Dodaj do ulubionych

Dobry lekarz?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:34
Od 1 pażdziernika przeprowadzam się do Warszawy, gdyz zdałam tam na studia
(obecnie mieszkam w Szczecinie). W związku z tym mam pewien dylemat. Jak
znależć dobrego ginekologa w stolicy? Może mogłaby mi Pani kogoś polecić, może
adres jakiegoś centrum zdrowia, gdzie znajdę rozsadnych i "nowoczesnych"
lekarzy? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Dobry lekarz? IP: 192.168.14.* / 195.136.48.* 09.08.01, 12:07
      Sprobuj w Centrum Medycznym w Mariotcie lub na Domaniewskiej (ale wizyta to 80-
      100 zl + dodatkowo USG czy inne badania). Ale lekarze i wyposazenie OK.
      • Gość: Ewa Re: Dobry lekarz? IP: 217.67.196.* 09.08.01, 14:51
        A znacie dr Chwalibogowską, która przyjmuje w CM w Marriocie. Chodzę do niej
        dobre 2 lata i nie wiem co o niej myśleć. Z jednej strony przyklada się do
        swoich zajęć (nawet proponuje badanie piersi, co przeczytałam, że nie jest
        takie oczywiste u innych lekarzy)a jednak jest coś nie tak. Może ktoś też do
        niej chodzi?
        Ewa
        • Gość: baska Re: Dobry lekarz? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.08.01, 15:31
          Z panią Chwalibogowska nie mialam do czynienia, sama chodze w CM do Dr.
          Niksińskiego. Jest w porządku, łącznie z badaniem piersi. I - co dla mnie
          istotne, bo leczę sie tam prywatnie - nie naciąga mnie na niepotrzebne koszty.
          Pozdrawiam
          • Gość: Susan Re: Dobry lekarz? IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 09.08.01, 21:23
            Także chodzę do CM w Mariocie. Bardzo polecam dr Ilczuk.
            Jak na razie -
            rok wizyt - jest ok. Ale z moimi poprzednimi lekarkami
            zawsze było
            przez jakiś czas super, a w pewnym momencie odnosiłam
            wrażenie, że...
            nie chce im sie starać? Wiecie - nie badanie piersi,
            ogólnie badanie "na
            odwal się", zbywanie pytań. Cóż mam nadzieję, że z obecną
            się nie
            powtórzy.
            Pozdr
            • Gość: Ewa Re: Dobry lekarz? IP: 217.67.196.* 10.08.01, 09:16
              Ja mam takie samo wrażenie z dr Chwaligobowską. Na początku wszystkie badania
              itd. (za wszystko płaci moja firma, więc nie interesuje mnie koszt). Potem
              powiedziałam jej, ze chcemy mieć dziecko, więc tylko się uśmiechnęła, nie
              skierowała mnie na żadne dodatkowe badania, a przy następnej wizycie znów
              przepisała mi pigułki?!? Już nic nie powiedziałam tylko wzięłam receptę i
              wyszłam. Zastanawiam się, czy nie zmienić lekarza. Tylko, że ze względów na
              firmową opiekę lekarską pozostałabym dalej w CM. A innemu lekarzowi powiem co:
              byłam niezadowolona z pani doktor
              EWA
    • Gość: ixi Re: Dobry lekarz? IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 13:18
      Ja przeniosłam się do Szczecina i też szukam dobrego ginekologa. Czy możesz
      kogoś polecić.pzdr
    • Gość: kocianna Re: Dobry lekarz? IP: 157.25.92.* 14.08.01, 13:55
      A ja przez pięć lat korzystałam z usług państwowej (tak, tak) przychodni przy Uniwersytecie
      • Gość: katia Re: Dobry lekarz? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 17:06
        A może ktoś był w przychodni pzry szpitalu Damiana? Może kogoś poleci,
        kompetentnego i miłego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka