17.07.06, 13:37
Mam alergie na zachowania okreslane jako 'typowo kobiece', ale te takie
wlasnie sa. Saczony mimochodem jadzik, z usmiechem i mruganiem rzesami, albo:
powazny zarzut kompletnie nie poparty konkretami i 'domysl sie sama' i 'nie
rozumiesz? a to szkoda' i takie tam. Rzadko trace rezon, ale to syczenie
pozostawia mnie nieodmiennie oglupiala do poziomu nie-mam-slow-do-widzenia.
Obserwuj wątek
    • evita_duarte Re: Żmijka 17.07.06, 20:09
      Mialam tez ostatnio taka sytuacje. Pytam sie jej o co ci wlasciwie chodzi, a
      ona : jak sie nie domyslisz to moze ci kiedys powiem jak bede miala ochote. No
      rece opadaja.
      • illiterate Re: Żmijka 17.07.06, 20:09
        Rece opadaja, i to ona jest ofiara. Bo Ty zrobilas jej kuku i jestes tak
        ultrapodla, ze nawet tego nie zauwazylas.
        • evita_duarte Re: Żmijka 17.07.06, 22:23
          illiterate napisała:

> Rece opadaja, i to ona jest ofiara. Bo Ty zrobilas jej kuku i jestes tak
          > ultrapodla, ze nawet tego nie zauwazylas.

No dokladnie. A mnie chodzilo zwyczajnie o to, ze chcialam sie dowiedziec z
          jakiej racji ona zachowuje sie tak chamsko wobec mnie. Mnie jak ktos zrobi kuku
          to staram sie sprawe wyjasnic. Gorzej jak ktos sam nie wie o co jej chodzi,
          wtedy Ci nie powie tylko Ty sie domysl, bo w koncu to nie masz nic innego do
          robienia ze swoim zycie jak siedziec i zastanawiac sie co tamta ugryzlo.
        • dziewice ale lipa 20.07.06, 21:14
          to ja nie zaqumalem odpisujac Ci o co chodzi, ale Wy Kobiety jestescie dziwne.

to proste, ze ktos tu jest Ultra Cwany :-). Kto to moze byc? hoho kto to moze byc.

Pewnie sobie to wmuwilem, albo mi sie przysnilo heheh.

szkoda mi w sumie na to czasu, najlepsze jest jak takie baby sie w pracy
          nawalaja, ew. taka jedna sobie ubzdura ze juz osiagnela swoj cel :-) heheh
      • bleman Taaa i kto to pisze ;-) 17.07.06, 22:24
        Ile to razy winilias mnie za cos, a potem pisalas ze skoro sie nie domyslam to
        moja sprawa ? ;-) he ?
        • evita_duarte Hej Ty jestes zwyczajnie gupi jak but co poradze 17.07.06, 22:26
          bleman napisał:

> Ile to razy winilias mnie za cos, a potem pisalas ze skoro sie nie domyslam to
          > moja sprawa ? ;-) he ?

Ze mowisz do mnie : polka to wszystko potrafi, nawet z polykiem. A pozniej sie
          zastanawiasz o coz moze mi chodzic, ze nazywam Cie chamem. No zagadka nie z tej
          ziemi.
          • bleman LOL co ? 17.07.06, 22:33

• evita_duarte Probujesz sie wyprzec? mam to jeszcze w archiwum! 17.07.06, 22:36

• bleman Chyba to zdanie to inaczej brzmialo ale ok ;-) 17.07.06, 22:39

• dziewice Re: Żmijka 17.07.06, 22:24
      wyobrazasz sobie jaka taka musi byc w lozku ? :-) dzizas..
      • bleman Pewnie z taka nie mozna porozmawiac o seksie 17.07.06, 22:25
        i o tym co bylo nie tak ;-)

straszne musi byc zycie faceta ktory sie z taka zwiaze ;-)
        • dziewice Re: Pewnie z taka nie mozna porozmawiac o seksie 17.07.06, 23:33
          no co Ty, tylko slaby kochanek sie pyta co bylo nie tak :-)

sam musisz wiedziec, gdzie byles kiepski i co poprawic.
          • kochanica-francuza bleman nie wierz dziewicowi 17.07.06, 23:46
            im więcej będziesz pytał, tym więcej będziesz wiedział, ergo tym lepszym
            będziesz kochankiem
            • kochanica-francuza Re: bleman nie wierz dziewicowi 17.07.06, 23:47
              to tak jak z językiem obcym - im częściej pytam o nowe słowa, konstrukcje,
              idiomy, tym bieglej go opanowuję . Tylko głupek mówi: "Ich arbeiten nach
              Deutschland" i się nadyma, że zna niemiecki. ;-)))
              • dziewice hehe Bleman, nie zrob nigdy tak. 20.07.06, 21:11
                tak najlepiej bleman zapytaj na koniec czy bylo Ci dobrze, hehehehe

jak zapytasz to wtopa na maksa :-).
                • kochanica-francuza Dziewic to idiota nt 20.07.06, 21:13
                  • dziewice Dziwic jest mega sexpertem w te klocki Mala :-) 20.07.06, 21:15

• kochanica-francuza w TE klocki? 20.07.06, 21:16
                      www.miketaylor.org.uk/lego/ssd/thumbs/rear.png
                      • dziewice Bleman po prostu bzykaj, a nie gadaj :-) 20.07.06, 21:21
                        kochanica-francuza napisała:

> www.miketaylor.org.uk/lego/ssd/thumbs/rear.png
    • omm Re: Żmijka 17.07.06, 23:10
      Mam alergię na żmijki, takie co to mrygają rzęsami, niby nie rozumieją słowa
      pisanego, tutaj wejdą nasieją, tam wejdą nasieją i jak dobrze im potem jak po
      łebkach jadzikiem sobie wzajemnie poliżą. Ale na nudnym forum jest temacik do
      rozmowy. Na jakiś czas.
      Życzę dobrego humorku i zadowolenia z siebie, że takie mundralińskie:))
      Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka