malutka_wl 10.11.04, 18:12 Biorę pigułki. Ostatnio przydarzyło mi sie nieprzyjemne zatrucie pokarmowe, podczas którego całą jedną noc wymiotowałam. To było po 17 tabletce. CZy skuteczność antykoncepcyjna mogła zostać zniesiona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuncjatka Re: PROSZE o wypowiedź 10.11.04, 19:58 Jezeli wymioty wystapily w ciagu kilku (3-4) godzin od przyjecia tabletki to substancje czynne mogly sie jeszcze nie wchlonac calkowicie i nalezy stosowac dodatkowe zabezpieczenie. Na ulotce powinno pisac ile dokladnie ten czas wynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_wl Re: PROSZE o wypowiedź 10.11.04, 22:56 tak,znalazłam już niestety informacje na ten temat w necie.... heh czyli teraz niecierpliwe oczekiwanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: PROSZE o wypowiedź IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 11.11.04, 00:16 O ile to nie była minipigułka, to raczej tragedii się nie spodziewaj i bądź dobrej myśli. Wbrew pozorom, tak szybciutko na owulację nie licz ) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_wl Re: PROSZE o wypowiedź 11.11.04, 11:18 heh, tak myslisz N.C.? Twoja wypowiedź jest pierwszą pozytywną jaką słyszę.. A stresówke już mam niezłą.... Odpowiedz Link Zgłoś