rudolf.ss 17.10.08, 16:00 Jak według was wygląda i zachowuje się stereotypowa feministka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Stereotypowa Feministka? 17.10.08, 16:24 Tak wygląda: markgorman.files.wordpress.com/2008/04/ugly-woman-12424.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Stereotypowa Feministka? 17.10.08, 16:31 Widac tylko oblicze, wiec niech opis uzupelni post herminy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=32248020&a=32262364 (Watek schodzi nizej w ciekawsze rejony - rozmawia sie o orgazmie i plateau). Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Stereotypowa Feministka? 17.10.08, 19:30 Moze tak? pl.youtube.com/watch?v=ty8lBbv-V9s Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ma ktoś 17.10.08, 23:29 a propos odkurzacz;) widziałam niedawno reklamę odkurzacza rapido z tekstem: Pomyśleliśmy: a gdyby odkurzacz można było mieć zawsze pod ręką? no nie wiem, co sobie myśli sloganostwórca, pewnie rzadko myśli w ogóle, ale ja bym tam nie chciała mieć odkurzacza zawsze pod ręką, chociaż akurat na tym forum byłby jak znalazł, ciach i odkurzyłoby się rudolfa czerwononosego w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Stereotypowa Feministka? 17.10.08, 21:52 Nie wiem nigdy takiej nie spotkalam, ty mi powiedz. No wiec jak wyglada stereotypowa feministka? __________________________________________ moja ostatnia muzyczna fascynacja www.youtube.com/watch?v=XGV8xCkpXjE Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Stereotypowa Feministka? 17.10.08, 22:10 Słusznie, rudolf ss lubi sam oznajmiać prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Stereotypowa Feministka? 17.10.08, 22:59 Jak to jak? No normalnie: jest piękna i czarująca, z jej ust nie znika łagodny uśmiech, pełna jest delikatności i zawsze słodko przemawia do swojego mężczyzny, którego zresztą ubóstwia nad wszystko. Jej wewnętrzna słodycz sprawia że nawet jeśli uroda zewnętrzna nie jest najwyższego sortu, co akurat rzadko się zdarza w przypadku feministek, te jakimś przypadkiem zazwyczaj są olśniewająco urodziwe, więc nawet jeśli nie jest aż tak cudowna jak inne feministki, to to jej wnętrze promieniuje na zewnątrz i wszyscy i tak postrzegają ją jako anioła. No, mam nadzieję że zaspokoiłam twoją ciekawość, a teraz możesz wracać do swoich kolegów... Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Stereotypowa Feministka? 18.10.08, 00:07 Prawdziwa feministka lata po mieście z narzędziami do kastracji mężczyzn, więc strzeż się jej o każdej porze dnia i nocy. Odpowiedz Link Zgłoś