Gość: magie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:25 zauwazylam krwawienie..juz nie pierwszy raz, same kiedysustaly..kilka miesiecy temu... czym to moze byc spowodowane?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinosia Re: krwawienie z odbytu IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:34 może hemoroidy? Ale może byc też cos bardziej powaznego, zwłaszcza, że to już nie 1-szy raz. Radzę iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: krwawienie z odbytu 12.10.04, 22:29 Moze hemoroidy, a może jakieś zaburzenia układu pokarmowego... Warto o tym powiedzieć lekarzowi pierwszego ko0ntaktu, powinien zlecic jakieś badania. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kj121 Re: krwawienie z odbytu 13.10.04, 15:41 witaj, ja też kiedyś miałam taki kłopot,okazało się, że grzybek z narządów rodnych przespacerował się do odbytu i spowodował podrażnienie,samo ustało i teraz jest ok ale sugeruje wizytę u lekarza (internisty) tak na wszelki wypadek,ten zrobi badanie szybkie i bezbolesne i powie czy to hemoroidy czy nie,ewentualnie skieruje do chirurga tak jak było to umnie,który stwierdził,że nic się złego nie dzieje;także nie martw się za bardzo ale i nie bagatelizuj sprawy;na pewno wszystko jest ok. ps.ginekolog poradziła mi smarować podrażnione miejsca linomagiem,który ma działanie ściągające i gojące -i rzeczywiście pomagało. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: krwawienie z odbytu IP: 212.244.37.* 13.10.04, 16:57 Nie jestes sama, tez mam ten problem. Bierzesz pigulki antykoncepcyjne? Ja podejrzewam, ze one maja na to jakis wplyw. Daj znac czy wybralas sie do lekarza. Ja mam zamiar to zrobic, ale troche sie wstydze. Moze jakis namiar na proktologa w Warszawie ktos poda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magie Re: krwawienie z odbytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:26 biore tabletki, ale dopiero od niedawna..a te krwawienia mialam tez wczesniej, gdy nie zazywalam tabletek..wiec nie widze u siebie tego powiazania. Do lekarza moze sie wybiore..choc nie wiem..wstydzic sie nie wstydze..w koncu to lekarz)...ale zawsze na takie rzeczy czasu mi brakuje i zebrac sie nie moge.. Odpowiedz Link Zgłoś