Dodaj do ulubionych

boję się...

16.07.13, 23:28
Napisałam już na forum zdrowie odkąd przeczytałam, że seks oralny może powodować raka bardzo się zaczęłam bać... 6 lat temu niestety zdarzyła mi się nieciekawa sytuacja. Zostałam zmuszona do tego. Na szczęście udało mi się uciec i nie było to wszystko do końca. Mam traumę, boję się, wtedy zrobiłam sobie badania na hiv i wereryczne, wiem że on miał mnóstwo kontaktów seksualnych, ale o tym hpv dowiedziałam się później. Panikuję. Boję się tego. Odkąd to przeczytałam mam gulę w gardle i nie mogę jeść. Nawet nie wiem jak to zbadać...
Obserwuj wątek
    • beatkaa32 Re: boję się... 17.07.13, 17:01
      to masz hpv czy nie? Jeśli nie masz, jesteś zdrowa to o czym tu mysleć? Naprawdę uważasz, że po jednym razie zachorujesz na raka? A zbadać się proponuję u ginekologasmile i nie martwić się na zapas.
    • doral2 Re: boję się... 17.07.13, 20:03
      raka powoduje tez palenie papierosów, picie alkoholu, stosowanie różnych leków, jedzenie tłustych potraw, jedzenie wysoko przetworzonej żywności, picie napojów gazowanych, oraz cala kupa innych czynników, w tym samo życie, które nieuchronnie prowadzi do śmierci.
    • Gość: maggi Re: boję się... IP: *.tktelekom.pl 17.07.13, 21:39
      Witaj
      napisz na priv mistres@op.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka