Gość: glanna IP: 62.233.176.* 28.10.04, 10:10 Czy może któraś z Was moglaby napisac mi,gdzie mozna zrobić kolposkopię.Nie pracuję,więc zalezy mi,zeby było jak najtaniej.I czy wogóle to badanie można zrobić za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glanna Re: Wrocław-kolposkopia IP: 62.233.176.* 29.10.04, 17:39 Czy naprawdę żadna z Was kobiety nie robiła takiego badania?Ja zawsze miałam robioną tylko cytologię.Teraz mam kłykciny i chcialabym sobie zrobić kolposkopię.Jeszcze raz bardzo prosze o jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: Wrocław-kolposkopia 29.10.04, 23:09 W każdym mieście koloposkopię wykona onkolog-ginekolog. Do poradni onkologicznej możesz udać się bez skierowania (państwówka), wcześniej trzeba się zarejestrować do takiego właśnie lekarza. Poradnie takie są często przy szpitalach. Zazwyczaj czeka się kilka tygodni na wizytę. Rejestrując się najlepiej zapytaj Panią w rejestracji czy na koloposkopię trzeba umawiać się jakoś specjalnie, bo Tobie właśnie o to badanie chodzi i już. Natomiast prywatnie pewno nie bedziesz czekać w ogóle i z tego co wiem nawet niektórzy ginekolodzy (nie onkolodzy) ponoć mają w swoich gabinetach koloposkopy. Ale po co masz płacić jeśli możesz zrobić to w poradni, no chyba że zależy Ci na czasie. Namiary do prywatnych gabinetów znajdziesz w książkach telefonicznych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś