karolina.g 15.12.04, 18:35 Czy możecie mi podać jakis link do forum o tematyce stomatologia. Chodzi o problem zgrzytania zębami) macie jakieś doświadczenie w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagella Re: Link do FORUM STOMATOLOGIA 15.12.04, 22:06 czesc. ja zgrzytalam zebami baaardzo i to bylo uciazliwe dla mojego meza bo ciagle go budzilam w nocy.poszlam do lekarza i ten stwierdzil,ze moze byc wiele powodow dla ktorych zgrzyta sie zebami.jednym z nich sa owsiki.ja mu powiedzialam,ze owsikow napewno nie mam ale on mi przepisal tabletki na robaki o nazwie PYRANTELUM.wzielam je i od tamtej pory nie wiem co to zgrzytanie! pozdrawiam dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.g Re: Link do FORUM STOMATOLOGIA 16.12.04, 18:51 o kurcze owsiki to chyba nie..ja w ogole mam problem z zuchwa.chirurg powiedzial, że to choroba jarzmowo-skroniowa nabyta(przy szerszym otwieraniu przesakuje cos) Ale to zgrzytanie staje się uciązliwie także dla mojego facetaNo i ząbki się tepią ciekawe, jak sie tego pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś