Dodaj do ulubionych

białaczka?

IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.12, 21:10
Objawy-ostatnio dostrzeglam ze pojawiają mi się czasami siniaki-bez zadnego uderzenia, miewam też afty, i od tygodnia na skórze mam jakby parę krostek(wybroczyn?)które nie znikają.
Objawy te niestety pasują do białaczkisadBadanie krwi robione miesiąc temu-w normie. Teraz niestety przez jakis czas niestety nie mam możliwosci zrobienia morfologii, stąd moje obawysad
Oby niesłuszne....
Obserwuj wątek
    • pamplemousserose Re: białaczka? 12.08.12, 21:18
      > Objawy te niestety pasują do białaczkisadBadanie krwi robione miesiąc temu-w nor
      > mie.

Sama sobie przeczyszbig_grin

Przestań się nakręcać i zajmij czymś pożytecznym, zamiast wymyślać sobie choróbska z d..y wzięte.
      • aqua48 Re: białaczka? 12.08.12, 22:31
        Na siniaki bierz sobie rutinoscorbin. Mnie też się od czasu do czasu robią bez powodu. Jak zrobiłaś morfologię miesiąc temu i była ok, to pewnie masz kruche naczynka.
      • doral2 Re: białaczka? 13.08.12, 19:24
        dobrze, że jeszcze trumny nie kupiła..
    • easyblue Re: białaczka? 13.08.12, 22:43
      NIE MUSISZ PAMIĘTAĆ UDERZENIA, ale z pewnością ono było. Siniaki nie są zjawiskami nadprzyrodzonymi. Afty - przeczytaj sobie, skad się biorą! Krostki na skórze - na litość boską! Przy takim upale potówki urastają do rangi symptomów białaczki!?
      • ammazuko_powrot Re: białaczka? 15.08.12, 21:23
        Paula vel fiona, wybierz się w końcu do psychiatry i zrób coś ze sobą...
    • Gość: Jacek Seroka Re: białaczka? IP: 64.231.71.* 15.02.15, 14:14
      Diagnozowanie sie bez specjalistycznych konsultacji jest popularnym bledem.Bialaczka ma wiele odmian ,lekarze czesto nie diagnozuja tej choroby w poczatkowym stanie ,gdyz badania krwi wskazuja na jakies male infekcje i sugeruja np przeziebienie.Oczywiscie tu tez skrutowo bo moga byc roznice,kiedy mamy doczynienia z CLL ,ALL(eng.)
      Hematolog to specjalista ,ktory moze odpowiedziec na Twoje pytania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka