bene_gesserit 27.04.07, 09:23 Poczatek historii: www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4093696.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turbomini Re: Krystyna, niewolnica 27.04.07, 16:42 Ja nigdy nie mogłam pojąć mechanizmu, który sprawia, że historia, która powinna się skończyć właśnie w tym miejscu, gdzie kończy się zapowiedź do artykułu, dopiero się rozkręca. Nikogo nie potępiam, ale nie rozumiem. Nie rozumiem jak ktoś, kto jest w tym kraju legalnie, po słowach "możesz wypie..ć nawet teraz", ktoś, kto ma wyższe wykształcenie, mimowolnie zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy_kon "Wzruszajace" 27.04.07, 16:44 Zapewne powodem umieszczenia tego linka jest plec ofiary, poniewaz gdyby to spotkalo mezczyzne, nie byloby tematu Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: "Wzruszajace" 27.04.07, 19:16 Tak, feministki powinny zapomniec o interesach kobiet i zajac sie facetami, koniami i pie..mi. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: "Wzruszajace" 27.04.07, 19:34 Bene, daj spokój, jak nie kijem ją, to pałką: "dlaczego feministki walczą o prawa tej kobiety?!", "Dlaczego feministki nie zauważyły tu łamania praw człowieka w przypadku tej kobiety?!". Nie dogodzisz, nie dogodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś