Gość: Misia IP: 194.11.24.* 28.04.10, 07:27 Czy można ,,umocawać''ruszającą się jedynkę?Jedna z dentystek powiedziała mi,że nie jest to możliwe.Czy wiecie coś na ten temat.Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Ruszjąca się jedynka 28.04.10, 07:59 a czemu ona się rusza? Zęby ruszają się, jak są złamane albo np. przy paradontozie, co powiedziała ci dentystka? Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: Ruszjąca się jedynka 28.04.10, 08:07 Na 100% mozna umocowac. Mocuja nawet zab, ktory wypadl ( przy paradontozie). Skontaktuj sie z dentysta specjalista - paradontologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Ruszjąca się jedynka IP: 194.11.24.* 28.04.10, 16:41 Dziękuję serdecznie. Już umówiłam się z dentystką (lekarka,do której chodziłam powiedziała, że nie da się nic zrobić).W związku z tym zmieniam dentystkę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Ruszjąca się jedynka 30.04.10, 18:53 mojej siostrze ruszal się ząb, tez jedynka, dentystka powiedziala zeby usunąć (hehe pewnie dlatego, ze najwiecej dentysci kasują za wyrwanie zęba) siostra sie nie dała, tylko kupila sobie Dentosept i wszystko przeszło. okazało się ze miala po prostu zakażenie Odpowiedz Link Zgłoś