morfa1 22.04.04, 21:10 witam kupiłam sobie dziś kropelki PERIONORM. to moja ostatnia deska ratunku macie jakieś doświadczenia? hmm ciekawe czy to coś da.. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzztop Re: kropelki PERIONORM 22.04.04, 21:38 hehe, to zależy, na co, bo to ma szeroki zakres działania bardzo w kwestiach miesiączkowych Odpowiedz Link Zgłoś
morfa1 Re: kropelki PERIONORM 23.04.04, 13:50 aaa dokładnie rzecz ujmując na obrzemienie piersi, mdłości, bóle brzucha itp. Odpowiedz Link Zgłoś
filipinkaa Re: kropelki PERIONORM 23.04.04, 14:56 Witaj Mam dla ciebie dobrą wiadomość. Kropelki są super naprawdę a na dolegliwości o których piszesz z pewnością powinny ci pomóc. Ja bardzo cierpiałam na pms i obrzęk piersi a takrze na puchniecie przed okresem a te kropelki to zlikwidowały. Biore drugi miesiąc i jestem zadowolona a efekty widziałam juz w pierwszym miesiącu stosowania. Moja znajoma z forum też czuje sie po nich doskonale. Pozdrawiam i życze pozytywnych rezultatów Odpowiedz Link Zgłoś
morfa1 Re: kropelki PERIONORM 23.04.04, 16:01 noo to z niecirpliwością czekam na moje efekty dziekuje za podniesienie na duchu ja już nie wyrabiam z moimi mdłościami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marusia6 Re: kropelki PERIONORM 23.04.04, 15:37 Widzę Morfa,że skorzystałaś z mojej rady i kupiłaś sobie kropelki.To bardzo dobrze.Ja też biorę PERIONORM i to naprawdę pomaga.Moje mdłości przed okresem znacznie się zredukowały a czasami nawet ich nie odczuwam.Krople zażywam już 2,5 miesiąca.Właśnie mi się kończą i zamierzam kupić następną buteleczkę. Moja dobra znajoma z forum Filipinka również je zażywa i czuje się dobrze jak sama napisała.Z tego miejsca serdecznie Ją pozdrawiam i Ciebie również. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
morfa1 Re: kropelki PERIONORM 23.04.04, 16:02 dziekuje za pozdrowienia i pozdrawiam Cie również aż mi uśmiech na buźce się pojawił po tym co mi tu napisałaś:] zwykle nie wierzyłam wmoc ziółek ale tym razem mam zamiar uwierzyć dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś