Gość: Moniqa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:46 co powinnam zrobic w sytuacji gdy mam 1.75 wzrostu, waze 65 kg a biustu nie mam w ogole - tzn wyglada tak jak u przecietnej 13-latki. Czym to moze byc spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:05 mam 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starlette Re: brak biustu? IP: *.acn.waw.pl 23.07.04, 17:13 Byłaś kiedyś badana ginekologicznie, jakieś USG, badania hormonalne? Prawdopodobnie wszystko jest ok, a małe piersi to taka twoja uroda, ale nie zaszkodzi sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:26 nie, wlasnie nie bylam badana pod wzg hormonów ani USG, a czy to moze byc sprawa hormonalna? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: brak biustu? 23.07.04, 17:31 A tam hormonalna...! Jak dobrze miesiaczkujesz, dobrze sie czujesz, nie rosna ci wasy ani wlosy na plecach to taka juz Twoja uroda. Wiele kobiet ma male piersi, miseczka A to wlasnie takie malenstwa jak u 13 latek wiec nie martw sie tylko zaakceptuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 22:23 no niby dobrze sie czuje i wasow ani wlosow na plecahc nie mam (boze bron..) ale mimo wszystko dziwne mi sie to wydaje. nie spotkalam do tej pory kogos z tym problemem tak w codziennym zyciu stad moj niepokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: brak biustu? 23.07.04, 23:07 No to widocznie taka Twoja uroda. Zainwestuj w push- upy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika24 Re: brak biustu? IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 06:45 dokladnie ja mam tak samo - mi sie to podoba, nigdy w zyciu nie musialam miec stanika bo nawet nie mialam na co zalozyc hihi, odpadaja ci wszyscy "pseudoadoratorzy" mescy co tylko na "duze" leca, wiec od razu masz pewien "odsiew" ). U mnie to genetyczne (2 ciotki ze strony matki sa takie tez) choc w tym samym wzroscie (176cm) waze chyba duzo wiecej od ciebie ). nic cie nie musi niepokoic a juz najmniej cie bedzie niepokoic jak sie trafi facet co doceni i taki rozmiar ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 09:17 Moze w waszej rodzinie kobiety maja male piersi? Moze powinnas udac sie do lekarza, ktory okresli czy to nie wina malej ilosci hormonow.Czy bierzesz pigulki hormonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 13:14 nie biore zadnych hormonalnych pigulek, a moze powinnam? @Monika 24 - gorzej jak taki facet co doceni sie nie trafi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: brak biustu? IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 14:27 Wiesz co , nie przejmuj się. Ja Ci zazdroszczę. Mierzę 161 cm, ważę 48kg a noszę miseczkę F. Cały czas zastanawiam się co zrobić, żeby je "zmniejszyć" choćby optycznie. Nie jest mi łatwo - denerwuje mnie to. Dlatego nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: brak biustu? 24.07.04, 15:10 o matko to rzeczywiscie masz problem, chyba wybralabym sie naoperacje pomniejszenia hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusja Re: brak biustu? IP: *.mtm-info.pl 24.07.04, 15:22 Hello! Ja mam ten sam problem.. tzn 170 zm wzrostu waze 60 kg, 22 lata a deska totalna. A jak z reszta Twojej figury? Jam mam tez waskie biodra i mala dupcie.. lekarze caly czas mowia mi ze to mija uroda.. ale z badan hormonalnych i USG wyniklo ze mam rowniez cykle bezowulacyjne... wiec to chyba jednak nie chodzi o urodę... Zapraszam na forum Mały biust.. jest nas tam sporo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andromeda1001 Re: brak biustu? IP: *.kabel.telenet.be 24.07.04, 17:31 Ja mam 20 lat i tez maly biuscik.Okazalo sie po badaniach,ze hormonki nie w normie.Dostalam Diane35,biore ja juz rok.Biuscik troche urosl,bo wczesniej w ogole go nie byloAle nie wiem czy to po tabletkach czy tak sam z siebie Sluchajcie,w jakim wieku biust wlasciwie przstaje rosnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adromeda1001 Re: brak biustu? IP: *.kabel.telenet.be 24.07.04, 17:32 Dodam tylko,ze tez jestem wysoka-179cm,waze 62kg.A dupcie mam calkiem calkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:35 to moze spytam lekarza czy to nie jest czasem iwna hormonow. tylko wiecie moge poprosic o jakies badania tak zeby nie bylo wiadomo ze pytam z powodu ze nie mam biustu, bo to krepujace mimo wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 17:50 Mi sie wydaje ze przyjmowanie dobrze dobranych pigulek antykoncepcyjnych moze wplynac na powiekszenie biustu, a w przyszlosci ciaza i karmienie tez wplyna na powiekszenie biustu. Kiedy bylam w ciazy znacznie powiekszyl mi sie biust i taki mi pozostal. Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: brak biustu? 25.07.04, 17:59 170 , 46kg a miseczka to nawet na A nie zasluguje, czy takie maja 13sto latki to nie wiem, Jesli sliczny ale maly, ja sie tak nie bawie! A zreszta .. ogolnie by sie przydalo prztuc przeciez wiadomo..ale jak Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: brak biustu? 25.07.04, 22:55 )) Też tak mam. Trzeba zaakceptować i tyle. Tyle, że mam męża, którego śmieszą duże biusty, a szaleje za małymi. No, teraz już tylko za moimi ))) Staniki nosze 75A z wkładkami, bo w zwykłych 75A się topię Mam 1,70 wzrostu przy wadze 60 kg, więc taka przeciętna. 30 lat mam, od czasu dijrzewania urosły tylko trochę, ale to raczej w związku z lekkim przybraniem na wadze w międzyczasie. Staniki muszę czasami nosić, bo eleganckie bluzki do pracy w banku mi się na braku cycków kiepsko układają Takie szycie - takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28 czyli to nie sprawa hormonow? niewarto sie przebadac jakos? Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: brak biustu? 27.07.04, 21:44 Gość portalu: Moniqa napisał(a): > czyli to nie sprawa hormonow? niewarto sie przebadac jakos? Nie - wyniki hormonów mam modelowe )) Ludzie! Małe cycki to nie jest choroba ani patologia, na którą należy sie leczyć. Nie musi być od razu coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: brak biustu? 26.07.04, 22:25 grunt to zdrowe podejście do sprawy hehe zupełnie jak u mnie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:07 taak, dopoki nie zaczniesz chodzic po ulicy i patrzec ze te inne kobiety maja duzy biust, nawet maly wydaje sie duzy, dlaczegoz to akurat ja nie mam w ogole? I co do konca zycia mam patrzec jak za nimi sie ogladaja faceci a ja sama i sama i sama ? Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: brak biustu? 27.07.04, 21:50 eeee tam - co to za faceci! ... Zobacz, jacy faceci są skłonni wieszać sobie cycate babki na drzwiach garażu - to na pewno Twój typ facetów? :o) Ja bym tam nie chciała wisieć na obrazku z cyckami na wierzchu na drzwiach garażu Podejrzewam, że masz skłonność do czarnowidztwa - zauważasz tylo tych, którze oglądaja się za innymi babkami, a nie zwracasz uwagi na tych, którzy potykają się z wrażenia na Twój widok - zaręczam, że są tacy! Wystarczy nie ignorować. Gość portalu: Moniqa napisał(a): > taak, dopoki nie zaczniesz chodzic po ulicy i patrzec ze te inne kobiety maja > duzy biust, nawet maly wydaje sie duzy, dlaczegoz to akurat ja nie mam w ogole? > > I co do konca zycia mam patrzec jak za nimi sie ogladaja faceci a ja sama i > sama i sama ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 01:20 wiem co masz na mysli. tylko jezeli wiesz ze facet, ktory Ci sie podoba nie bedzie Twoj bo akurat dla niego cycatki maja wyzsza range to zaczynasz sie zalamywac. A wierz mi nieraz tak mialam. Faceci patrza na wyglad, znaczna wiekszosc i to nie jakies zboczenie tylko akurat u nich normalne. Nie czuje sie dobrze jezeli mam niedoswiadczyc uczucia tylkoz powodu jakis tam piersi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 11:47 Moniqa, nie będzie tak źle... Mam co najmniej kilka koleżanek, które nie mają biustu i wcale im to nie przeszkodziło w znalezieniu faceta... Znam też chojnie obdarzone w tym względzie przez naturę, które mimo trzydziestki na karku są samotne...Większość z nas ma jakiś "feler"... Ja z moich piersi jestem zadowolona - nie za duże, nie za małe - miseczka C, ale nogi mam koszmarne. I co z tego, że mogę nosić dekolty, skoro ciągle tylko spodnie, albo długość maxi... Masz dwadzieścia lat, więc wydaje Ci się, że te piersi to jakiś straszny problem... Nie garb się (większość dziewczyn z małymi piersiami to robi!), chodź wyprostowana, uśmiechnięta... A facet, który Cię przekreśli z powodu rozmiaru biustu nic nie jest wart... Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: brak biustu? 29.07.04, 14:33 Moja droga, nie wierze w to, ze nie jestes w stanie oczarowac faceta innymi cechami wygladu, no wiesz..ladne nogi, oczy, nawet dlonie. Bylam kiedys zakompleksiona nieco ale przekonalam sie, ze kobieta idaca przed zycie z podniesiona glowa ma o wiele wieksze szanse, niz ta zamartwiajaca sie swoimi wadami, ktore nota bene wcale nimi nie sa. A facet oceniajacy Cię po wielkosci biustu..eh..daj sobie spokój pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:49 Mialam ten sam problem tzn nie za duzy biuscik(lub po prostu- maly) i ogromne problemy z przytyciem. Zaczelam zazywac Diane 35- to jest lek hormonalny, antykoncepcyjny, ale ze wzgledu na duza zawatrosc hormonow, ktore swietnie dzialaja na cere jest dofinansowywany. Zazywam 3 misiace. Skutki - istna rewelacja. Zupelnie wyleczylam sie z kompleksow - biuscik sie zwiekszyl, przytylam i nareszcie wygladam jak czlowiek, a cera wyglada super.Sama ocen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqa Re: brak biustu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:46 a czy te diane 35 mozna zdobyc w aptece bez recepty ani niczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banał Re: brak biustu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:55 Ja mam 180 cm ważę 57 kg i być może z powodu mojej niedowagi mam małe piersi. Mojemu mężowi to odpowiada. Pamiętam jak po porodzie miałam cyce to szok. blee Odpowiedz Link Zgłoś