Gość: chora_aga
IP: *.starachowice.vectranet.pl
19.11.10, 21:00
Witam.
Powiem szczerze , że nie bardzo wiem od czego zacząć. Mam 36 lat , a chwilami czuje się jakbym miała 66 co najmniej. Więc (wiem , że nie zaczyna się zdania od więc) po pierwsze bolą mnie plecy. Wiele lat temu doznałam urazu kręgosłupa lędźwiowego i od tamtej pory dokucza mi ból pleców. Z tym , że ostatnio ból jest praktycznie ciągły. Nie mogę siedzieć , stać , a nawet leżeć. Kolejna rzecz , która mi dokucza już od dzieciństwa , to ból nogi. Mam lekkie zgrubienie nad kostką , które objawiało się bólem szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Nie był to jakiś ostry ból ale był dokuczliwy. Ale ostatnio ból był nie do zniesienia , jakby mi nogę rozrywało od środka. Poza tym bolą mnie zęby, dziąsło , jestem zmęczona , płaczliwa , rozdrażniona. Najchętniej nie wychodziłabym w ogóle z domu. Jak muszę wyjść do sklepu czy na spacer z dzieckiem , to normalnie jakbym za karę musiała wyjść z domu.
A na dodatek tego wszystkiego dziś doszedł jeszcze jeden ból , a mianowicie jakies 4 godz. temu poczułam ostry ból w prawym boku , który trwa do tej pory. Właściwie to nie ból , tylko kłucie. Wzmacnia się przy głębokim oddechu i gdy się poruszam. Aha , byłabym zapomniała. Od paru lat mam kłopoty z oddawaniem moczu , a konkretnie ze zbyt częstym jego oddawaniem. Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam.. Jeśli ktoś to przeczyta , to bardzo proszę o jakąś opinię. Naprawdę czasem mi się żyć odechciewa od tego wszystkiego. Tym bardziej , że moje życie osobiste od wielu lat nie należy do udanych. I los nie szczędził mi trosk i ekstremalnych przeżyć. Czasami zastanawiam się czy ja nie jestem tu za karę?
Jesli ktoś mógłby mi cos doradzić , w jakiejkolwiek sprawie , to będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam.