Dodaj do ulubionych

brak biustu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:46
co powinnam zrobic w sytuacji gdy mam 1.75 wzrostu, waze 65 kg a biustu nie
mam w ogole - tzn wyglada tak jak u przecietnej 13-latki. Czym to moze byc
spowodowane?
Obserwuj wątek
    • Gość: starlette Re: brak biustu? IP: *.acn.waw.pl 23.07.04, 15:04
      Ile masz lat?
      • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:05
        mam 20 lat
        • Gość: starlette Re: brak biustu? IP: *.acn.waw.pl 23.07.04, 17:13
          Byłaś kiedyś badana ginekologicznie, jakieś USG, badania hormonalne?
          Prawdopodobnie wszystko jest ok, a małe piersi to taka twoja uroda, ale nie
          zaszkodzi sprawdzić.
          • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:26
            nie, wlasnie nie bylam badana pod wzg hormonów ani USG, a czy to moze byc
            sprawa hormonalna?
            • 18lipiec Re: brak biustu? 23.07.04, 17:31
              A tam hormonalna...! Jak dobrze miesiaczkujesz, dobrze sie czujesz, nie rosna
              ci wasy ani wlosy na plecach to taka juz Twoja uroda.
              Wiele kobiet ma male piersi, miseczka A to wlasnie takie malenstwa jak u 13
              latek wiec nie martw sie tylko zaakceptuj.
              • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 22:23
                no niby dobrze sie czuje i wasow ani wlosow na plecahc nie mam (boze bron..)
                ale mimo wszystko dziwne mi sie to wydaje. nie spotkalam do tej pory kogos z
                tym problemem tak w codziennym zyciu stad moj niepokoj.
                • 18lipiec Re: brak biustu? 23.07.04, 23:07
                  No to widocznie taka Twoja uroda.
                  Zainwestuj w push- upy.
                • Gość: monika24 Re: brak biustu? IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 06:45
                  dokladnie ja mam tak samo - mi sie to podoba, nigdy w zyciu nie musialam miec
                  stanika bo nawet nie mialam na co zalozyc hihi, odpadaja ci
                  wszyscy "pseudoadoratorzy" mescy co tylko na "duze" leca, wiec od razu masz
                  pewien "odsiew" smile). U mnie to genetyczne (2 ciotki ze strony matki sa takie
                  tez) choc w tym samym wzroscie (176cm) waze chyba duzo wiecej od ciebie wink).
                  nic cie nie musi niepokoic a juz najmniej cie bedzie niepokoic jak sie trafi
                  facet co doceni i taki rozmiar wink).
    • Gość: Kasia Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 09:17
      Moze w waszej rodzinie kobiety maja male piersi? Moze powinnas udac sie do
      lekarza, ktory okresli czy to nie wina malej ilosci hormonow.Czy bierzesz
      pigulki hormonalne?
      • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 13:14
        nie biore zadnych hormonalnych pigulek, a moze powinnam?
        @Monika 24 - gorzej jak taki facet co doceni sie nie trafi wink pozdrawiam
    • Gość: mała Re: brak biustu? IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 14:27
      Wiesz co , nie przejmuj się. Ja Ci zazdroszczę. Mierzę 161 cm, ważę 48kg a
      noszę miseczkę F. Cały czas zastanawiam się co zrobić, żeby je "zmniejszyć"
      choćby optycznie. Nie jest mi łatwo - denerwuje mnie to. Dlatego nie przejmuj
      się.
      • martalek Re: brak biustu? 24.07.04, 15:10
        o matko to rzeczywiscie masz problem, chyba wybralabym sie naoperacje
        pomniejszenia hmmm
    • Gość: tusja Re: brak biustu? IP: *.mtm-info.pl 24.07.04, 15:22
      Hello! Ja mam ten sam problem.. tzn 170 zm wzrostu waze 60 kg, 22 lata a deska
      totalna. A jak z reszta Twojej figury? Jam mam tez waskie biodra i mala
      dupcie.. lekarze caly czas mowia mi ze to mija uroda.. ale z badan hormonalnych
      i USG wyniklo ze mam rowniez cykle bezowulacyjne... wiec to chyba jednak nie
      chodzi o urodę... Zapraszam na forum Mały biust.. jest nas tam sporo..
      • Gość: andromeda1001 Re: brak biustu? IP: *.kabel.telenet.be 24.07.04, 17:31
        Ja mam 20 lat i tez maly biuscik.Okazalo sie po badaniach,ze hormonki nie w
        normie.Dostalam Diane35,biore ja juz rok.Biuscik troche urosl,bo wczesniej w
        ogole go nie bylosmileAle nie wiem czy to po tabletkach czy tak sam z siebiesmile
        Sluchajcie,w jakim wieku biust wlasciwie przstaje rosnac?
      • Gość: adromeda1001 Re: brak biustu? IP: *.kabel.telenet.be 24.07.04, 17:32
        Dodam tylko,ze tez jestem wysoka-179cm,waze 62kg.A dupcie mam calkiem
        calkiem..smile
        • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:35
          to moze spytam lekarza czy to nie jest czasem iwna hormonow. tylko wiecie moge
          poprosic o jakies badania tak zeby nie bylo wiadomo ze pytam z powodu ze nie
          mam biustu, bo to krepujace mimo wszystko?
    • Gość: Kasia Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 17:50
      Mi sie wydaje ze przyjmowanie dobrze dobranych pigulek antykoncepcyjnych moze
      wplynac na powiekszenie biustu, a w przyszlosci ciaza i karmienie tez wplyna na
      powiekszenie biustu. Kiedy bylam w ciazy znacznie powiekszyl mi sie biust i
      taki mi pozostal.
    • tuti Re: brak biustu? 25.07.04, 17:59
      170 , 46kg a miseczka to nawet na A nie zasluguje, czy takie maja 13sto latki to
      nie wiem,
      Jesli sliczny ale maly, ja sie tak nie bawie!
      A zreszta .. ogolnie by sie przydalo prztuc przeciez wiadomo..ale jak
    • gupik Re: brak biustu? 25.07.04, 22:55
      smile)) Też tak mam. Trzeba zaakceptować i tyle. Tyle, że mam męża, którego
      śmieszą duże biusty, a szaleje za małymi. No, teraz już tylko za moimi smile)))
      Staniki nosze 75A z wkładkami, bo w zwykłych 75A się topię big_grin Mam 1,70 wzrostu
      przy wadze 60 kg, więc taka przeciętna. 30 lat mam, od czasu dijrzewania urosły
      tylko trochę, ale to raczej w związku z lekkim przybraniem na wadze w
      międzyczasie. Staniki muszę czasami nosić, bo eleganckie bluzki do pracy w
      banku mi się na braku cycków kiepsko układają wink Takie szycie - takie życie wink
      • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28
        czyli to nie sprawa hormonow? niewarto sie przebadac jakos?
        • gupik Re: brak biustu? 27.07.04, 21:44
          Gość portalu: Moniqa napisał(a):

> czyli to nie sprawa hormonow? niewarto sie przebadac jakos?

Nie - wyniki hormonów mam modelowe smile)) Ludzie! Małe cycki to nie jest choroba
          ani patologia, na którą należy sie leczyć. Nie musi być od razu coś nie
          tak... smile
      • meggg Re: brak biustu? 26.07.04, 22:25
        grunt to zdrowe podejście do sprawy smile
        hehe zupełnie jak u mnie
        pozdrowionka
        • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:07
          taak, dopoki nie zaczniesz chodzic po ulicy i patrzec ze te inne kobiety maja
          duzy biust, nawet maly wydaje sie duzy, dlaczegoz to akurat ja nie mam w ogole?
          I co do konca zycia mam patrzec jak za nimi sie ogladaja faceci a ja sama i
          sama i sama ?
          • gupik Re: brak biustu? 27.07.04, 21:50
            eeee tam - co to za faceci! ...
            Zobacz, jacy faceci są skłonni wieszać sobie cycate babki na drzwiach garażu -
            to na pewno Twój typ facetów? wink :o)
            Ja bym tam nie chciała wisieć na obrazku z cyckami na wierzchu na drzwiach
            garażu wink
            Podejrzewam, że masz skłonność do czarnowidztwa - zauważasz tylo tych, którze
            oglądaja się za innymi babkami, a nie zwracasz uwagi na tych, którzy potykają
            się z wrażenia na Twój widok - zaręczam, że są tacy! Wystarczy nie ignorować.

Gość portalu: Moniqa napisał(a):

> taak, dopoki nie zaczniesz chodzic po ulicy i patrzec ze te inne kobiety maja
            > duzy biust, nawet maly wydaje sie duzy, dlaczegoz to akurat ja nie mam w
            ogole?
            >
            > I co do konca zycia mam patrzec jak za nimi sie ogladaja faceci a ja sama i
            > sama i sama ?
            • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 01:20
              wiem co masz na mysli. tylko jezeli wiesz ze facet, ktory Ci sie podoba nie
              bedzie Twoj bo akurat dla niego cycatki maja wyzsza range to zaczynasz sie
              zalamywac. A wierz mi nieraz tak mialam. Faceci patrza na wyglad, znaczna
              wiekszosc i to nie jakies zboczenie tylko akurat u nich normalne.
              Nie czuje sie dobrze jezeli mam niedoswiadczyc uczucia tylkoz powodu jakis tam
              piersi uncertain
              • Gość: jagienka Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 11:47
                Moniqa, nie będzie tak źle... Mam co najmniej kilka koleżanek, które nie mają
                biustu i wcale im to nie przeszkodziło w znalezieniu faceta... Znam też chojnie
                obdarzone w tym względzie przez naturę, które mimo trzydziestki na karku są
                samotne...Większość z nas ma jakiś "feler"... Ja z moich piersi jestem
                zadowolona - nie za duże, nie za małe - miseczka C, ale nogi mam koszmarne. I co
                z tego, że mogę nosić dekolty, skoro ciągle tylko spodnie, albo długość maxi...
                Masz dwadzieścia lat, więc wydaje Ci się, że te piersi to jakiś straszny
                problem... Nie garb się (większość dziewczyn z małymi piersiami to robi!), chodź
                wyprostowana, uśmiechnięta... A facet, który Cię przekreśli z powodu rozmiaru
                biustu nic nie jest wart...
          • meggg Re: brak biustu? 29.07.04, 14:33
            Moja droga, nie wierze w to, ze nie jestes w stanie oczarowac faceta innymi
            cechami wygladu, no wiesz..ladne nogi, oczy, nawet dlonie. Bylam kiedys
            zakompleksiona nieco ale przekonalam sie, ze kobieta idaca przed zycie z
            podniesiona glowa ma o wiele wieksze szanse, niz ta zamartwiajaca sie swoimi
            wadami, ktore nota bene wcale nimi nie sa. A facet oceniajacy Cię po wielkosci
            biustu..eh..daj sobie spokój
            pozdrawiam
    • Gość: Sonia Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:49
      Mialam ten sam problem tzn nie za duzy biuscik(lub po prostu- malysmile) i ogromne
      problemy z przytyciem. Zaczelam zazywac Diane 35- to jest lek hormonalny,
      antykoncepcyjny, ale ze wzgledu na duza zawatrosc hormonow, ktore swietnie
      dzialaja na cere jest dofinansowywany. Zazywam 3 misiace. Skutki - istna
      rewelacja. Zupelnie wyleczylam sie z kompleksow - biuscik sie zwiekszyl,
      przytylam i nareszcie wygladam jak czlowiek, a cera wyglada super.Sama ocensmile
      • Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:46
        a czy te diane 35 mozna zdobyc w aptece bez recepty ani niczego?
        • tuti Re: brak biustu? 29.07.04, 06:45
          nie no, toz to tabletki antykoncepcyjne..
          • Gość: banał Re: brak biustu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:55
            Ja mam 180 cm ważę 57 kg i być może z powodu mojej niedowagi mam małe piersi.
            Mojemu mężowi to odpowiada. Pamiętam jak po porodzie miałam cyce to szok. blee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka