Gość: Karolina IP: *.kdpw.com.pl 27.09.04, 15:17 Czy któraś z Was miała usuwaną nadżerkę tą metodą? Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: SOLCOGYN 27.09.04, 21:02 2 lata temu miałam leczoną nadżerkę tą metodą. Wystarczyły 3-4 smarowania w odpowiednich odstępach i nie ma po niej śladu. Obyło się bez bardziej skomplikowanych zabiegów typu zamrażanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: SOLCOGYN 27.09.04, 21:46 Mi pomoglo juz jednokrotne stosowanie. Mysle ze to najmniej inwazyjna metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: SOLCOGYN IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 27.09.04, 23:27 Miałam usuwana nadzerke ta metoda i to ostatnio wystarczyły 2 smarowania i moja duża nadzerka znikła ten lek to cudo - nic nie bolało czułam tylko cieplo jedynie wprowadzanie wziernika dziwnie sie czuło ale nie bolało. Super i bezpiecznie bardzo chwalę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: SOLCOGYN IP: *.kdpw.com.pl 28.09.04, 08:18 Dziękuję Wam koleżanki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś