intergral 02.05.06, 22:29 video.google.com/videoplay?docid=7775070075383965138& I jak :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Re: Baby oglądnijta ta filma:)))) 02.05.06, 22:33 Cejrowski jest ponizej wszelkiej krytyki, podobnie w tym nowym programie na TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza jak tam jest wucejrowski, to ja nie włączam nt 03.05.06, 12:51 bleman napisał: > Cejrowski jest ponizej wszelkiej krytyki, podobnie w tym nowym programie na TVP > 1 Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte a co z tym facetem!!! 02.05.06, 22:43 Zastanawia mnie z kim ta kobieta sie tak obsciskiwala. Dlaczego jemu nie zadaje sie takich pytan?? Dlaczego jego nikt nie pyta : czu uwaza sie pan za puszczalskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: a co z tym facetem!!! 03.05.06, 01:46 Ten program jest sprzed paru lat - puscili kilka odcinkow, nie chwycilo, bo mialo byc zabawnie i prowokacyjnie, a bylo nudno jak cholera. Ale nawet wtedy, swiezo dosc po puknieciu sie tej pary w BB, nikt kolegi Frytki nie nazwal 'dziwkarzem', nikt go nie odsadzal od czci i wiary - przeciwnie, byly dosc niesmiale proby uczynienia go symbolem seksu czy czyms w tym rodzaju. A swoja droga widac tu dobrze, jakimi tanimi chwytami posluguje sie WC, jak ma duzy problem z seksem (ten swiety gniew i oburzenie!) i jakim jest umniejszaczem do kwadratu. Jezu, jaki ten facet musi sie czuc maly. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: a co z tym facetem!!! 03.05.06, 01:56 illiterate napisała: > Ten program jest sprzed paru lat - puscili kilka odcinkow, nie chwycilo, bo > mialo byc zabawnie i prowokacyjnie, a bylo nudno jak cholera. Ale nawet wtedy, > swiezo dosc po puknieciu sie tej pary w BB, nikt kolegi Frytki nie > nazwal 'dziwkarzem', nikt go nie odsadzal od czci i wiary - przeciwnie, byly > dosc niesmiale proby uczynienia go symbolem seksu czy czyms w tym rodzaju. Zupelnie jakby zapomnieli ze do "poznawania sie pod bablami" potrzeba dwojga. Podwojna moralnosc to zadna moralnosc > > A swoja droga widac tu dobrze, jakimi tanimi chwytami posluguje sie WC, jak ma > duzy problem z seksem (ten swiety gniew i oburzenie!) i jakim jest > umniejszaczem do kwadratu. Jezu, jaki ten facet musi sie czuc maly. Takiego swietego oburzenia w Polsce nie brakuje. Wszyscy chodza do kosciola i udaja wierzacych i wszyscy sypiaja przed slubem :) Niekonsekwencja? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: pytanie mam: czemu nie ma ZlotosLanos ? 03.05.06, 02:01 To pytanie do zlotoslanos albo do arphara. Ewentualnie do adminow, nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: pytanie mam: czemu nie ma ZlotosLanos ? 03.05.06, 02:06 chce wzbudzic ogolne zainteresowanie, nie liczylem ze mi odpowiesz. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: pytanie mam: czemu nie ma ZlotosLanos ? 03.05.06, 02:08 domyslilam sie. jak naprawde chcesz odpowiedz to napisz na maila albo forum o moderacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: pytanie mam: czemu nie ma ZlotosLanos ? 03.05.06, 02:10 nie chce mi sie robic jakiejs konspiracyjnej siatki wokol tego, pisze publicznie i juz. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: pytanie mam: czemu nie ma ZlotosLanos ? 03.05.06, 02:14 publicznie: na forum o moderacji. Tu nie ma na to miejsca. Nie moge ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: pytanie mam: czemu nie ma ZlotosLanos ? 03.05.06, 02:21 przejmujesz sie tym za bardzo, to tylko forum :) GLUPIE FORUM * :) bez obrazy, ale to TYLKO FORUM. gdies jest prawdziwe zycie itd.. :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Nie no kolejny... 03.05.06, 02:22 co wierze=y w reala. Real to mit dziewicu, MIT. Tylko net jest prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
roraima Gem set i net 03.05.06, 02:30 evita_duarte napisała: > co wierze=y w reala. Real to mit dziewicu, MIT. Tylko net jest prawdziwy Evita, drzewa kwitną i pachną :) ps. mialam się nie odzywać, ch.o.l.e.r.a. Odpowiedz Link Zgłoś
roraima lp. poj. 03.05.06, 02:33 ja jestem jedyna, nie to co Wy Dziewice slucham wlasnie czegoś podniosłego dobranoc Wszystkim roraima:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: muzyka 03.05.06, 02:44 teraz bedziemy tworzyc 100 postow o tym jakiej muzyki sluchasz od razu lepioej powiedz -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
roraima i wątek do wycięcia :) 03.05.06, 02:47 to jest tak podniosle, ze się nie przyznam, ale nie hymn :) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Gem set i net 03.05.06, 02:32 roraima napisała: > evita_duarte napisała: > > > co wierze=y w reala. Real to mit dziewicu, MIT. Tylko net jest prawdziwy > > Evita, drzewa kwitną i pachną :) > ps. mialam się nie odzywać, ch.o.l.e.r.a. Drzewa nie istnieja, nie wciskaj kitow mi takich, cybr=erdrzewka tak.. Dlaczego mialas sie nie odzywac? Odpowiedz Link Zgłoś
roraima Re: Gem set i net 03.05.06, 02:34 otwórz okno :) miałam się nie odzywać bo nie wiadomo do czego to może doprowadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Gem set i net 03.05.06, 02:36 roraima napisała: > otwórz okno :) Otwieram a w nich fora, blogi, maile :) > miałam się nie odzywać bo nie wiadomo do czego to może doprowadzić ;) chyba do niczego strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
roraima ziemia 03.05.06, 02:40 TEZ PACHNIE PO DESZCZU :) " chyba do niczego strasznego" masz rację to tylko net...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Baby oglądnijta ta filma:)))) 02.05.06, 23:12 Frytka jest "inteligentna inaczej" skoro na pytania idioty, który nie chce wiedzieć,że wszyscy podglądacze "pciowego aktu w bąbelkach" mieli magiczny przycisk w pilocie - nie odpaliła ,że aby być podglądaną - trzeba podglądaczy, czy aby, uczciwszy uszy - ku..ć się - trzeba ku..arzy. awers - rewers całkowanie - różniczkowanie akcja - reakcja punkt widzenia zależy od punktu patrzenia Cejrowski udaje że ten dualizm nie istnieje, a JEGO punkt widzenia jest jedynym słusznym. Odpowiedz Link Zgłoś
roraima Re: Baby oglądnijta ta filma:)))) 02.05.06, 23:20 gotlama napisała: Cejrowski udaje że ten dualizm nie istnieje raczej zagłusza (strasznie krzyczy) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Baby oglądnijta ta filma:)))) 02.05.06, 23:39 Rzeczywiscie ;) A ja zauważyłam taką prawidłowość - jeśli ktoś ma autorytet - to im ciszej mówi - tym uważniej jest słuchany .... Odpowiedz Link Zgłoś
roraima Re: Baby oglądnijta ta filma:)))) 02.05.06, 23:56 ten nerwowy timbre i podniesiony głos miał też WC Kwadransie, wlaściwie to nie tyle sluchalam tego co mowił ale jak mówił jednak kiedyś w radiu opowiadał o jakiejś sowjej podrozy do Ameryki Południowej i już tak nie krzyczał, mowił spokojnie i zwyczajnie i calkiem przyjemnie się go słuchało, czlowiek zapominał o mowiącym a słyszał opowiadaną historię, tu się tak nie dało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wzr1 [...] 03.05.06, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice nad inteligencja 02.05.06, 23:31 pytanie numer jeden, po co sie tam pchala? co myslala ze z niej bedzie gwiaze robil? takich gwiazd jest pelno :) pojedz do KRK i przejdz sie wieczorem co chwile mozesz uslyszec, "hej kochany choc do bramy" to taki sam poziom jak dla mnie. :). frytka wyglada jak panienki z krk co czekaja na $$$london boys. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: nad inteligencja 02.05.06, 23:41 co to jest KRK? frytka wyglada calikiem niezle. kiedys wygladala gorzej od hoksy a teraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nad inteligencja 02.05.06, 23:49 anastassja napisała: > co to jest KRK? > > frytka wyglada calikiem niezle. > kiedys wygladala gorzej od hoksy a teraz lepiej. pasztet :), krk = krakow. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: nad inteligencja 03.05.06, 00:07 > > pasztet :) nie taki jak jej interlokutor;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: nad inteligencja 03.05.06, 00:13 anastassja napisała: > > > > > pasztet :) > > nie taki jak jej interlokutor;) ale Ty skomplikowane znasz slowa ( ja jestem prosty ), az musialem zasiegnac pomocy, aby sie upewnic, czy moj super high intelekt dobrze mi podpowiada. www.slownik-online.pl/kopalinski/FD96E5415C87EF25C12565E3004FC62F.php oooooooooooocccccccccczzzzzzzzzzzyyyyyyyyywwwwwwwwiiiiiiisssssssssciiiiiiie, jak zawsze okazal sie niezawodny. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Znalazłem coś innego ... 03.05.06, 01:32 ... może nawet niemniej interesującego i zabawnego: video.google.com/videoplay?docid=5156414776370860501&q=lepper&pl=true POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice jest trendsweterem :) 03.05.06, 01:48 widzisz, jestem trendsweterem wypromowalem na FF google video manie, a Ty mnie wczoraj za to zkarcilas! -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: skarcilam, nie zkarcilam :P 03.05.06, 01:51 evita_duarte napisała: > to sie ciesz:P myslalem skarcilas, stresujesz mnie. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś