kochanica-francuza 07.06.07, 20:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=63663729&wv.x=2&a=63697131 Gdzie można przeczytać ten tekst? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Re: linka podaje na priva 08.06.07, 08:09 Czemu nie tutaj? Czy ja też mogę poprosić link? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ??? serio? kurcze, cos nie tak 08.06.07, 21:09 mam TE tajemnicza strone zapisana w ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: masz wiadomosc! 08.06.07, 22:23 Mam, mam. Jesteś nierówna, uwagi banalne (bez obrazy) przeplatają się z wyjątkowo błyskotliwymi komentarzami i całymi frazami. Co do treści - bardzo ciekawe, swoisty dokument czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus mam wiadomosc bylo do sir.vimes 08.06.07, 22:26 dzieki, hm, wolalabym na privie,ale skoro wolisz upublicznianie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ps takie sa reguly literatury i wszelkich innych 08.06.07, 22:28 tekstow chociazby jak by sie chcialo, no nie da sie bez banalow i rzeczy znanych tak powiedzmy 20 stron samych nowosci a swoja droga, to ciekawe kazdy czytajacy i kazda czytajaca ten tekst inaczej odebrala chyba skoncze z krytyka literacka... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: mam wiadomosc bylo do sir.vimes 08.06.07, 22:30 ggigus napisała: > dzieki, hm, wolalabym na privie,ale skoro wolisz upublicznianie sie... Ojej, przepraszam, nie podałam przecież przykładów ani cytatów, więc sądziłam, że jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Marudna jesteś ;-) 08.06.07, 22:33 gdyby mnie ktoś wystawił taką recenzję, byłabym zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Marudna jesteś ;-) 08.06.07, 22:34 kochanica-francuza napisała: > gdyby mnie ktoś wystawił taką recenzję, byłabym zadowolona. Niektórzy składają się wyłącznie z banałów, hehehehe. Bez dodatku własnych myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ja marudna? moja odpowiedz przefiltrowalo 08.06.07, 22:34 forum, na mailu jestem jak owieczka Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ja marudna? moja odpowiedz przefiltrowalo 08.06.07, 22:41 a wniosek z tego jeden: trza se szukać bogatego chłopa ;-) najlepiej na jednym z "targowisk żon ", czyli stronach internetowych, gdzie kandydaci z tzw. Zachodu płacą za ogłoszenia, a kandydatki z tzw. Wschodu ogłaszają się ZA DARMO (stąd moje określenie) a ja głupia szukam chłopa co się z nim dogadam. co tam dogadać, ważne, żeby siłę ekonomiczną miał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: ja marudna? moja odpowiedz przefiltrowalo 09.06.07, 06:22 Nie lepiej i to i to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś