Dodaj do ulubionych

pytanko o zwiazki

06.04.06, 21:26
Odnosnie tego postu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=39482251&a=39565767
a dokladniej wypowiedzi Tgmen :
"A co ma satysfakcja w związku do oceny społeczeństwa...czy o zadowoleniu
Twoim z dziewuchy wypowiada się Twoje Podwórkowe Kółko
Różańcowe albo inna społeczność?"

Czy uwazacie ze zwiazek dwojga ludzi polega na tym zeby sie tylko zaspokajac?
Czekam na odpowiedzi i inne sugestie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • evita_duarte Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 21:30
      Dwoje ludzi powinno zaspokajac wylacznie siebie nawzajem. jak zaspokajaja
      jeszcze kogos to robia sie trojkaty, czworokaty i inne figury. Z reszta jak kto
      lubi :P
      • forum101 Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 21:54
        Czyli podstawa zwiazku jest sex?
        • evita_duarte Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 21:56
          forum101 napisał:

> Czyli podstawa zwiazku jest sex?

A o podstawe zwiazku pytales? Jakie pytanie taka odpowiedz. To zalezy od
          zwiazku.
          • forum101 Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 22:04
            > A o podstawe zwiazku pytales? Jakie pytanie taka odpowiedz. To zalezy od
            > zwiazku.

Mozesz rozwinac temat?
    • illiterate Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 22:39
      Forum, wiedzialam, ze wyjdzie z Ciebie kiedys wrazliwy romantyk.

Pogrzeb w najblizszej bibliotece i przeczytaj sobie Wojciszke 'Psychologia
      milosci', a dowiesz sie, ze zwiazek opiera sie na a) namietnosci (seksie i
      sprawach okoloseksualnych) b) intymnosci (zwiazkowym odpowiedniku przyjazni) i
      c) calym zapleczu materialno-spolecznym zwiazku (dzieci&psy&koty, przyjaciele,
      wspolny dom i samochod). I innych rzeczy tez sie dowiesz.
      • forum101 Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 23:05
        :)
        Dzieki. zajrze na pewno w wolnym czasie. z tym ze wiesz... od razu mowie ze ja
        mam swoje zdanie a nie jak niektorzy :)
        • illiterate Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 01:17
          O krytyce aluzyjnej ('nie tak jak niektorzy') tez moge Ci cos znalezc ;)
          A swoje zdanie warto oprzec na faktach. Samo 'bo ja tak uwazam', nawet jesli
          poparte gromkim 'i juz!' nie jest dowodem wielkiej madrosci - przeciwnie ;)
          • forum101 Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 03:42
            > O krytyce aluzyjnej (...)

Nie aluzjowalem do Ciebie...
            • illiterate Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 10:40
              To nie ma znaczenia, ja mam uczulenie na takie pokretne sposoby konfrontacji.
              Jak walic to na odlew, a nie podszczypywac i udawac żetonieja.
              ;)
    • llukiz Ależ oczywiście 06.04.06, 23:15
      > Czy uwazacie ze zwiazek dwojga ludzi polega na tym zeby sie tylko zaspokajac?

No ba. A na czym jeszcze ma polegać? Z tym że to wzajemne zaspokajanie to jest
      bardzo szerokie określenie i można pod to wszystko podciągnąć.
      Możnaby powiedzieć, że związek jest po to, by dawać sobie na wzajem szeroko
      rozumianą przyjemność.
    • tgmen Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 23:21
      > Czekam na odpowiedzi i inne sugestie. Pozdrawiam.

tak.
      Permanentnie zaspokajać. Fizycznie i psychicznie. Mi samemu ze sobą było świetnie. Więc partnerkę wziąłem sobie po to, aby mieć jeszcze lepiej...Ja jej dobrze- ona mi...

Cóż w tym złego?

Ale żeby było dobrze- trzeba sobie zapracować...oj trzeba. Tobie Forum101 do zrozumienia kobiety jeszcze daleko!
      • forum101 Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 23:26
        > Tobie Forum101 do zrozumienia kobiety jeszcze daleko!
        Watpie zebym probowal zrozumiec... :P
        Wisi mi to. Dziwki juz nie takie drogie :P
        • tgmen Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 23:28
          > Wisi mi to. Dziwki juz nie takie drogie :P

Jeżeli to jedyny znany Ci rodzaj związku to ok. Rozumiem Cię...:) Niech Ci wisi...
          • nihiru Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 09:16
            ale dlaczego?! te dziewczyny też muszą zarobić na chleb!
            :)
      • forum101 Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 23:27
        z zreszta. skoro chca rownouprawnienia i chca czegos ode mnie niech mi o tym
        powiedza a nie ja sie bede domyslal... :-D
        • tgmen Re: pytanko o zwiazki 06.04.06, 23:31
          > z zreszta. skoro chca rownouprawnienia i chca czegos ode mnie niech mi o tym
          > powiedza a nie ja sie bede domyslal... :-D

Ty! Bo ja nie kleję...to Ci o istotę związku czy o równouoprawnienie chodzi....

Po co zaczynasz wątek jak nie wiesz o co pytasz...!

A po co masz się domyślać skoro tylko dziwki masz w targecie...One Ci napewno powiedzą o co im chodzi...
          • kochanica-francuza Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 00:28

>
            > A po co masz się domyślać skoro tylko dziwki masz w targecie...One Ci napewno p
            > owiedzą o co im chodzi...

Potem następny będzie płakał, że córy Koryntu są mało romantyczne...
            • margot_may Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 00:53
              najpierw dramatyczne pytania: czy w związku chodzi tylko o zaspokojenie? w
              domyśle: nie!
              a za minutę: ee związki... ja się nie będę starał, nie chce mi się, zapłacę.

forum to jedna z najbardziej pokręconych tu osób. palmę pierwszeństwa otrzymał
              janbugaj, przepędzony przez forumowiczki. a taki ciekawy był to człowiek. :(
              • illiterate Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 01:21
                A ja nie widze w tym nic dziwnego. Po prostu targaja nim sprzeczne namietnosci:
                i potrzeba autentycznej bliskosci i zwykla chcica. Jemu z tajemniczych przyczyn
                wydaje sie, ze jedno nie moze miec nic wspolnego z drugim i dlatego pociagaja
                go albo swiete, albo dziwki. Tymczasem powinien szukac swietej dziwki, albo
                dziwkarskiej swietej.
                • margot_may Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 02:19
                  szczęśliwa. :) mnie się zawsze wydaje, że skoro ja potrafię zrozumnieć istnienie
                  jakiegoś błędu czy niespójności, to inni też powinni. pewnie mam zaniżone
                  poczucie własnej wartości... :)
          • forum101 Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 03:24
            to jest forum feminizm a nie zwierzenia forum101 wiec daruj sobie.
            ja tylko zadalem pytanie jak Wy to widzicie. A Wy standardowosie mnie czepiacie
            ze to ze smo. Moze ja mam zone moze jestem przykladnym ojcem moze mam 18lat moze
            50. I tak sie nie dowiecie.

Zadalem pytanie i oczekiwalem odpowiedzi a nie spekulacji na moj temat plotkary
            jedne :P
            • nihiru Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 09:17
              jakie pytanie taka odpowiedź:)
            • kochanica-francuza Re: pytanko o zwiazki 07.04.06, 19:42
              forum101 napisał:

> to jest forum feminizm a nie zwierzenia forum101 wiec daruj sobie.
              > ja tylko zadalem pytanie jak Wy to widzicie. A Wy standardowosie mnie czepiacie
              > ze to ze smo. Moze ja mam zone moze jestem przykladnym ojcem moze mam 18lat moz
              > e
              > 50. I tak sie nie dowiecie.

Hmmm to po co te wtręty?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=39886072&a=39894377
              >
              > Zadalem pytanie i oczekiwalem odpowiedzi a nie spekulacji na moj temat plotkary
              > jedne :P
    • dokowski To temat niebezpieczny, żarty z tej organizacji... 07.04.06, 09:36
      forum101 napisał:

> Twoje Podwórkowe Kółko Różańcowe

... mogą zostać uznane za obrażanie uczuć religijnych i wyśmiewanie się z osób
      niepełnosprawnych, a wtedy wiesz co może stać się z wątkiem
      • zlotoslanos Re: 07.04.06, 09:51
        Dziś z otwartą gębą słuchałam wiadomości z radia, że Watykan ma dość samowoli
        i mieszania się w politykę RM. W sposób kategoryczny i zdecydowany nakazuje
        przedsięwzięcia konkretnych kroków, zmierzających do oczyszczenia z demagogi i
        politycznych układów jeszcze przed wizytą Benedykta w Polsce.
        • dokowski Miałem na myśli KRRiT a nie RM. Kto się wyśmiewa.. 11.04.06, 12:21
          zlotoslanos napisała:

> Watykan ma dość samowoli i mieszania się w politykę RM

... z Kółek Różańcowych i innych fanatykó, ten zostaje ukarany.

Poza tym nie wierzę w szczerość Watykanu w tej kwestii. Populizm w stylu RM
          jest ostatnią deską ratunku dla upadającego chrześcijaństwa, Watykan z
          pewnością o tym wie.
      • forum101 Re: To temat niebezpieczny, żarty z tej organizac 10.04.06, 23:44
        Dokowski spekulujesz. Zobacz ze ja tylko cytowalem wypowiedz Tgmena. Pozdrawiam :)
        Aha z watkiem nic nie moga zrobic za jedna niepoprawna wypowiedz :) Juz tak
        mialem wiec wiem ;-D Kasuja tylko nieodpowiedni post :) Albo zostawiaja
        nastepnym pokoleniom zeby pokazac ze forum101 to cham cwok i zacofaniec :).
        pozdrawiam.
    • tom.machine Re: pytanko o zwiazki 12.04.06, 20:49
      > Czekam na odpowiedzi i inne sugestie. Pozdrawiam.
      Tak właśnie myśli większość socjaldemokratów i działaj ących w ich szeregach
      feministek. A ja krzyczę współzależność duchowa a nie cielesno materialna
      chamy!!!
      • atropa_belladonna Witaj, Tomciu :) 12.04.06, 20:51
        Czego podnosisz durne wątki durnego trolla?
        • pavvka Re: Witaj, Tomciu :) 12.04.06, 20:56
          Związek polega właśnie na tym, żeby się zaspokajać - ale nie tylko cieleśnie.
          • zlotoslanos Re: Witaj, Tomciu :) 12.04.06, 20:58
            Zaiste :)
        • tom.machine Witaj Atropo. Fajnie tak wypalić z grubej rury:) 12.04.06, 21:11

• zlotoslanos Ostrzeżenie 12.04.06, 21:16
            Jeden z moderatorów jest zaniepokojony Twoim słownictwem cyt " chamy "
            Ponieważ jesteś moim hmm znajomym, ztem mnie zlecono upomnienie Cię - na
            czarno bo w czerni mi do twarzy :/
            • tom.machine Dziękuje. A Dokowskiego nikt nie upomina 12.04.06, 21:19
              choć nazywał mnie nie raz.
              • atropa_belladonna Re: Dziękuje. A Dokowskiego nikt nie upomina 12.04.06, 21:28
                Dokowskiego post o myciu doopy za to wyleciał :D
              • evita_duarte Re: Dziękuje. A Dokowskiego nikt nie upomina 12.04.06, 21:37
                tom.machine napisał:

> choć nazywał mnie nie raz.

Alez upomina. Byl moment, ze forum nie mialo zadnej moderacji, ale teraz ma i
                teraz wyzywanie to nie przejdzie. Nie martw sie wiec o dokowskiego tylko o
                swoje posty.
                • tom.machine Re: Dziękuje. A Dokowskiego nikt nie upomina 12.04.06, 21:51
                  ...... ...... ....!!!
                  • evita_duarte Alez pokazales na co cie stac no no!!! nt 12.04.06, 21:53

• tom.machine Bill Clinton napisał sobie i oprawił w ramkę słowa 12.04.06, 21:22
              "Gospodarka głupcze" To też jest obraźliwe.
              • zlotoslanos Re: Bill Clinton napisał sobie i oprawił w ramkę 12.04.06, 21:26
                Nie każdy jest Billem Clintonem, nie każdy jest Dokowskim. Ty nas nauczyłeś,że
                jesteś porządny więc stąd to zdziwienie skąd w takiej ładnej buzi aż tak
                plugawe, brzydkie słowa a potem do tej buzi chleb bierzesz nonono
                • atropa_belladonna Re: Bill Clinton napisał sobie i oprawił w ramkę 12.04.06, 21:28
                  Błehehehe, idź powoli na pocztę :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka