawdziwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 08:37 na razie ścięłam tylko kilka malutkich drzewek:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:23 Od czegoś trzeba zacząć, nie martw się trafi Ci się i większe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 21:57 pocieszyłeś mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 09:42 O znow troll w natarciu. Myjesz się jeszcze moczem kolego, jak to rozgłaszasz na forum uroda?:P I jak tam pryszcze? Wiem wreszcie dlaczego zakładasz tu takie durne tematy,.... Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:33 Czy to propozycja? Nie wątpię, ze jesteś najlepszym lekarstwem na trądzik i jeśli miałbym czegoś takiego szukać to zacząłbym właśnie od tego forum:PPPP Tym bardziej, ze jesteś trochę hmm.. niemądra. Wątek nie wygląda na żart, na tyle na ile mogę to ocenić, a mogę sobie wyobrazić, że może to być poważny problem dla dziewczyny (i nie urojony, bo pryszcze u kobiety są odpychające) i musi być bardzo zdesperowana, żeby wcierać sobie w twarz mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:39 Ależ pzrecież to ty ro robisz, mój drogi, nie ona - jesteś przy tym wręcz zachwycony, ż emoże to kolejny złoty środek, który ci pomoże :)))) Co też dośc dobrze daje pojęcie o Twoim wieku , a zatem i wyjasnia durnote tematyczną Twoich wątków:) No, nie musisz się krepować , drogi trollu, tradzik męski po 30- stce staje sie mneij inwazyjny:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:00 totalna_apokalipsa napisała: > tradzik męski po 30 > - > stce staje sie mneij inwazyjny:))))))) Co znaczy mniej inwazyjny w przypadku trądziku? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:10 Spada ilosć testosteronu i nie tworzą sie juz tak namietnie podskórne gule. Słowem, człwoeik zaczyna wyglądac jak człowiek, nei jak ser. Mam kolegę z takimi problemami , ale on pomyslal i zmaiast myć sie moczem , zaczał leczyć siehormonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:40 zaczał leczyć > siehormonalnie. A na czym to polega ? Dostawal hormony zenskie ? ;-) Jakos obnizal sobie poziom testosteronu ? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:31 Coś w tym jest - prawdziwa feministka powinna ściąć drzewo, zburzyć dom i usunąć ciążę. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:36 To wersja hardcorowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:44 I kopnąć w dupę ojca dziecka - wersja łagodna. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:47 Eee.. to oczywiste, w obu wersjach:))) A tak przy okazji, myslisz, że to żart? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36954839 Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:50 O jakże to dziwne, ż e nie wkleiłeś watku , w którym sam sławisz dobrodziejstwo moczu:))))) My ślisz, że którykolwiek z Twoich wątkow byl zabawny? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:54 Wklej link:) A jak już wszędzie mnie widzisz to prześlij fotki, może się skuszę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:56 Dziękuję , wolę nie oglądać Twojej twarzy - jem właśnie sniadanie, tak więc nie przysyłaj swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:00 Ale skuś się, po terapii moczem pewnie ma gładką twarz jak dupcia niemowlęcia :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:02 Kłuję, zarośnięty jestem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:00 Hehe.. widzę wszelkie objawy, że lecisz na mnie:)))) Nie uciekaj tak, bo nie będzie chciało mi się Cię gonić i zostaniesz sama ze swoim problemem;))) A jak już mnie obsmarowujesz to wklej link, nie chce mi się przeszukiwać całego fUroda:) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:12 no, nie dośc, ze z twarzą jak ser, to z ego a`la Lepper... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:53 Akurat w lecie miałam w ręcach książkę 'Urynoterapia' i tego bym nie bagatelizowała . Tylko nieznajomość tematu pozwala na żarty. Natomiast dla chcących skorzystać z tej terapii jest wielość obostrzeń i przykazań : żadnych leków, żadnej chemii, ściśle wg zaleceń. I najważniejsze pokonanie wewnętrznego oporu - tabu. Książkę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: NIektore płyny pod prysznic zawieraja np.mocz 20.02.06, 11:02 Co innego mocznik, co innego mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:04 Woda też jest jednym ze składników moczu - to znaczy, że nie powinniśmy jej pić? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:06 W tej książce za motto były słowa z biblii : człowiek jest naczyniem najlepszego dla się lekarstwa ( z pamięci ale taki sens ) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:16 Z biblią to sama wiesz, ż elepiej sie tu niepdpierać:) Zaraz ktos wyskoczy z tym Onanem i sie skończy.. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:17 No bo to przecież od masturbacji wyskakują pryszcze na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:18 no, a najlepiej to leczyć kamieniowaniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:26 Ja słyszałam,że Onanowi rosły włosy na ręce, ale ja się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:30 Ręka to może od tego uschnąć Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:37 Ja myślałam, że usycha złodziejowi. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:39 Nom to widać Onan był onanista i do tego złodziejem... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:41 Bo każdy pijak to złodziej i onanista Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:43 Kradł tylko dla siebie Boże nasienie. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:45 Nie ma obaw, już pis go zlustruje Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Kurde balans mam tę książkę 20.02.06, 11:55 Elżbieta Cybulska 'Cuda urynoterapii' - leczenie moczem wyd NaturalMed cyt" Tylko ten żyje długo, nie choruje kto nauczył się pić z własnego naczynia..." ," Tylko ten przechodził pustynie, kto nie tracił płynu z własnego naczynia", " Kiedy pościsz - zwilżaj swoją głowę i zmywaj twarz własnym płynem " Biblia. Nasz mocz to najdoskonalej wyposażona apteka świata! Apokap dla Cię cytat :D Do niedawna jeszcze w takich krajach jak Niemcy, Szwajcaria, Holandia do niektórych gatunków sera żółtego w końcowej fazie produkcji dodawano mocz ludzki. Nie miał on wpływu na kolor lecz przyspieszał fermentację i nadawał mu ostry smak. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Kurde balans mam tę książkę 20.02.06, 12:00 Ser już był muzeum nocników mocz jako tajemniczy atrament w sukurs hodowcom złoty klej kosmetyk cór koryntu zęby jak perełki łatwiejszy poród mocz hartuje stal antidotum na szkodniki egipski test ciążowy ( warto się tu zatrzymać- kroplami moczu kobiety podejrzewającej ,że jest w ciąży skrapla się ziarnka przenicy , inne kobiety nie będącej w ciąży, ciężarnej wykiełkują pierwsze bo otrzymały z moczem hormon wzrostu) odmładzająca kuracja królowej sekret artysty malarza uryna w kosmosie tweed z moczem tajemnica długowieczności Hunzów zwycięstwo nad tyfusem a przede wszystkim lecznicze właściwości, zastosowanie, stosowanie a na koniec komentarze pacjentów wyleczonych. To nie hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Kurde balans mam tę książkę 20.02.06, 12:02 > Apokap dla Cię cytat :D Do niedawna jeszcze w takich krajach jak Niemcy, > Szwajcaria, Holandia do niektórych gatunków sera żółtego w końcowej fazie > produkcji dodawano mocz ludzki. Nie miał on wpływu na kolor lecz przyspieszał > fermentację i nadawał mu ostry smak. :D :))))))))))))))))))))))))))) Fajne, trochę przerobię i zrobię sobie z tego sygnaturkę, jeśli nie masz nic przeciwko;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 12:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36954839&a=37070465 Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Śmieszne nie 20.02.06, 12:17 No to kurde neich sobie zbada hormony , neich sie pzrestanie packać podkładami, neich stosuje zioła, a nei recepty bqbci Romana...przecież wszyscy wiedza, z emocznik w moczu dziala antybakteryjnie , na pustynie wszyscy pzremywali tym oczy, żeby nei meić jęczmieni od piasku, ale to nei ejst metoda na trądzik, który zawsze ma podłoze w hormonach. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Śmieszne nie 20.02.06, 12:21 Czytałaś jej pierwszy post? Sądzę ,że medycynę konwencjonalną ma już za sobą. To mi wygląda na akt desperacji, szukanie poza. A w tej książce są opisy wspaniałego działania na egzemy, alergie , wypryski , włosy i inne choroby skóry TEŻ. Bo przede wszystkim działanie wewnętrzne . Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:16 chociaz wlasciwie mocz ejst dosyc sterylny... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:18 Gdybyście przeczytali tę książkę , o której pisałam , inaczej byście na to spojrzeli. Tylko jeden problem typu 'przełamać się' Nie ma u nas takiej tradycji w medycynie stąd te obrzydliwe miny na samą nazwę urynoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:20 A Ty, zlotko, stosujesz, czy tylko innym radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:24 Lubię wiedzieć co w trawie piszczy , dlatego jak mi w ręce wpadła ta książka to zgarnęłam. Nie stosuję bo, żeby stosować trzeba żołnierską dyscyplinę, harmonogram , samokontrolę. A tego u mnie nie doświadczysz na lekarzy rzucam kamyczkami i jak trza to cierpię. Z tym,że jeżeli ona ma problem na twarzy to jest rzeczywiście problem. Chorego brzucha nie widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:46 No, ale ja wcale nie przecze, ze ten mocz pomaga...tylko, ż eto nei mocz jako całość, ale mocznik wlasnie i jestem tego pewna - bo mocznik lekko złuszcza i nawilza, wiec dokładnie ma takei dziaanie, ajkie przydaje się przy trądziku Ja wcale nei przecze, z e metody naturalne skuteczne - wręcz pzreciwnie - problem w tym, że wiele z tych metod ma już dawnio nowoczesne zastosowanie, bo mocznik można wyodrębnic do masci i nie tzreba myć sie moczem. Zresztą, trdziku nie maiałm nigdy , ale mogę wam podac domowe sposoby pomocne w Walce z LZS:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:49 totalna_apokalipsa napisała: > mogę wam podac domowe sposoby pomocne w > > Walce z LZS:) Czemu mamy walczyć z Ludowymi Zespołami Sportowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:52 Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburzyć pink.freud 19.02.06, 23:02 + odpowiedz dom i wychować córkę:))) i jebnąć sie w głowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:55 To jest łojotokowe zapalenie skóry:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:59 Aaa chyba, że tak. To podaj te sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 13:01 A po co Ci , masz to ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 13:11 No teraz już mi ze starości trochę przeszło, ale mam takie skłonności. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 13:20 no dobra, mam nadzieję, ze wiesz o co pytasz i wiesz co to jest, bo to nie jest zaden tradzik ani łupież . Len i lipa we wszelkich możliwych postaciach - lekarze robią głupi bład , bo czesto zaczynają to leczy tak łojotok i wysuszac, a to sie dwa razy zaostrza. Płukanki z siemiani lnianego z lipą, zjadanie siemienia zmeinelonego do 4 łyzek dziennie, olej lniany,olej z ogórecznika, okładu z lnu i mycie sie z dodatkeim wywaru . Jakoś się udalo, bo na dziś dzień nie mam po tym sladu, odpukać ! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 16:27 Mocz to banał. Kupa to jest coś! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 16:31 johnny-kalesony napisał: > Mocz to banał. Kupa to jest coś! Leczysz się kupą? Toby wiele tłumaczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 16:38 Akurat tego nie powiedziałem. Nie leczę się, ponieważ nie jestem chory. Jednak skoro feminizm może mieć katedry naukowe, dlaczego i kupa mieć ich nie może? Przypomnijmy sobie - już przecież światła szlachta sarmacka atak na wroga przypuszczała z okrzykiem: "kupą, mości panowie", który jest w stanie tłumaczyć panikę, jaka opanowywała hufce wroga. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 19:52 johnny-kalesony napisał: > Akurat tego nie powiedziałem. Nie leczę się, ponieważ nie jestem chory. > Jednak skoro feminizm może mieć katedry naukowe, dlaczego i kupa mieć ich nie m > oże? > Przypomnijmy sobie - już przecież światła szlachta sarmacka atak na wroga > przypuszczała z okrzykiem: "kupą, mości panowie", który jest w stanie tłumaczyć > panikę, jaka opanowywała hufce wroga. Chyba mam gorączkę. Johnny skoro to panowie 'kupą' krzyczeli więc wykorzystajcie se tę kupę dla siebie. Podajcie lek na grypy,anginy,przeziębienia w tę zimę drugi raz jestem chora. A preferuję zdrowy tryb życia. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may wasze dialogi powinno się wydać. 20.02.06, 23:51 czytam znowu prattcheta i zastanawiam się co lepsze. wy czy on. :D Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg ALE TU JEST POWAZNY BLAD LOGICZNY!! 21.02.06, 14:16 Albowiem zeby byla ciaza,to musi byc przedtem barabara(wykluczam tu techniczne mozliwosci zajscia w ciaze).A tak pijany facet nie moze byc,zeby sie zaczal dobierac do feministki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ALE TU JEST POWAZNY BLAD LOGICZNY!! 21.02.06, 16:28 Fakt,pijanego faceta feministka może spławi,ale z jakimś trzeźwym przystojniakiem....:) Odpowiedz Link Zgłoś