Gość: gość IP: *.aster.pl 25.10.04, 17:04 Właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszedł wynik pozytywny co mam dalej robić i czy iść jak najszybciej do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Ciąża i co dalej 25.10.04, 17:45 Jeśli nie plamisz i nic sie nie dzieje to idź po dwóch tygodniach od osttaniego terminu miesiaczki.Wtedy będzie już widać serduszko.Wejdź sobie na forum ciąża i poród tam są dziewczyny w ciązy zawsze cos doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ciąża i co dalej IP: *.expocentres.pl 27.10.04, 15:46 w miej więcej 6 tygodniu widać na usg jak bije serce dziecka. Możesz juz brać kwas foliowy , kupisz w aptece bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Ciąża i co dalej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 16:12 wydaje mi się ,że branie kwasu foliowego jest ważne, ale ok. pół roku przed zajściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kwas foliowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:51 kwas foliowy bierze się 3miesiące przed zajściem w ciążę i w pierwszym trymestrze ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś