Dodaj do ulubionych

NADŻERKA JESZCZE RAZ

IP: 212.33.82.* 11.07.04, 19:28
mam pytanie.lekarz stwierdzil u mnie nadzerke.ostatnio zauwazylam ze po
stosunku odczuwam pieczenie przez jakis 1 dzien.czy moze to byc spowodowane
wlasnie wystepujaca nadzerka? czy poprzez czeste stosunki moze sie ona
powiekszac i powodowac pieczenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: NADŻERKA JESZCZE RAZ IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 12.07.04, 23:41
      musisz zrobic cytologie lub wymaz. Moze to jakies bakterie lub grzyby? Tez mam
      nadzerke i nic mnie nie piecze. Natomiast nie wiem czy moze sie ona powiekszac,
      trzeba by spytac lekarza. A co sadzisz o jej leczeniu Solcogynem, bo ja nie wiem
      czy sie zdecydowac.
      • takandrynka Re: NADŻERKA JESZCZE RAZ 13.07.04, 13:13
        Ja zdecydowalam sie na leczenie przez elektrokoagulacje (wypalanie). Sporo
        nasluchalam sie i naczytalam o chemicznym dzialaniu - zreszta to tak samo jak i
        z tabletkami antykoncepcyjnymi: na kazdego dziala co innego i w inna reakcje
        wchodzi z cialem.
        Kolezanka usuwala laserem i nie byl to najlepszy pomysl - zaplacila sporo a i
        tak usuneli nadzerke nie do konca i przy okazji uszkodzili zdrowy nablonek.
        Zdania nt. metod leczenia nadzerki sa podzielone.
    • Gość: Klaudia Re: NADŻERKA JESZCZE RAZ IP: *.zetosa.com.pl 28.07.04, 21:04
      Ja tez mam nadzerke, jestem po 1 zabiegu Solcogynem , odzuwam straszne
      pieczenie ,tzn wystepowalo ono tez przed zabiegiem.... robilam posiew , nic u
      mnie nie wykryto, zadnych grzybów , chlamydii, niczego w tym rodzaju , wiec
      skad to okropne ,czasami az palące pieczenie??????sad( czy mozliwe jest ze jest
      ono spowodowane nadżerka? Prosze bardzo o odpowiedzsad bo narawde juz nie mam
      silysad.
      • Gość: mężczyzna Re: NADŻERKA JESZCZE RAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka