Dodaj do ulubionych

Czy to już problem z tarczycą

06.05.21, 17:08
Dzień dobry, odebrałam dziś wyniki badan. Do wizyty u endokrynolog jeszcze trochę czasu, może tu coś ktoś doradzi. A wiec:
TSH 3.710 przy normie 0.270- 4.200
Ft3 4.06 przy normie 2.04 - 4.40
Ft4 1.67 przy normie 1.00 - 1.60
AntyTpo 38.52 przy normie 0.00 - 34.00
Co sądzicie?
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka