a_sefer 24.05.04, 11:27 jakies dwa tygodnie temu zauwazylam rozstepn na piersi. Od czego mogl sie zrobic? czy skoro jest jeden, pojawia sie inne a czy moglo to bys spowodowane 'nabrzmiewaniem' piersi przed okresem? moze w koncu nie wytrzymaly i skora pekla... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wandus Re: rozstep na piersi 24.05.04, 12:22 niestety, piersi sa bardzo podatne na rozstepy ja mam ich sporo po tym, jak naprawde duzo schudlam. bardzo mnie to martwi, bo wiadomo, ze piersi brzydziej wtedy wygladaja. ale postanowilam ostro sie za nie zabrac w wakacje (jak juz bede miala duzo czasu). wykombinuje jakies cwiczenia i moze mi sie troche poprawi ich wyglad? a Ty moze tez zacznij cwiczenia, kup jakis krem na rozstepy... moze wtedy nowe sie nie zrobia? Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: rozstep na piersi 24.05.04, 16:41 Mogą pomóc masaże (ćwiczenia też), a także masaże prysznicem (chłodna i ciepła woda na przemian). Moja znajoma stosowała też zwykłą oliwkę dziecięcą i była zadowolona z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś