Dodaj do ulubionych

wróżka???

IP: *.cheeloo.net 14.06.13, 13:39
Wywróżyła mi nieznajoma wróżka z kart WCZORAJ ( zgodziłam się na jaja):
Problemu zdrowotne z narządami rodnymi.
Ponieważ zeszły się dwie złe karty n/t zdrowia będę miała w najbliższym czasie jakiś epizod NIEBEZPIECZNY z tym związany. Mam uważać. Oprócz tego stoi koło mnie podróż/wyjazd.

No i się wkurzyłam bo o wyjazd na wakacje się staram choć nic nie wiem jeszcze.
Od lat mam problemy ginekologiczne niezdiagnozowane! choć jakieś podejrzenia są. A dziś poszłam sobie na zakupy i postanowiłam przejść się kawałek po książki..no i stało się zaczęło mnie strasznie boleć z lewej strony podbrzusza, w drodze powrotnej - kłuć, skręcać każdy krok to było wyzwanie. Spodziewałam się okresu ( zawsze bolesny, ból też przed) wiec myślałam, że dostałam no ale utknęłam na pustkowiu i nie mogłam się za bardzo poruszyć. Nic na koncie. Wiec zaciskam zęby i wlokę się. Dopadłam po 15 minutach przystanek nie mogłam znowu usiąść w końcu jakoś siadłam bokiem i czekam..jeden autobus, drugi, trzeci - nie wstanę choć ból mniejszy. W końcu jestem w domu, boli trochę z lewego boku, w środku promieniuje do tyłka a okresu jak nie było tak nie ma ku..a mać i znów lekarz!! A ta pieprzona wróżka miała rację!!!

Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: wróżka??? 14.06.13, 15:35
      Nie musi być to problem ginekologiczny, tylko np. kamica nerkowa. Atak bardzo lubi przychodzić w przeddzień miesiączki, albo razem z nią.

Może jakiś piaseczek obsuwa się lewym moczowodem? Wypij dużo wody; jeżeli będzie ulga, to sprawa jasna.
    • doral2 Re: wróżka??? 14.06.13, 20:44
      to wróć do tej wróżki i niech ci wywróży jakiś lek.
      • Gość: tak to ja Re: wróżka??? IP: *.cheeloo.net 15.06.13, 15:54
        Jak zwykle nasz wspaniała doral - wszedzie jej pełno ale jakoś nigdy nie ma do napisanie nic sensownego i konkretnego. smile Widuję od dawna wiec widzę.
    • easyblue Re: wróżka??? 15.06.13, 09:05
      Być moze wróżka miała rację (jeżeli posiadała to "coś"), ale mówiąc szczerze, której by kobiecie nie powiedzieć, że miała lub będzie miała problemy ginekologiczne - trafi się w dziesiątkęsmile
      • Gość: lewaki Re: wróżka??? IP: *.cheeloo.net 15.06.13, 16:02
        No tak wiadomo, że masz rację, szkoda dla mnie oczywiście, że jej się przypadkiem udało trafić w nagły atak z tym związany ( choć może hopryna ma rację, ze to mogły być kamienie, okaże się w środę albo jak zwykle nic konkretnego się nie okaże) mający nastąpić na dniach. A w poniedziałek świętowałam pól roku bez problemów w tej materii tongue_out. Resztę wina wypiję za zdrowie tej cyganki, niech dalej lata po rynku z kartami - może zarobi na los lotto. Ma babina talent do trafiania. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka