Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:18 Dziewczyny prosze pomóżcie.od paru dni mam nabrzmiałe piersi i bardzo bolące sutki, wcale bym się nie z dziwiła tym stanem przed okresem, ale ja już jestem po okresie.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: bolące sutki IP: *.crowley.pl 22.11.04, 14:55 to może oznaczać wysoki poziom prolaktyny. Moja gin. kazała zrobic badania jeżeli taki epizod bólu biersi po okresie zdarza sie więcej niż 2 razy do roku. Jest to związane ze zmianami pór roku u wrażliwych kobiet albo z silnym stresem. Ja miałam coś takiego przy przeprowadzce do nowego mieszkania. bolały cały miesiąc. Lekarka mówiła, że czasami może sie to zdarzyć. Jednak u kobiet które chcą zajść w ciążę nagłe skoki prolaktyny są niekorzystne. Bóle łagodzi mastodynon (bez recepty). Zawsze jednak lepiej poradzic sie lekarza przy okazji wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: bolące sutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:03 dzięki Gosiu.ja mam coś takiego pierwszy raz, ale na pewno zapytam swojego lekarza przy następnej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś