easz 13.05.09, 15:37 tinyurl.com/pyb7gk - co wy na to? Nie będzie fragmentu, żeby była niespodzianka;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Tylko dla lejdis 13.05.09, 15:40 Och cudownie, klasy w pastelowych kolorach i kwiatkach! Chyba sie zapisze. A lusterka do makijazu w samochodach sa? Swoja droga - jezli jest to jedyna szkola, w ktorej instruktorzy sie myja, nie sa chamami i nie pala w wozie, to nie dziwie sie, ze statystyki zdawalnosci na prawko sa takie niskie. Ja przy smrodzie skoncentrowac sie nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tylko dla lejdis 13.05.09, 16:22 A dlaczego mężczyźni nie mają prawa do bycia uczonymi przez higienicznych i kulturalnych instruktorów? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tylko dla lejdis 13.05.09, 16:31 No, skoro rzekomo tylko w tej jednej szkole instruktory się myją, a facetom tam wstęp wzbroniony... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Tylko dla lejdis 13.05.09, 16:47 ja też mam wstęp wzbroniony do męskiej przebieralni i nie marudzę. analogiczną szkołę higienicznych instruktorów mogą przecież założyć higieniczni panowie, prawda? wystarczy tylko przekroczyć limit wytrzymałości smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Um Gottes Willen, a czemu zaś lejdis? 13.05.09, 18:14 Jakim językiem my właściwie mówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_taxi_drajwer Re: Tylko dla lejdis 13.05.09, 21:00 Może czas na drogi tylko dla lejdis? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Tylko dla lejdis 13.05.09, 22:11 Marzę o tym - równe, wyraźnie i sensownie oznakowane, zadbane pobocza i nawierzchnia której nie trzeba co 2 lata odnawiać. A co do zarzutu Pavvki - w artykule było o jednym kursancie (przyprowadzonym przez matkę, żeby czytelnik miał zupełną jasność). Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_taxi_drajwer Re: Tylko dla lejdis 14.05.09, 12:53 Po co ci akurat zadbane pobocza? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Tylko dla lejdis 14.05.09, 12:58 Ja swojego instruktora wspominam dobrze. Darł się, przynudzał, ale był kompetentny i zależało mu, żeby kursanci umieli jeździć i nie pozabijali się na pierwszym drzewie. A jak ktoś zahukany to i balsam w postaci anioła w spódnicy nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Tylko dla lejdis 14.05.09, 13:45 Może niektórzy potrafią się nauczyć tylko wtedy, gdy ktoś na nich krzyczy. Nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tylko dla lejdis 14.05.09, 13:39 kocia_noga napisała: > A co do zarzutu Pavvki - w artykule było o jednym kursancie > (przyprowadzonym przez matkę, żeby czytelnik miał zupełną jasność). I nie bał się jeździć samochodem w kwiatki? To na pewno gej :P Odpowiedz Link Zgłoś
strangeday Re: Tylko dla lejdis 14.05.09, 13:38 W takich pomysłach nie ma nic złego o tyle, że po prostu zostaną zweryfikowane przez rynek... Jak dla mnie to cierpliwość i poziom nauczania nie mają płci. Tu jeszcze ktoś sobie założył, że samochody w kwiatki i salki w pastelowych kolorach to jest to, czego oczekują kandydatki na kierowców - pewnie dla jakiejs grupy bedzie to istotne. A propos, widziałem ostatnio taką właśnie knajpę "nur fur", która po okresie przeważnie świecenia pustkami stała się zwykłą, ogóldostępną obiadodajnią. Dlatego jeszcze raz - jak właściciel chce wtapiać pieniądze - jego wybór, groźnie jest tylko wtedy jak takie zapędy są na poziomie państwa (typu cytowany artykuł p. Środy). A propos - Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Tylko dla lejdis 15.05.09, 17:59 Kurczę, trochę szkoda, że już mam prawo jazdy, ponieważ chętnie do takiej szkoły bym się zapisał ... Rzecz jasna, koleżanki instruktorki zapewne stawiają się do pracy w ładnych minióweczkach. Gdyby tak było, siedząc w samochodzie szkoleniowym na miejscu kierowcy raczej nieczęsto trafiałbym dłonią na dźwignię zmiany biegów ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś