IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 19:50
Proszę o pomoc! Kochałam się z moim chłopakiem ok. dwóch tygodni temu, podczas stosunku, w sumie na prawie początku pękła nam gumka, ale nie było wytrysku. Teraz okres spóźnia mi się już 4 dzień, ale nie czuję żadnych objaw miesiączki (czasem tylko delikatnie pobolewa mnie brzuch). Jaka jest możliwość, że zaszłam w ciąże?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Ciąża? 20.08.13, 19:52
      a słyszałaś o takim wynalazku, jak test ciążowy?
      • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 19:54
        owszem i jutro mam zamiar go wykonać, ale mam nadzieje, że znajdują się tutaj kobiety które mają/miały podobną sytuację i się udzielą
        • doral2 Re: Ciąża? 20.08.13, 20:34
          wątpię.
    • Gość: b Re: Ciąża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 23:27
      Tak zdarzyło mi się , byłam w ciazy ;] i brak miesiaczki byl sygnałem bo mam regularne. Jaki to byl dzien cyklu?
      • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 00:53
        zaszłaś w ciąże, pomimo że nie doszło do wytrysku ?
        to był 23 dzień cyklu
        • doral2 Re: Ciąża? 21.08.13, 18:49
          zdziwienie osoby który nigdy nie słyszała o preejakulacie...
          • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 20:47
            nie wiem skąd takie wrogie nastawienie do mnie, zdziwisz się bo słyszałam, ale są różne teorie na jego temat wink
            • jedynybasek5 Re: Ciąża? 21.08.13, 22:33
              Bo wiesz, niektórzy siedzą tu po to , żeby się dowartościować "o jaaa, ona nie wie takich podstaw, a ja wiem, taka jestem za..bista" smile
              • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 22:41
                niepotrzebnie smile po to jest forum żeby zadawać pytania, nawet te najgłupsze, a więc je zadaje i dalej czekam na pomoc !
                • Gość: gfdg Re: Ciąża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 12:41
                  No to juz wiesz, ze moze byc preejakulat. A pozniej sie dziwia, ze zaszły w ciaze chociaz wytrysku nie widziały ;]
                  • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.13, 14:45
                    'a później się dziwią', niepotrzebne takie dogryzanie dziewczyny, bo grzecznie pytam, ale to super, że mamy na tym świecie tak zajebiście douczone i wszystkowiedzące kobiety, z wami życie jest łatwiejsze! smile
                    • Gość: qwqewq Re: Ciąża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 22:22
                      no to jak jestes w ciazy czy nie? ;]
                      • Gość: ja Re: Ciąża? IP: *.as13285.net 23.08.13, 14:45
                        Jesli decydujesz sie na wspolzycie to powinnas wiedziec jak dochodzi do zaplodnienia,kiedy moze do niego dojsc itd.Powinnas znac swoj cykl i swoje cialo.A jesli nie ma sie takiej wiedzy to szklanka zimnej wody zamiast.Od potwierdzenia ciazy sa testy, badania krwi i lekarze a nie anonimowe osoby na forum.Skad my mamy wiedziec ?
                        • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 18:06
                          pytam orientacyjnie dziewczyny, jesttem już po teście ciążowym, a jutro odbieram wyniki krwi
                          • Gość: 8753g5 Re: Ciąża? IP: *.netsystem.net.pl 25.08.13, 10:40
                            I jak jesteś w ciąży?
                            • Gość: aga Re: Ciąża? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 11:04
                              Badanie krwi wykazało, że nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka