kochanica-francuza 16.05.07, 19:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=56981043&a=62521141 "Jakby nie miała chłopaka..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielnica1 Re: Wzruszające 16.05.07, 19:19 > "Jakby nie miała chłopaka..." Jak się takiej przyleje batem to od razu jest śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wzruszające 16.05.07, 19:21 piekielnica1 napisała: > > "Jakby nie miała chłopaka..." > > Jak się takiej przyleje batem to od razu jest śmiesznie Ja ten bat odebrałam jako dwuznaczność, co też byłoby symptomatyczne. Słyszałam, jak pewien facet wyraził się o przyrodzeniu swego wnuka "pistolecik". Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Wzruszające 16.05.07, 19:34 > jak pewien facet wyraził się o przyrodzeniu swego wnuka "pistolecik". Też racja, ja słyszalam jak facet tumaczył koledze, że jak porządnie sponiewiera dziewczynę, to będzie mu wdzięczna, wierna i uległa. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wzruszające 16.05.07, 22:49 kochanica-francuza napisała: > piekielnica1 napisała: > > > > "Jakby nie miała chłopaka..." > > > > Jak się takiej przyleje batem to od razu jest śmiesznie > > Ja ten bat odebrałam jako dwuznaczność, No widzisz - i masz odpowiedź na pytanie z wątku "O czym marzą koleżanki". Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś