Dodaj do ulubionych

Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz sile

22.10.06, 11:17
Sorry wychodzi na to ze wygrywa mezczyzna :)

Jesli podam arguemnt ze 90 do 100% calej infrastruktury jest zbudowana przez
mezczyzn to kobiety mowia ze "zeby zbudowac cos wystarczy ze osilek machnie
lopata".

Ale czy Wierzowiec Rondo, czy lotniesko Kansai na sztucznej wyspie w Osace w
Japoni bywudowali "osilki z lopata" bo mi wydawalo sie ze inzynieorwie oraz
technicy w wielka wiedza oraz zaawansowanym sprzetem oraz technologiami.

Kobiety tlumacza sie ze chca rownouprawnienia tylko nikt im tego nie dal. Ale
kto broni kobietom bic sie o swoje prawa? Niestety musicie zdac sobie z tego
sprawe ze nie zyjecie w feministycznej republice jak z filmu "Seksmisja"
tylko na ziemi gdzie liczy sie zarowno intelekt jak i sila fizyczna.

Wy kobiety posiadacie z reguly jedynie intelekt, a sily fizycznej oraz sily
przebicia wam brak. Wiec dlaczego winicie za to mezcyzn, przeciez w zyciu jak
w sporcie nie ma "podpuchy" i nikt w ramach rownouprawnienia nie da bialym
sprinterom podpuchy zeby bylo "sprawideliwie", bo murzyni sa i tak szybsi to
sobie poradza.

Tak samo jest z rownouprawnieniem kobiet, macie go tyle na ile zaslugujecie.
W zyciu wygrywa zawsze osoba ktora ma wiecej atrybutow, a nie osoba
ktorej "widzi sie" ze jest madrzejsza, dlatego ze jest...kobieta, i jak
dziecko ktore nie rozumie czegos to wysmiewa, wiec kobiety gdy nie rozumieja
mentalnosci mezczyzn wysmiewaja ja.

Wedlug mnie takie zachowanie kobiet jest tak samo uzasadnione jak obywatle
Wysp Owczych kpiacych z umiejetnosci pilkarskich rep. Brazyli...ABSURD!

Kobiety chcecie rzadzic, to pokazcie co potraficie, a nie mielcie jedynie
jezorami. Pokazcie wyniki, osiagniecia, dokonania, a nie kobiece "widzi
misie".
Obserwuj wątek
    • kot_behemot8 Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 22.10.06, 12:07
      waldek1610 napisał:

> Sorry wychodzi na to ze wygrywa mezczyzna :)

Na przykładzie twojej twórczości forumowej widać, że jednak niekoniecznie.

> Kobiety chcecie rzadzic, to pokazcie co potraficie, a nie mielcie jedynie
      > jezorami.

Tylko widzisz, ty nawet mleć ozorem czyli dyskutować dobrze nie potrafisz -
      a "Wierzowiec Rondo" też nie ty wybudowałeś. Nobla nie zdobyłeś, mistrzem
      olimpijskim nie jesteś... Wchodzisz na forum żeby leczyć kompleksy podszywając
      się pod osiągnięcia innych mężczyzn? Żałosne...

>
      > Jesli podam arguemnt ze 90 do 100% calej infrastruktury jest zbudowana przez
      > mezczyzn to kobiety mowia ze "zeby zbudowac cos wystarczy ze osilek machnie
      > lopata".
      >
      > Ale czy Wierzowiec Rondo, czy lotniesko Kansai na sztucznej wyspie w Osace w
      > Japoni bywudowali "osilki z lopata" bo mi wydawalo sie ze inzynieorwie oraz
      > technicy w wielka wiedza oraz zaawansowanym sprzetem oraz technologiami.
      >
      > Kobiety tlumacza sie ze chca rownouprawnienia tylko nikt im tego nie dal. Ale
      > kto broni kobietom bic sie o swoje prawa? Niestety musicie zdac sobie z tego
      > sprawe ze nie zyjecie w feministycznej republice jak z filmu "Seksmisja"
      > tylko na ziemi gdzie liczy sie zarowno intelekt jak i sila fizyczna.
      >
      > Wy kobiety posiadacie z reguly jedynie intelekt, a sily fizycznej oraz sily
      > przebicia wam brak. Wiec dlaczego winicie za to mezcyzn, przeciez w zyciu jak
      > w sporcie nie ma "podpuchy" i nikt w ramach rownouprawnienia nie da bialym
      > sprinterom podpuchy zeby bylo "sprawideliwie", bo murzyni sa i tak szybsi to
      > sobie poradza.
      >
      > Tak samo jest z rownouprawnieniem kobiet, macie go tyle na ile zaslugujecie.
      > W zyciu wygrywa zawsze osoba ktora ma wiecej atrybutow, a nie osoba
      > ktorej "widzi sie" ze jest madrzejsza, dlatego ze jest...kobieta, i jak
      > dziecko ktore nie rozumie czegos to wysmiewa, wiec kobiety gdy nie rozumieja
      > mentalnosci mezczyzn wysmiewaja ja.
      >
      > Wedlug mnie takie zachowanie kobiet jest tak samo uzasadnione jak obywatle
      > Wysp Owczych kpiacych z umiejetnosci pilkarskich rep. Brazyli...ABSURD!
      >
      > Kobiety chcecie rzadzic, to pokazcie co potraficie, a nie mielcie jedynie
      > jezorami. Pokazcie wyniki, osiagniecia, dokonania, a nie kobiece "widzi
      > misie".
      >
      >
      >
      • waldek1610 mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mnie? 22.10.06, 12:14
        Kot Balamut 8, widzisz ja krytykuje kobiety ogolnie, ich podejscie do zycia, ty
        jedynie potrafisz atakowac mnie bo wydaje ci sie to latwiejsze.

Dyskutujemy tutaj o stosunkach miedzy plciami, a nie o Waldku.. :)
        • kot_behemot8 Re: mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mni 22.10.06, 12:54
          Walduś, będę brutalna bo gdybym chciała być delikatna to na pewno niczego byś
          nie zrozumiał – a tak nie zrozumiesz prawie na pewno, więc cień szansy zostaje.
          No więc, skoncentruj się, tłumaczę:
          Człowiek liczy się jako jednostka, znaczenie mają tylko osiągnięcia
          jednostkowe – indywidualne. Gdybym np. ja zmieniła sobie płeć, to osiągnięcia
          Einsteina czy Małysza nie byłyby w najmniejszym stopniu bardziej „moje” niż są
          obecnie. Podobnie jak z racji koloru skóry nie uzurpuję sobie już teraz
          jakiegoś udziału w Noblach z matematyki które otrzymują wyłącznie biali. Bo dla
          mnie liczą się tylko moje własne osiągnięcia, moje jako jednostki. A ty jesteś
          inny – ty i różni tobie podobni którzy z nużącą regularnością przewijają się
          przez to forum. Jeden jest ponoć lekarzem i ma willę pełną służby, drugi ma
          firmę we Francji i służył w Legi Cudzoziemskiej, trzeci mieszka w USA i służył
          w marines itd. Łączy was jedno: ciągle piszecie o wyższości mężczyzn nad
          kobietami. Normalni mężczyźni jakoś nigdy tego nie robią… Normalni mężczyźni
          mają swoje własne życie i własne osiągnięcia i wcale nie muszą się podpierać
          osiągnięciami innych mężczyzn. Podobnie jak ja nie muszę się podpierać
          osiągnięciami Einsteina i marudzić o tym, jak to MY, BIALI LUDZIE jesteśmy
          więcej warci. A kim są ludzie, którzy taką potrzebę odczuwają? To
          takie „polaczki” o których amerykanie opowiadają swoje polish jokes, to
          śmieszni, nieatrakcyjni faceci totalnie ignorowani przez kobiety w realu, to
          tacy którzy biegną pędem by otworzyć drzwi przed szefem. I gdy taki żałosny
          facecik wieczorem siadzie przed kompem i napisze bufoński post o wyższości
          mężczyzn, to następnego dnia jakoś łatwiej mu znosić widok zamożnych,
          inteligentnych kobiet na stanowisko które traktują go jak powietrze.
          Zrozumiałeś cokolwiek z tego co napisałam? Mam nadzieję, bo powtórki nie
          będzie. Był Koreczek, jesteś ty, za chwilę będzie następny zakompleksiony i
          bredzący o wyższości. Komu by się chciało z wami gadać. EOT
          • waldek1610 Re: mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mni 22.10.06, 13:11
            napisalas swoje wypociny i jeszcze sprawiasz wrazenie ze mi laske robisz? :)
            Dziewczyno, nie z takimi cwaniakami mialem do czynienia.

Odnosnie "polish jokes" to powie ci kazdy ze od czasow administracji Cartera
            czyli 1976- 80 nikt ich nie slyszal. Czesciej uslyszysz kawal o Francuzach,
            Arabach albo Amerykanskich "red-necks" czyli ludziom z polodnia USA.
            • hermina5 Re: mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mni 22.10.06, 13:25
              >i jeszcze sprawiasz wrazenie ze mi laske robisz? :)

e? Ty za to sprawiasz wrazenie, jakby nikt nigdy ci laski nie robił:P
              • waldek1610 Re: mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mni 23.10.06, 05:12
                hermina5 napisała:

> >i jeszcze sprawiasz wrazenie ze mi laske robisz? :)
                >
                > e? Ty za to sprawiasz wrazenie, jakby nikt nigdy ci laski nie robił:P

bo tak jest, robie swoje, nie interesuja mnie interesy innych.
                • hirondelle123 Re: mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mni 23.10.06, 08:16
                  waldek1610 napisał:

>
                  > bo tak jest, robie swoje, nie interesuja mnie interesy innych.

Innych a raczej inne też zapewne twój interes nie interesuje skoro nigdy ci
                  żadna nie zrobiła laski:)
                  • waldek1610 Re: mam swoje dokonania, ale czy tutaj mowa o mni 23.10.06, 08:32
                    robila mi i to nie jedna i jeszcze jak... :)
      • kochanica-francuza Kobieta ma intelekt oraz INtuicję 23.10.06, 18:46
        Coś waldziu tepawy jesteś.

Polecam też kupno słownika ortograficznego.
    • bitch.with.a.brain Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 22.10.06, 12:07
      Kochanie, Tobie tez siły przebicia brak,bo tylko pieprzysz bzdury na forach.
      Pokaż jakies swoej osiągnięcia,pokaż zaprojektowany przez ciebie wieżoweciec,
      pokaż infrastrukture ktora stworzyłeś.
      bo na razie to prezentujesz fiutodume.
      • waldek1610 common sense 22.10.06, 12:19
        a fora sa wedlug ciebie po to zeby pokazywac i dokumentowac swoje dokonania? Bo
        ja sadzilem ze fora sa do dyskusji. Luzniej dyskusji bo przeciez ogolnodostepne
        fora to nie sympozjum naukowe dla ekspertow.

Zreszta kiedykolwiek wspomne swoje dokonania na forum, jakiekolwiek zwykle by
        nie byly, to nikt mi nie wierzy, bo niby na forum sa sami klamcy oraz miernoty?.

A wedlug ciebie ludzie ktorzy cos dokonali nigdy nie uzywaja internetu oraz for
        internetowych?
        • bitch.with.a.brain Re: common sense 22.10.06, 14:42
          "Pokazcie wyniki, osiagniecia, dokonania,"

to cytat z twojej wypowiedzi.Najwidoczniej uwazasz,ze forum jest do pokazywania
          osiągniec i wyników.Oczywiście nie Twoich bo ich nie masz.
          • waldek1610 Re: common sense 23.10.06, 05:17
            bitch.with.a.brain napisała:

> "Pokazcie wyniki, osiagniecia, dokonania,"
            >
            > to cytat z twojej wypowiedzi.Najwidoczniej uwazasz,ze forum jest do
            > pokazywania osiągniec i wyników.Oczywiście nie Twoich bo ich nie masz.

Tak, tylko ja odnosilem sie do wszystkich kobiet, zeby pokazaly ze sa nie tylko
            inteligentne ale rowniez silniejsze od mezczyzn w zyciu, a nie tutaj na forum.

Mam wyniki, i wcale nie musze ich cytowac, bo satysfakcje z nich juz odnioslem,
            wiec nie potrzebuje potwierdzenia od kogos kto nie wie niczego o mnie.
            • hirondelle123 Re: common sense 23.10.06, 08:22
              waldek1610 napisał:

>
              > Mam wyniki, i wcale nie musze ich cytowac, bo satysfakcje z nich juz
              odnioslem,

Jakbyś miał te jakieś "wyniki" to nie potrzebowałbyś identyfikowac się z
              dokonaniami innych mężczyzn z którymi łączy cię wyłącznie fakt posiadania
              penisa. Normalny, niezakompleksiony człowiek identyfikuje się wyłącznie z
              własnymi sukcesami a nie przypina się do cudzych jako członek jakiejś grupy -
              grupy aryjczyków, grupy białych, grupy mężczyzn, grupy obywateli USA itp.

>
              • waldek1610 nie dziwi mnie twoja postawa 23.10.06, 08:37
                jesli chcesz wiedziec jakie mam sukcesy, to zapytaj sie mnie, a nie baw sie we
                wrozke.

Dlatego ze to co pisze tobie sie nie podoba to od razu, jestem nikim? Zreszta
                wcale nie dziwi mnie twoja postawa, na tym swiecie jest wiele oszolomow ktorzy
                twierdza ze wszyscy w USA to idioci, tylko dlatego ze nie podoba sie im ze to
                nie ich kraj jest potego. Ludzmi czesto kieruje zazdrosc..i wlasna duma, toba
                tez.
                • hirondelle123 Re: nie dziwi mnie twoja postawa 23.10.06, 09:26
                  waldek1610 napisał:

> jesli chcesz wiedziec jakie mam sukcesy, to zapytaj sie mnie, a nie baw sie
                  we
                  > wrozke.
                  >
                  > Dlatego ze to co pisze tobie sie nie podoba to od razu, jestem nikim? Zreszta
                  > wcale nie dziwi mnie twoja postawa, na tym swiecie jest wiele oszolomow
                  ktorzy
                  > twierdza ze wszyscy w USA to idioci, tylko dlatego ze nie podoba sie im ze to
                  > nie ich kraj jest potego. Ludzmi czesto kieruje zazdrosc..i wlasna duma, toba
                  > tez.

Pogratulować umiejętności rozumienia tekstu;))
                  • waldek1610 chcialabys zeby facet tanczyl jak mu baba zagra :) 23.10.06, 09:59
                    hirondelle123 napisała:

> Pogratulować umiejętności rozumienia tekstu;))

No wlasnie, Hindorelka, ja tutaj mowie o hipokrytkach Feministkach, a ty
                    zamiast albo poprzec albo przeczyc mojemu twierdzeniu, atakujesz mnie
                    personalnie.

Co myslalas ze facet powiniez zawsze tanczyc jak mu baba zagra?
                    • kochanica-francuza Wyobrażenia Waldka 23.10.06, 21:33

> Co myslalas ze facet powiniez zawsze tanczyc jak mu baba zagra?
                      Aaaa, to ty myślisz, że to postuluje feminizm? Ja na poziomie bazarowym
                      dyskutować nie będę.
                      • triss_merigold6 Daj spokój 23.10.06, 21:39
                        Walduś jest śmieszny, na f. mężczyzna zabijali go śmiechem jak tylko coś
                        napisał. Ot, chłopaczyna, co czuje się panem świata bo sika na stojąco.
                        Dyskusja z nim jest doskonale bezcelowa.
            • bitch.with.a.brain Re: common sense 23.10.06, 10:07
              A skąd wiesz,co my pokazujemy w życiu?
              Również mam satysfakcje ze swoich osiągnięć i nie musze ci niczego udowadniac.
              Nie czuję się gorsza od mężczyzn, nie jestem traktowana w sposób ulgowy,nie mam
              zadnych przywilejów.I radzę sobie sama bardzo dobrze.
      • bleman Bo on jest mocny w gebie, a na codzien 22.10.06, 12:57
        jest sfrustrowanym nieudacznikiem bez osiagniec ;-)
        • waldek1610 a kobiety to krytyce nie podlegaja? 22.10.06, 13:13
          bleman napisał:

> jest sfrustrowanym nieudacznikiem bez osiagniec ;-)

tak, wlasnie. A dlaczego? Dlatego ze ma szczelnsosc krytykowac feministki... :)
          • hermina5 Re: a kobiety to krytyce nie podlegaja? 22.10.06, 13:26
            Jak mas taką neisamowitą "szczelność" to zostań płetwonurkiem.
    • mar.lena Waldus... 23.10.06, 14:19
      100 % mezczyzn zostalo zrodzonych i wyhodowanych przez kobiety,
      wiec i tak wszystko to nasza zasluga :].
      Pierwsze budowle z klockow lego, to jakby nie bylo efekt poswiecenia mamusi.
      Pierwsze zachwyty - mamusia!
      Nie musisz byc az tak wdzieczny ;p

I nie caluj mnie za to po rekach, bo ja sie Ciebie brzydze.
    • pavvka Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 23.10.06, 14:22
      Jeśli kobieta ma intelekt, a mężczyzna intelekt i siłę, to zgodnie z
      ekonomiczną ideą "comparative advantage" (uczyłem się ekonomii po angielsku,
      nie wiem jak to jest po naszemu :-), faceci powinni zajmować się pracą
      fizyczną, a umysłową zostawić łymenom.
      • waldek1610 Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 24.10.06, 06:49
        niektore prace fizyczne wcale nie sa ciezkie fizycznie, tak jak np, praca w
        kiosku, kasierka, rozlewaczka budyniu w kuchni zakladowej itd :)
    • bri Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 23.10.06, 14:34
      Trochę więcej na temat problemów Waldka z kobietami:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=41447691&v=2&s=0
      • zdanka1 Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 23.10.06, 15:16
        Jezu, co to ma być? Telenowela brazylijska ? Tak samo długie, nudne i bez
        sensu, a ten cały waldek to ma takie jaja jak dzdzownica - totalne
        zaprzeczenie "bycia facetem" , za to cała pełnia bycia 6 latkiem. Zenada. A
        zona powinna dawno go kopnąć w dupę, bo z kimś takim nei ma sensu przebywac
        dłuzej pod jednym dachem niż tydzień - ciągle JA, JA, JA , Ja, Ja - a rezta
        swiata ma nade mną skakac. A wal się w kapuste. I jeszcze o tym pisać , ziew.
        • pavvka Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 23.10.06, 15:21
          zdanka1 napisała:

> Jezu, co to ma być? Telenowela brazylijska ?

Raczej wenezuelska, i to z niższej półki.
        • stephen_s Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 23.10.06, 15:28
          > Totalne zaprzeczenie "bycia facetem" , za to cała pełnia bycia 6 latkiem.

Dokładnie. Ja nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem hasła "być facetem", ale
          jeśli Waldkowi tak podoba się bycie męskim, to niech sobie zda sprawę, że
          poważny "męski mężczyzna" bierze odpowiedizalność za siebie. Tymczasem Waldek
          chyba rozumie męśkość jako napinanie muskułów i demonstrownaie, jak to on nie
          będzie się nad sobą użalał, jaki jest twardy itd. A pod tym kryje się
          niedojrzałość i nieświadomość swoich emocji - "Musze mieć kochankę, bo kobiety
          mnie takim uczyniły"...
      • kochanica-francuza Re: Kobieta ma intelekt - Mezczyzna intelekt oraz 23.10.06, 21:43
        bri napisała:

> Trochę więcej na temat problemów Waldka z kobietami:
        >
        Dupę zawraca. Infantylny. Chciałby zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko.
    • tomekpk Brawo Waldek 23.10.06, 18:33
      Widzę że kroczysz drogą którą znam bardzo dobrze. Powodzenia!
      • kochanica-francuza Re: Brawo Waldek 23.10.06, 18:47
        I obaj jesteście cięzcy frustraci.
        • tomekpk już nie taki ciężki. 23.10.06, 18:50
          Wracam bo czuje nostalgie.
          • kochanica-francuza Re: już nie taki ciężki. 23.10.06, 21:30
            tomekpk napisał:

> Wracam bo czuje nostalgie.
            >
            Oooo, tomciu, byłeś poza granicami naszej drogiej ojczyzny? Temu też feministki
            były winne? Jakże ci musiało brakować polskich cuchnących maczyków z żałobą za
            pazurami...
          • pavvka Re: już nie taki ciężki. 23.10.06, 21:44
            Byłeś na diecie?
      • triss_merigold6 Re: Brawo Waldek 23.10.06, 21:04
        Drogą do psychiatryka?
      • waldek1610 Re: Brawo Waldek 24.10.06, 07:13
        tomekpk napisał:

> Widzę że kroczysz drogą którą znam bardzo dobrze. Powodzenia!

Czesc Tomek i dzieki! Tak trzymac! :) Kobietom ulegamy jedynie w lozku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka