Dodaj do ulubionych

Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburzyć

19.02.06, 23:02
dom i wychować córkę:)))
Obserwuj wątek
    • bleman ;-)))))) niezle ;-) 19.02.06, 23:06

• pink.freud Re: ;-)))))) niezle ;-) 19.02.06, 23:08
        Sam sie uśmiałem;)))
        A jakie prawdziwe:)
        • bleman Czy prawdziwe to nie wiem 19.02.06, 23:13

• bitch.with.a.brain Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 08:37
      na razie ścięłam tylko kilka malutkich drzewek:)
      • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:23
        Od czegoś trzeba zacząć, nie martw się trafi Ci się i większe:)))
        • bitch.with.a.brain Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 21:57
          pocieszyłeś mnie:)
    • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 09:42
      O znow troll w natarciu. Myjesz się jeszcze moczem kolego, jak to rozgłaszasz
      na forum uroda?:P I jak tam pryszcze? Wiem wreszcie dlaczego zakładasz tu takie
      durne tematy,....
      • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:33
        Czy to propozycja? Nie wątpię, ze jesteś najlepszym lekarstwem na trądzik i jeśli miałbym czegoś takiego szukać to zacząłbym właśnie od tego forum:PPPP
        Tym bardziej, ze jesteś trochę hmm.. niemądra. Wątek nie wygląda na żart, na tyle na ile mogę to ocenić, a mogę sobie wyobrazić, że może to być poważny problem dla dziewczyny (i nie urojony, bo pryszcze u kobiety są odpychające) i musi być bardzo zdesperowana, żeby wcierać sobie w twarz mocz.
        • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:39
          Ależ pzrecież to ty ro robisz, mój drogi, nie ona - jesteś przy tym wręcz
          zachwycony, ż emoże to kolejny złoty środek, który ci pomoże :)))) Co też dośc
          dobrze daje pojęcie o Twoim wieku , a zatem i wyjasnia durnote tematyczną
          Twoich wątków:) No, nie musisz się krepować , drogi trollu, tradzik męski po 30-
          stce staje sie mneij inwazyjny:)))))))))
          • pavvka Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:00
            totalna_apokalipsa napisała:

> tradzik męski po 30
            > -
            > stce staje sie mneij inwazyjny:)))))))

Co znaczy mniej inwazyjny w przypadku trądziku?
            • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:10
              Spada ilosć testosteronu i nie tworzą sie juz tak namietnie podskórne gule.
              Słowem, człwoeik zaczyna wyglądac jak człowiek, nei jak ser. Mam kolegę z
              takimi problemami , ale on pomyslal i zmaiast myć sie moczem , zaczał leczyć
              siehormonalnie.
              • bleman Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:40
                zaczał leczyć
                > siehormonalnie.

A na czym to polega ?
                Dostawal hormony zenskie ? ;-)
                Jakos obnizal sobie poziom testosteronu ?
    • johnny-kalesony Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:31
      Coś w tym jest - prawdziwa feministka powinna ściąć drzewo, zburzyć dom i usunąć
      ciążę.

POzdrawiam
      Keep Rockin'
      • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:36
        To wersja hardcorowa:)))
        • zlotoslanos Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:44
          I kopnąć w dupę ojca dziecka - wersja łagodna.
          • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:47
            Eee.. to oczywiste, w obu wersjach:)))
            A tak przy okazji, myslisz, że to żart?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36954839
            • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:50
              O jakże to dziwne, ż e nie wkleiłeś watku , w którym sam sławisz dobrodziejstwo
              moczu:)))))
              My ślisz, że którykolwiek z Twoich wątkow byl zabawny?
              • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:54
                Wklej link:)
                A jak już wszędzie mnie widzisz to prześlij fotki, może się skuszę:)))))
                • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:56
                  Dziękuję , wolę nie oglądać Twojej twarzy - jem właśnie sniadanie, tak więc nie
                  przysyłaj swoich.
                  • zlotoslanos Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:00
                    Ale skuś się, po terapii moczem pewnie ma gładką twarz jak dupcia niemowlęcia :-
                    )
                    • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:02
                      Kłuję, zarośnięty jestem;)))
                  • pink.freud Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:00
                    Hehe.. widzę wszelkie objawy, że lecisz na mnie:))))
                    Nie uciekaj tak, bo nie będzie chciało mi się Cię gonić i zostaniesz sama ze swoim problemem;)))
                    A jak już mnie obsmarowujesz to wklej link, nie chce mi się przeszukiwać całego fUroda:)
                    • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 11:12
                      no, nie dośc, ze z twarzą jak ser, to z ego a`la Lepper...
            • zlotoslanos Re: Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburz 20.02.06, 10:53
              Akurat w lecie miałam w ręcach książkę 'Urynoterapia' i tego bym nie
              bagatelizowała . Tylko nieznajomość tematu pozwala na żarty. Natomiast dla
              chcących skorzystać z tej terapii jest wielość obostrzeń i przykazań : żadnych
              leków, żadnej chemii, ściśle wg zaleceń. I najważniejsze pokonanie wewnętrznego
              oporu - tabu. Książkę polecam.
              • bleman NIektore płyny pod prysznic zawieraja np.mocznik. 20.02.06, 10:58

• pavvka Re: NIektore płyny pod prysznic zawieraja np.mocz 20.02.06, 11:02
                  Co innego mocznik, co innego mocz.
                  • bleman mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:02

• pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:04
                      Woda też jest jednym ze składników moczu - to znaczy, że nie powinniśmy jej pić?
                      • zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:06
                        W tej książce za motto były słowa z biblii : człowiek jest naczyniem
                        najlepszego dla się lekarstwa ( z pamięci ale taki sens )
                        • totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:16
                          Z biblią to sama wiesz, ż elepiej sie tu niepdpierać:) Zaraz ktos wyskoczy z
                          tym Onanem i sie skończy..
                          • pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:17
                            No bo to przecież od masturbacji wyskakują pryszcze na twarzy.
                            • totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:18
                              no, a najlepiej to leczyć kamieniowaniem:)))
                              • zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:26
                                Ja słyszałam,że Onanowi rosły włosy na ręce, ale ja się nie znam.
                                • pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:30
                                  Ręka to może od tego uschnąć
                                  • zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:37
                                    Ja myślałam, że usycha złodziejowi.
                                    • totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:39
                                      Nom to widać Onan był onanista i do tego złodziejem...
                                      • pavvka Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:41
                                        Bo każdy pijak to złodziej i onanista
                                        • zlotoslanos Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:43
                                          Kradł tylko dla siebie Boże nasienie.
                                          • totalna_apokalipsa Re: mocznik jest jednym ze skladnikow moczu. 20.02.06, 11:45
                                            Nie ma obaw, już pis go zlustruje
                                            • zlotoslanos Kurde balans mam tę książkę 20.02.06, 11:55
                                              Elżbieta Cybulska 'Cuda urynoterapii' - leczenie moczem wyd NaturalMed
                                              cyt" Tylko ten żyje długo, nie choruje kto nauczył się pić z własnego
                                              naczynia..." ," Tylko ten przechodził pustynie, kto nie tracił płynu z własnego
                                              naczynia", " Kiedy pościsz - zwilżaj swoją głowę i zmywaj twarz własnym
                                              płynem " Biblia. Nasz mocz to najdoskonalej wyposażona apteka świata!

Apokap dla Cię cytat :D Do niedawna jeszcze w takich krajach jak Niemcy,
                                              Szwajcaria, Holandia do niektórych gatunków sera żółtego w końcowej fazie
                                              produkcji dodawano mocz ludzki. Nie miał on wpływu na kolor lecz przyspieszał
                                              fermentację i nadawał mu ostry smak. :D
                                              • zlotoslanos Re: Kurde balans mam tę książkę 20.02.06, 12:00
                                                Ser już był
                                                muzeum nocników
                                                mocz jako tajemniczy atrament
                                                w sukurs hodowcom
                                                złoty klej
                                                kosmetyk cór koryntu
                                                zęby jak perełki
                                                łatwiejszy poród
                                                mocz hartuje stal
                                                antidotum na szkodniki
                                                egipski test ciążowy ( warto się tu zatrzymać- kroplami moczu kobiety
                                                podejrzewającej ,że jest w ciąży skrapla się ziarnka przenicy , inne kobiety
                                                nie będącej w ciąży, ciężarnej wykiełkują pierwsze bo otrzymały z moczem hormon
                                                wzrostu)
                                                odmładzająca kuracja królowej
                                                sekret artysty malarza
                                                uryna w kosmosie
                                                tweed z moczem
                                                tajemnica długowieczności Hunzów
                                                zwycięstwo nad tyfusem
                                                a przede wszystkim lecznicze właściwości, zastosowanie, stosowanie a na
                                                koniec komentarze pacjentów wyleczonych. To nie hi hi.
                                              • pink.freud Re: Kurde balans mam tę książkę 20.02.06, 12:02
                                                > Apokap dla Cię cytat :D Do niedawna jeszcze w takich krajach jak Niemcy,
                                                > Szwajcaria, Holandia do niektórych gatunków sera żółtego w końcowej fazie
                                                > produkcji dodawano mocz ludzki. Nie miał on wpływu na kolor lecz przyspieszał
                                                > fermentację i nadawał mu ostry smak. :D
                                                :)))))))))))))))))))))))))))
                                                Fajne, trochę przerobię i zrobię sobie z tego sygnaturkę, jeśli nie masz nic przeciwko;)
                                                • zlotoslanos Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 12:05
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36954839&a=37070465
                                                  • pavvka Śmieszne nie 20.02.06, 12:14
                                                    ale lekko obrzydliwe
                                                  • zlotoslanos Re: Śmieszne nie 20.02.06, 12:15
                                                    Ma problem dziewczyna.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Śmieszne nie 20.02.06, 12:17
                                                    No to kurde neich sobie zbada hormony , neich sie pzrestanie packać podkładami,
                                                    neich stosuje zioła, a nei recepty bqbci Romana...przecież wszyscy wiedza, z
                                                    emocznik w moczu dziala antybakteryjnie , na pustynie wszyscy pzremywali tym
                                                    oczy, żeby nei meić jęczmieni od piasku, ale to nei ejst metoda na trądzik,
                                                    który zawsze ma podłoze w hormonach.
                                                  • zlotoslanos Re: Śmieszne nie 20.02.06, 12:21
                                                    Czytałaś jej pierwszy post? Sądzę ,że medycynę konwencjonalną ma już za sobą.
                                                    To mi wygląda na akt desperacji, szukanie poza. A w tej książce są opisy
                                                    wspaniałego działania na egzemy, alergie , wypryski , włosy i inne choroby
                                                    skóry TEŻ. Bo przede wszystkim działanie wewnętrzne .
                                                  • bleman Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:16
                                                    chociaz wlasciwie mocz ejst dosyc sterylny...
                                                  • zlotoslanos Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:18
                                                    Gdybyście przeczytali tę książkę , o której pisałam , inaczej byście na to
                                                    spojrzeli. Tylko jeden problem typu 'przełamać się' Nie ma u nas takiej
                                                    tradycji w medycynie stąd te obrzydliwe miny na samą nazwę urynoterapia.
                                                  • pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:20
                                                    A Ty, zlotko, stosujesz, czy tylko innym radzisz?
                                                  • zlotoslanos Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:24
                                                    Lubię wiedzieć co w trawie piszczy , dlatego jak mi w ręce wpadła ta książka
                                                    to zgarnęłam. Nie stosuję bo, żeby stosować trzeba żołnierską dyscyplinę,
                                                    harmonogram , samokontrolę. A tego u mnie nie doświadczysz na lekarzy rzucam
                                                    kamyczkami i jak trza to cierpię. Z tym,że jeżeli ona ma problem na twarzy to
                                                    jest rzeczywiście problem. Chorego brzucha nie widać gołym okiem.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:46
                                                    No, ale ja wcale nie przecze, ze ten mocz pomaga...tylko, ż eto nei mocz jako
                                                    całość, ale mocznik wlasnie i jestem tego pewna - bo mocznik lekko złuszcza i
                                                    nawilza, wiec dokładnie ma takei dziaanie, ajkie przydaje się przy trądziku
                                                    Ja wcale nei przecze, z e metody naturalne skuteczne - wręcz pzreciwnie -
                                                    problem w tym, że wiele z tych metod ma już dawnio nowoczesne zastosowanie, bo
                                                    mocznik można wyodrębnic do masci i nie tzreba myć sie moczem.

Zresztą, trdziku nie maiałm nigdy , ale mogę wam podac domowe sposoby pomocne w
                                                    Walce z LZS:)
                                                  • pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:49
                                                    totalna_apokalipsa napisała:

> mogę wam podac domowe sposoby pomocne w
                                                    >
                                                    > Walce z LZS:)

Czemu mamy walczyć z Ludowymi Zespołami Sportowymi?
                                                  • morfeusz100 Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:52
                                                    Prawdziwa femisia powinna ściąć drzewo, zburzyć
                                                    pink.freud 19.02.06, 23:02 + odpowiedz

dom i wychować córkę:)))

i jebnąć sie w głowe :)))
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:55
                                                    To jest łojotokowe zapalenie skóry:)
                                                  • pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 12:59
                                                    Aaa chyba, że tak.
                                                    To podaj te sposoby.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 13:01
                                                    A po co Ci , masz to ?
                                                  • pavvka Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 13:11
                                                    No teraz już mi ze starości trochę przeszło, ale mam takie skłonności.
                                                  • totalna_apokalipsa Re: Akt desperacji...wspolczuje jej 20.02.06, 13:20
                                                    no dobra, mam nadzieję, ze wiesz o co pytasz i wiesz co to jest, bo to nie jest
                                                    zaden tradzik ani łupież . Len i lipa we wszelkich możliwych postaciach -
                                                    lekarze robią głupi bład , bo czesto zaczynają to leczy tak łojotok i wysuszac,
                                                    a to sie dwa razy zaostrza. Płukanki z siemiani lnianego z lipą, zjadanie
                                                    siemienia zmeinelonego do 4 łyzek dziennie, olej lniany,olej z ogórecznika,
                                                    okładu z lnu i mycie sie z dodatkeim wywaru . Jakoś się udalo, bo na dziś dzień
                                                    nie mam po tym sladu, odpukać !
                                                  • johnny-kalesony Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 16:27
                                                    Mocz to banał. Kupa to jest coś!

Pozdrawiam
                                                    Keep Rockin'
                                                  • pavvka Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 16:31
                                                    johnny-kalesony napisał:

> Mocz to banał. Kupa to jest coś!

Leczysz się kupą? Toby wiele tłumaczyło...
                                                  • johnny-kalesony Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 16:38
                                                    Akurat tego nie powiedziałem. Nie leczę się, ponieważ nie jestem chory.
                                                    Jednak skoro feminizm może mieć katedry naukowe, dlaczego i kupa mieć ich nie może?
                                                    Przypomnijmy sobie - już przecież światła szlachta sarmacka atak na wroga
                                                    przypuszczała z okrzykiem: "kupą, mości panowie", który jest w stanie tłumaczyć
                                                    panikę, jaka opanowywała hufce wroga.

Pozdrawiam
                                                    Keep Rockin'
                                                  • zlotoslanos Re: Kurde ale TO nie jest śmieszne. 20.02.06, 19:52
                                                    johnny-kalesony napisał:

> Akurat tego nie powiedziałem. Nie leczę się, ponieważ nie jestem chory.
                                                    > Jednak skoro feminizm może mieć katedry naukowe, dlaczego i kupa mieć ich nie
                                                    m
                                                    > oże?
                                                    > Przypomnijmy sobie - już przecież światła szlachta sarmacka atak na wroga
                                                    > przypuszczała z okrzykiem: "kupą, mości panowie", który jest w stanie
                                                    tłumaczyć
                                                    > panikę, jaka opanowywała hufce wroga.

Chyba mam gorączkę. Johnny skoro to panowie 'kupą' krzyczeli więc
                                                    wykorzystajcie se tę kupę dla siebie.

Podajcie lek na grypy,anginy,przeziębienia w tę zimę drugi raz jestem chora. A
                                                    preferuję zdrowy tryb życia.
                                            • margot_may wasze dialogi powinno się wydać. 20.02.06, 23:51
                                              czytam znowu prattcheta i zastanawiam się co lepsze. wy czy on. :D
      • magnusg ALE TU JEST POWAZNY BLAD LOGICZNY!! 21.02.06, 14:16
        Albowiem zeby byla ciaza,to musi byc przedtem barabara(wykluczam tu techniczne
        mozliwosci zajscia w ciaze).A tak pijany facet nie moze byc,zeby sie zaczal
        dobierac do feministki.:)
        • bitch.with.a.brain Re: ALE TU JEST POWAZNY BLAD LOGICZNY!! 21.02.06, 16:28
          Fakt,pijanego faceta feministka może spławi,ale z jakimś trzeźwym
          przystojniakiem....:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka